Προς το περιεχόμενο

Ο Μάκης Αμπλιανίτης at the ProK@ project -30.3.2019

makam
   (0 κριτικές)
Live

Ο Μάκης Αμπλιανίτης στο the ProK@ project - Σάββατο 30.3.2019

Ο κιθαρίστας - συνθέτης Μάκης Αμπλιανίτης, μας ταξιδεύει με την κιθάρα και τις μελωδίες του, ενώ το Ινδικό φλάουτο (bansuri), με τους αριστοτεχνικούς του αυτοσχεδιασμούς, ερχεται να επισφραγίσει την πολυπολιτισμική ταυτότητα της μουσικής του, έχοντας ως αποσκευή την παράδοση των Βαλκανίων, πάνω από τα νερά της Μεσογείου και από τα πολυσύχναστα παζάρια της Ανατολής, μέχρι τα γεμάτα jazz-rock clubs και το street beat της Δύσης.
Τα περισσότερα τραγούδια είναι πολύ γνώριμα στο ακροατήριο μέσα από την πολύχρονη παρουσία του συνθέτη στην δισκογραφία. Κομμάτια του έχουν τραγουδίσει μεταξύ άλλων, ο Μανώλης Λιδάκης, η Μαρία Φαραντούρη, ο Παντελής Θαλασσινός και άλλοι, ενώ το κομμάτι του ’Love Secret’ από το 3 φορές πλατινένιο άλμπουμ ‘BAHAR’, έχει ταξιδέψει εκτός συνόρων, έχει διασκευαστεί από πολλούς μουσικούς και τραγουδιστές στο εξωτερικό και δικαίως έχει μερικά εκατομμύρια views στο youtube!
Ο Μάκης Αμπλιανίτης είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση στα τεκταινόμενα της ελληνικής ethnic και jazz σκηνής. Με την κιθάρα του έχει ηχογραφήσει αλλά και παίξει με τους περισσότερους καταξιωμένους jazz μουσικούς του τόπου μας, ενώ έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους μεγαλύτερους μουσικούς της παγκόσμιας ethnic σκηνής μεταξύ των οποίων οι Hariprasad Chaurasia, Glen Velez, Omar Faruk Tekbilek, Fuat Saka, Dragan Dautovski κ.α.
Μαζί του στις ζωντανές εμφανίσεις, έχει συνοδοιπόρους στο μουσικό του ταξίδι, τους καταξιωμένους μουσικούς συνεργάτες του:

MAKIS ABLIANITIS GROUP
Μάκης Αμπλιανίτης: Κιθάρες, Φωνητικά
Φώτης Μυλωνάς: Keyboards, Bansuri (Indian bamboo flute), flute
Δημήτρης Παπανίκου: Bass
Νίκος Σκομόπουλος: Drums 

 

 

 
Μεγάλου Αλεξάνδρου 141, 11854 Athens, Greece

 Τηλ. 2114111881 

Μάκης Αμπλιανίτης-Prok@ project 30-3-19.jpg


Feedback χρήστη

Δεν υπάρχουν κριτικές προς εμφάνιση.

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου