Σχετικά με αυτό το club
Για τους λάτρεις του καλού φαγητού και ποτού.
- What's new στο club
-
Κι ομως κοιτα τι ωραια εκανα το slide https://www.noiz.gr/videos/view-3247-mpamps-do-you-read-me-solos-cover/?do=findComment&comment=7968
-
Χρόνια πολλά και καλά Δημήτρη - ότι ποθείς
-
Αυτός ο ακατανόμαστος ο άταστος μασίστας δεν γράσαρε τα χέρια με λίπος ζωικό; ΑΦΤΟ ΔΕΝ ΗΝΕ;
-
Εδώ μερικοί μας λένε ότι τους αρέσει να γλιστράει. Βάζουν και string conditioner.
-
Από τους χειρότερους εφιάλτες μου θα ήταν να φάω κρέατα με τα χέρια και μετά να πάω να παίξω κιθάρα χωρίς πρώτα να πλύνω χέρια φίλε. Όποιος το κάνει του βγάζω το καπέλο
-
-
Χωρίς ψωμί τρώνε μόνο τα σκυλιά, νόμος.
-
αν ΔΕΝ υπαρχει ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΨΩΜΙ, ΔΕΝ υπάρχει φαί ΝΟΜΟΣ, αλλά που ξεύρεις εσύ ρε προγκ από φαί, τσίμπα καμιά κροκέτα και άσε ημάς τους γκουρμέ ήσυχους
-
Μακαρόνια με λάδι, σκόρδο, πιπέρι και ελιές στο πλάι, ΧΩΡΙΣ κάποια σάλτσα και ΧΩΡΙΣ κάποιο τριμμένο (και άπειρο) τυρί. Ο άνθρωπος είναι (εκτός από τραγικά Άσχετος) αποδεδειγμένα επικίνδυνος!
-
Από μένανε είναι ΝΑΙ, αξίζετε τουλάστιχο μιαν τετράδαν αστέρια ΜΙΣΛΕΝ τραχτερωτά, για μέγισθην απόλαυσην εις το σεχ. Δημιουργείτε πολιτιζμόν κύριε Σάμη, και μπράβο σας.
-
Τα λόγια είναι περιττά, κάτι σα τα σόλα που κάμνετε όλες οι μαμπεμπεγοζγκόνιδες μουζικάντρες του πόρδουμε και στο τέλος αγοράζετε ντελίβερι, ή τρώτε σάπιους γύρους και χαμπέκες σε χαμαιτυπεία, διακινδυνεύοντας τας ζωάς σας Άλλη μία κοινωνική προσφορά, δια τον Έλληνα γκουρμέ μουσικό Ευχαριστώ
-
Που να σε βρώ ομως εκει πάνω που έχεις πάει?
-
1. Δεν σου το είχα βρε μπασίστα -μπράβο σου - το σχόλιο 1 όμως ισχύει πλήρως Κώστα
-
1. Ώπα φίλος, εγώ έφτιαξα τους λαχανοντολμάδες, εγώ είμαι ο εξαιρετικός εδώ. 2. Ναι.
-
Δύο σχόλια 1. Έχεις μια εξαιρετική σύντροφο. Να είστε πάντα καλά και αγαπημένοι 2. Ο @Shelter χρωστάει δοκιμή ψωμιού με λάδι, αλάτι και Ασύρτικο πριν γίνει το απόλυτο σημείο αναφοράς
-
Και δεν λες; Τσάμπα είναι.
-
Να σου πω τι σκέφτομαι για αυτό;
-
Δεν το εφτιαξα ποτέ γιατι δε μου αρεσει το αυγολέμονο. Αλλά αρέσει στη σύζυγο, οπότε πρέπει μια φορά να της κάνω τη χάρη. Μαζι με αυτο πανε και άλλα φαγητα που εχουν αυγολέμονο. Όπως τα γιουβάρλακος και τα γεμιστά κολοκύθια με ρύζι και κιμά στην κατσαρόλα. Τώρα που το σκέφτομαι πρέπει να φτιάξω μια φορά έτσι για να το δοκιμάσω. Παρεμπιπτόντως μόλις ξεφούρνισα ψωμι τοστ λευκό.
-
Επίσης, οι λαχανοντολμάδες δεν είναι δύσκολο φαι, μπελαλίδικο ναι, χρονοβόρο ναι, αλλά δύσκολο όχι. Ίσως στο αυγοκόψιμο μόνο, αλλά οκ, δεν είναι και σαν να προσπαθείς να σολάρεις σε λόκριαν.
-
Ναι αλλά η μαγιά γλιτώνει άπειρο χρόνο και κόπο. Και αυτοί τα μετράνε πολύ αυτα. Anyway. Πάντως ξέρω ότι το αλεύρι σίκαλης κάνει πολύ δυνατο προζυμι.
-
Δεν το ξέρω αυτό, ίσως να χρησιμοποιούν προζύμι λόγω του ότι κρατάει το ψωμί για περισσότερο καιρό "φρέσκο". Μην ξεχνάς ότι σε αυτές τις χώρες η υγρασία και η μούχλα αφθονεί, και σε αυτό βοηθάει το προζύμι.
-
Καλά το προζύμι ναι. Απλά είχα διαβάσει παλιότερα ότι οι Γερμανοί δουλεύουν πολύ προζύμι γιατί η μαγιά δε λειτουργεί με τη σίκαλη (που αφθονεί εκεί). Έτσι και αλλιώς μέχρι το 1970 όλοι προζύμι δούλευαν.
-
Αν δουλεύει λέει... Σε οτιδήποτε μίγμα έχω χρησιμοποιήσει σίκαλη, έχω παρατηρήσει τεράστια αυξηση σε δραστηριότητα, συνήθως δεν βάζω πάνω από 20-30% όμως, λόγω ενδοοικογενειακής γκρίνιας. Πλέον και το προζύμι μου με σίκαλη το φτιάχνω.
-
Δουλεύει η μαγιά με τη σίκαλη?
-
Συζητήσεις