Προς το περιεχόμενο

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

  1. ΟΛΗ ΤΗΝ
    ΗΜΕΡΑ


    27 Μάρ 2020      30 Μάρ 2020

    Παρασκευή 27/3 –Δευτέρα 30/3 
    FRED WESLEY GENERATIONS TRIO
    Η επιστροφή του funk και groove master!
     
    Μια θρυλική φυσιογνωμία, πρωτεργάτης του funk, συνεργάτης του James Brown, του George Clinton και άλλων μεγάλων της soul, έρχεται ξανά με το γκρουπ του μέσα από κύματα από groovy jazz και original funk! Πρόκειται για ένα εκπληκτικό τρίο του θρυλικού τρομπονίστα με τον ντράμερ Tony Match και τον οργανίστα Leonardo Corradi και, εξ’ αυτού, προκύπτει μια πραγματική αποθέωση του funk και του jazz funk! Η ιστορία του Fred Wesley είναι πολύ γνωστή καθώς η πορεία του είναι απόλυτα δεμένη τόσο με τον James Brown στη δεκαετία του ’60 και του ’70, όσο και με τους Parliament-Funkadelic στο δεύτερο μισό των ‘70’s. Η πραγματικότητα είναι πως ο Fred Wesley – που μαζί με τους Pee Wee Ellis και Maceo Parker αποτελούσαν τους θρυλικούς J.B. Horns – είναι ένας από τους στυλοβάτες του funk και της soul όλα αυτά τα χρόνια. Ο ήχος του στο τρομπόνι έγινε καθοριστικός για την επιτυχία αυτού του εκρηκτικού μουσικού στιλ και στην πορεία, στα ‘70’s, ο Fred Wesley ήταν ο καλλιτεχνικός διευθυντής, συνθέτης και ενορχηστρωτής της μπάντας του James Brown, με την οποία έγραψε πολλές επιτυχίες. Από το 1975 και μετά όμως πήγε να δουλέψει με τον George Clinton και έγινε καθοριστικός παράγοντας για τον ήχο των Parliament-Funkadelic. Μετά ο Fred Wesley στράφηκε περισσότερο στην jazz, δουλεύοντας αρχικά με την Ορχήστρα του Count Basie και φτιάχνοντας στη συνέχεια τα δικά του γκρουπ, που όρισαν μια jazz όλο groove και funk που γνώρισε και γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Η μουσική του είναι γεμάτη από τη δύναμη του funk και αυτή τη δύναμη εκφράζει με το Generations Trio.
     
    Fred Wesley: τρομπόνι, τραγούδι
    Leonardo Corradi: όργανο Hammond
    Tony Match: ντραμς
     
    https://www.funkyfredwesley.com
     
    Facebook event
    www.halfnote.gr
    www.facebook.com/halfnote.gr
     
    ΙNFO
    HALF NOTE JAZZ CLUB
    Τριβωνιανού 17, Μετς
    Πληροφορίες – Κρατήσεις: 210 9213310 | Προπώληση: www.viva.gr
    Ώρα έναρξης παραστάσεων: Κυριακή & Δευτέρα: 21.30, Παρασκευή & Σάββατο: 22.30
    Οι πόρτες ανοίγουν μία ώρα πριν την έναρξη της παράστασης.
    Τιμές εισιτηρίων: 20 ευρώ (μπαρ), 25 ευρώ (Β’ Ζώνη), 30 ευρώ (Α’ Ζώνη)
    *Τα εισιτήρια είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνουν ποτό
    **Κάθε Δευτέρα ισχύει έκπτωση 5€ σε όλες τις ζώνες για κατόχους κάρτας ανεργίας και φοιτητές
     

    Οι θέσεις διαμορφώνονται την ημέρα της παράστασης ανάλογα με τις κρατήσεις.
    Η κατανάλωση ποτού δεν είναι υποχρεωτική
    Στον χώρο απαγορεύεται το κάπνισμα
    Οι τηλεφωνικές κρατήσεις επιβεβαιώνονται την ίδια μέρα και η προσέλευση θα πρέπει να γίνεται 20′ πριν την έναρξη του προγράμματος για να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας.
    Το Half Note διατηρεί το δικαίωμα να παραχωρήσει τη θέση σας 15′ μετά την έναρξη του προγράμματος σε περίπτωση μη έγκαιρης προσέλευσης.

     

    Πληροφορίες εκδήλωσης


    Live Σχόλια · Κριτικές
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου