Προς το περιεχόμενο

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

  1. ΟΛΗ ΤΗΝ
    ΗΜΕΡΑ


    21 Ιούν 2019

    Release Athens 2019 / Cypress Hill  Dub FX ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ 12ος Πίθηκος Anser x Eversor, Νέγρος Του Μοριά
     
    To Release Athens υποδέχεται τους θρυλικούς Cypress Hill, ένα από τα μεγαλύτερα και επιδραστικότερα ονόματα στην ιστορία του hip-hop. Tην Παρασκευή 21 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού,  θα ζήσουμε την πιο εθιστική βραδιά του καλοκαιριού με τα κλασικά "Insane in the Brain", "I Wanna Get High", "(Rock) Superstar", "Tequila Sunrise", "How I Could Just Kill a Man", "I Ain't Goin' Out Like That", "Throw Your Set in the Air", "Dr. Greenthumb" και πολλά ακόμα!
    Το hip-hop είναι, χωρίς αμφιβολία, το κυρίαρχο ρεύμα στην παγκόσμια μουσική σκηνή τα τελευταία χρόνια, με εκατομμύρια νέους fans καθημερινά. Οι χιλιάδες φίλοι του και στην Ελλάδα θα έχουν τώρα την ευκαιρία να δουν από κοντά ένα από τα σπουδαιότερα ονόματα που ανέδειξε ποτέ το συγκεκριμένο μουσικό είδος, τους Cypress Hill.
    Σχεδόν τρεις δεκαετίες πριν, οι B-Real, Sen Dog και DJ Muggs, άναψαν το φυτίλι, ξεκινώντας το δικό τους ταξίδι που άλλαξε την pop κουλτούρα, αλλά και ολόκληρη την mainstream μουσική. Από την αρχή της πορείας τους δεν έμοιαζαν με καμία άλλη hip-hop κολλεκτίβα, ενώ ο ήχος τους διέφερε από οτιδήποτε άλλο μπορούσες να ακούσεις στο ραδιόφωνο. Το κλασικό ντεμπούτο τους, το 1991, με τίτλο το όνομά τους, έγινε πλατινένιο, όντας το πρώτο από Latino-American μπάντα που το κατάφερε στο χώρο του hip-hop.
    Οι σφοδροί ρυθμοί, οι ωμές ρίμες, η rock στάση τους, σε συνδυασμό με τη σχεδόν ψυχεδελική παραγωγή, δεν άφησαν τίποτα όρθιο στο πέρασμά τους. Το 1993, κυκλοφόρησαν το εμπνευσμένο και πολυπλατινένιο "Black Sunday" στο οποίο περιέχεται το, θρυλικό πλέον, "Insane in the Brain" που γίνεται μία από τις μεγαλύτερες crossover επιτυχίες της δεκαετίας, εκτοξεύοντας τη φήμη της μπάντας σε δυσθεώρητα ύψη. Ήταν η στιγμή που οι Cypress Hill άλλαξαν επίπεδο, πατώντας την κορυφή - όπου και παραμένουν μέχρι σήμερα.
    Η συνέχεια με τα "Cypress Hill III: Temples of Boom" και "Cypress Hill IV" ήταν αναμενόμενα επιτυχημένη, ενώ στο φοβερό "Skull & Bones" (2000) συνεργάστηκαν με Eminem και Deftones, φέρνοντας κοντά, με μοναδικό τρόπο, το heavy metal με την hip-hop. Τα "Stoned Raiders" (2001) και "Till Death Do Us Part" (2004) συνέχισαν στα ίδια μονοπάτια, ενώ το "Rise Up" (2010) βρήκε μία θέση στο Top-10 του Billboard.
    Το 2018, επέστρεψαν θριαμβευτικά με το "Elephants On Acid", ένα πραγματικό rap έπος ή, όπως λένε, "μια οδύσσεια σε ολόκληρο τον κόσμο μέσω άγνωστων διαστάσεων." Πιο απλά, είναι η επιβεβαίωση της μοναδικής χημείας τους, εδώ και τρεις δεκαετίες, με νέες μεγάλες επιτυχίες τα "Crazy" και "Band of Gypsies", αντιπροσωπευτικές του ιδιαίτερου ήχου τους που έχει γράψει ιστορία στη hip-hop μουσική.
    Κατά τη διάρκεια αυτής πορείας, οι παγκόσμιες πωλήσεις τους ξεπέρασαν τα 20 εκατομμύρια, ενώ συνέχισαν να γεμίζουν αρένες και να ηγούνται κάθε μεγάλου φεστιβάλ, μαζί με το δικό τους Smokeout Festival. Πρόσφατα, έγιναν "αθάνατοι" με το δικό τους αστέρι στο Hollywood Walk of Fame, ενώ θα εμφανιστούν και στην σειρά The Simpsons.
    Η βραδιά της 21ης Ιουνίου στο Release Athens προβλέπεται μοναδική και αξέχαστη!
    https://cypresshill.com/
    https://www.facebook.com/cypresshill
    https://www.instagram.com/cypresshill/
    https://twitter.com/CypressHill
    https://www.youtube.com/user/CypressHillVideo
     
    O Dub FX, ο κορυφαίος καλλιτέχνης της street art, και οι ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ και 12ος Πίθηκος, δύο από τους σημαντικότερους και συνεχώς ανερχόμενους εκπροσώπους της εγχώριας hip-hop σκηνής, είναι τα τρία επόμενα ονόματα που θα πλαισιώσουν τους μεγάλους Cypress Hill στην εμφάνισή τους στο Release Athens, την Παρασκευή 21 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού.Περισσότερες ανακοινώσεις για τη συγκεκριμένη ημέρα του φεστιβάλ, σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι.
    Ένας άνθρωπος που κατόρθωσε να δημιουργήσει τον "'ήχο του δρόμου", με μοναδικά μέσα τη φωνή του, ένα πετάλι εφέ και λούπες που δημιουργεί κάθε φορά τη στιγμή που παίζει. Αυτός είναι ο Dub FX.
    Γεννημένος στην Μελβούρνη, ο Benjamin Stanford, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, μετακόμισε το 2006 στη Ευρώπη, έχοντας σκοπό να γυρίσει τον κόσμο με ένα βανάκι και να παίζει μουσική όπου βρεθεί. Ως Dub FX, κατάφερε να γίνει viral πριν καν εφευρεθεί ο όρος! Ο κόσμος τον έβλεπε να παρουσιάζει την τέχνη του αυθεντικού live looping στους δρόμους και πόσταρε συνεχώς τα video στο YouTube. H συνέχεια είναι πλέον γνωστή.
    Εκατοντάδες χιλιάδες πωλήσεις δίσκων, εμφανίσεις στα μεγαλύτερα φεστιβάλ σε κάθε γωνία του πλανήτη, εκατομμύρια φίλων στα social media. Μία επιτυχία που ήρθε μέσα από συνεχή και επίμονη δουλειά, αλλά και από τεράστια αγάπη και αφοσίωση σε αυτό που κάνει.
    dubfx.com
    facebook.com/dubfx
    instagram.com/dubfx11
    youtube.com/dubfx
     
    Ο ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ (Παναγιώτης Κυριακού) είναι ένας από τους κορυφαίους, σημαντικότερους και συνεχώς ανερχόμενους εκπροσώπους της εγχώριας hip-hop σκηνής. Iδρυτής της Bashment Records και μέλος των ιστορικών Ψυχόδραμα 07, μόλις κυκλοφόρησε τον πιο φιλόδοξο δίσκο του, με τίτλο "Deca", που ήδη θεωρείται ως μία από τις κορυφαίες κυκλοφορίες των τελευταίων χρόνων.
    Πριν λίγες ημέρες, ο ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ παρουσίασε το πιο φιλόδοξο, μέχρι στιγμής, έργο του. Το νέο του album, "DECA", πέρα από το ότι δίνει μία νέα πνοή στην εγχώρια hip-hop, συνδυάζοντας γνώριμους ήχους με μία απόλυτη αίσθηση της σύγχρονης μουσικής πραγματικότητας, ίσως είναι και ο πρώτος δίσκος της ελληνικής σκηνής που οπτικοποιήθηκε ολόκληρος πριν καν ακόμα κυκλοφορήσει.
    facebook.com/taftismenoslathos 
    instagram.com/taflathos_official/ 
    youtube.com/user/TaftismenosLathosTV 
    facebook.com/bashmentrecords
     
    Ο 12ος Πίθηκος, ή ο "Άκης", για τους φίλους που τον ξέρουν καλύτερα, είναι ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες εκπροσώπους όχι μόνο της hip-hop μουσικής, αλλά και του hip-hop τρόπου ζωής γενικότερα, καθώς είναι MC, Producer, B-boy και Graffiti Writer.
    Η βάση του είναι η Θεσσαλονίκη στην οποία και γεννήθηκε το 1984. Η πορεία του στην ελληνόφωνη hip-hop μουσική σκηνή εκτείνεται σε μία 15ετία, στην οποία έχει κυκλοφορήσει 6 προσωπικούς δίσκους και αρκετά singles, ενώ έχει συνεργαστεί με τους πιο σημαντικούς Έλληνες MC’s και Beatmakers στην διάρκεια αυτών των ετών.
    Στις 13 Μαρτίου του 2018 κυκλοφόρησε και ο πιο πρόσφατος δίσκος του, με τίτλο "Αξιοπρέπεια".
    facebook.com/12osPithikosOfficial
    instagram.com/12os_pithikos_official/
    youtube.com/user/dodekatos
     
    Ένας MC που πετάει φωτιές κι ένας εκρηκτικός DJ - Beatmaker, έρχονται στο ReleaseAthens έχοντας σαρώσει τα πάντα μέσα στο αμέσως προηγούμενο χρονικό διάστημα, κάνοντας κι ένα εμφατικό διπλό sold out στο Fuzz Live Music Club!
    Ο ήχος του Eversor είναι σε μεγάλο βαθμό επηρεασμένος από τη χρυσή εποχή των mid 90s, με την "boom-bap" αίσθηση στα drums του και την μελωδικότητα στα μπάσα. Ο ήχος του αληθινού hip-hop με φουτουριστικό τρόπο.
    facebook.com/anserflowjob 
    instagram.com/anser_fj
    youtube.com/user/flowjobTV

    facebook.com/eversorphase3/
    instagram.com/eversor_go
     
    Ο Νέγρος Του Μοριά είναι ένας Αφρο-Έλληνας rapper. Γεννημένος στην Αθήνα, από Γκανέζους γονείς, είναι γνωστός και ως NTM ή Black Morris, καθώς και ιδρυτής της 307squad.
    Το καλλιτεχνικό όνομα που επέλεξε είναι ένα λογοπαίγνιο που περιγράφει εύστοχα το ήθος, τη δημιουργικότητα και την πολιτισμική διχοτόμηση του καλλιτέχνη, συνδυάζοντας τις δικές του καταβολές με ένα σύμβολο της κλασικής "ελληνικότητας", όπως είναι ο θρυλικός στρατηγός της ελληνικής επανάστασης.
     
    Η προπώληση για τη συγκεκριμένη ημέρα συνεχίζεται προς 32 ευρώ (ένα εισιτήριο) και60 ευρώ (δύο εισιτήρια), για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων.
    Επίσης, διατίθεται συγκεκριμένος αριθμός VIP εισιτηρίων με τιμή στα 100 ευρώ. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές:
     
    Ø ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους
    Ø open bar
    Ø προτεραιότητα πρόσβασης στον χώρο
    Ø ιδιωτικό parking
    Ø ξεχωριστές τουαλέτες
    Ø αναμνηστικό δώρο του φεστιβάλ.
     
    Διάθεση:
    Τηλεφωνικά / στο 11876
    Online / viva.gr / releaseathens.gr
    Φυσικά σημεία / στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Καταστήματα Wind, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni's (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

    Πληροφορίες εκδήλωσης


    Live Σχόλια · Κριτικές
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου