Προς το περιεχόμενο

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

  1. ΟΛΗ ΤΗΝ
    ΗΜΕΡΑ


    07 Φεβ 2020      10 Φεβ 2020

    Παρασκευή 7/2 – Δευτέρα 10/2
    O Μilo Z επιστρέφει στο Half Note!
     
    20 χρόνια γιορτάζει ο Milo Z και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από το πρόγραμμα του Half Note Jazz Club. Πρωτοσυστήθηκε στο Αθηναϊκό κοινό μέσα από τις τακτικές εμφανίσεις του στο Half Note και έκτοτε δημιούργησε μια εκρηκτική κατάσταση γύρω από το όνομά του, τόσο στην Αθήνα όσο και στην Νέα Υόρκη από την οποία έρχεται.
    Με το δικό του πλέον cult ρεύμα και φανατικό κοινό να τον ακολουθεί πιστά και με την εκρηκτική μπάντα του να παίζει «στα κόκκινα», ο Milo Z βάζει φωτιά σε κάθε του live!
    Τζαζ φανκ, χιπ χοπ, groovy και σόουλ ρυθμοί σε ένα χορευτικό πρόγραμμα που δεν τελειώνει ποτέ.
    Ο Milo Z δημιουργεί μουσική για νέους – και πάντα νέους – συνδυάζοντας την παλιά καλή σόουλ και το φανκ των Sly & The Family Stone, των War, των Kool & The Gang και των Parliament-Funkadelic με καθαρές αβάν ροκ επιδράσεις και σχέσεις, μέσα σε απόλυτα σύγχρονο πλαίσιο που ανταποκρίνεται πλήρως στο dance κάλεσμα των καιρών. Επηρεασμένος από τους ήχους του Prince και των Red Hot Chili Pepper, με κιθαριστικές και ψυχεδελικές μίξεις, με δυναμική α λα Zappa συμπληρώνει μια καυτή ατμόσφαιρα που αποτελείται από φρενήρες φανκ, αισθησιακή τζαζ και δυναμικό ροκ. O Milo Z έχει πιάσει κορυφή στο σύγχρονο τζαζ-φανκ-ραπ σόου και αυτό το αποδεικνύει στον φυσικό του χώρο: τη σκηνή…
     
    Milo Z: Vocals
    Glenn Johnson: Guitar
    Jocko Jorrin:  Bass
    Wes Maples: Tenor Sax
    Joel A. Cruz:  Alto saxophone  
    Ryan Slatko : Keyboards
    Peter Traunmueller: Drums

    Πληροφορίες εκδήλωσης


    Live Σχόλια · Κριτικές
  2. 8
    μμ


    07 Φεβ 2020 08:00 μμ

    BLUES FESTIVAL Vol.6
    7 & 8 February 2020
    The Crow Live Stage Athens
    Στην έκτη συνεχή χρονιά πλέον το Blues Festival της Αθήνας ετοιμάζεται να σας υποδεχτεί στο The Crow Live Stage.
    Καταξιωμένες Blues Bands της Ελλάδας δίνουν κάθε χρόνο το παρόν στην γιορτή των blues.
    Το φετινό line up αποτελείτε από τους :
    ·         BLUES WIRE που κατεβαίνουν από Θεσσαλονίκη ειδικά για το φεστιβάλ και θα εμφανιστούν και τις δυο ημέρες Παρασκευή και Σάββατο. Η μεγαλύτερη Ελληνική Blues Band που καθηλώνει σε κάθε της εμφάνιση! Έκφραση, ενέργεια και κορυφαία δεξιοτεχνία από το μοναδικό αυτό Τρίο !
     
    ·         Sixteen Strings μια Αθηναϊκή μπάντα που μετράει 6 χρόνια και πολλά live και συνεργασίες και με πρόσφατη την πρώτη δισκογραφική δουλειά τους με τίτλο “About Time”.
     
    ·         The Jumpin’ Bones. Οι “The Jumpin’ Bones” είναι μια αθηναϊκή Rhythm ’n Blues μπάντα που δημιουργήθηκε την άνοιξη του 2014. Έκτοτε οι δυναμικές ζωντανές εμφανίσεις τους στην Ελλάδα και οι θετικές κριτικές που απέσπασε διεθνώς από τον Τύπο η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά “MARROW” τους έχουν καθιερώσει ως μια απο τις σημαντικότερες παρουσίες στην ελληνική blues σκηνή.
     
    ·         LAZYTRAINS.  Ένα ηχητικό πάντρεμα από άγρια μπλουζ, groovy soul μελωδίες, rock n roll και funky jazz γυναικεία φωνητικά με κύριο στόχο να ξεσηκώνουν το κοινό σε blues party. Eχουν κυκλοφορήσει ένα single με τίτλο The Sound of the blues και αυτή τη περίοδο ηχογραφούν το πρώτο τους full lenght album. Toν Aπρίλη του 2020 θα συμμετάσχουν στο European blues Challenge που διοργανώνεται στο Ζαανταμ της Ολλανδίας εκπροσωπώντας την Ελλάδα
    ·         The Blues Vaders. A long time ago in a galaxy far, far away...μια παρέα φίλων ,που γουστάρει να γκρουβάρει , να μπλουζάρει , να ροκάρει , να τζαμάρει ,στις πρόβες και στα Live .Περνάει καλά στα παρασκήνια και στην σκηνή και αυτό βγαίνει και στον κόσμο.
     
    Κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ πολλοί θα είναι οι αγαπημένοι φίλοι και μουσικοί μου θα ανέβουν στην σκηνή για επικά Jams.
     
    Keep the Blues Alive
    Είσοδος 8€. 
    The Crow Club –Σινώπης 27 Αθήνα
    Τηλέφωνο 6971728002
    Facebook Event page: https://www.facebook.com/events/2773954685984104/BLUES-FESTIVAL-Vol6.pdf

    Πληροφορίες εκδήλωσης


    Live Σχόλια · Κριτικές
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου