Προς το περιεχόμενο

New

Προβάλλονται δημοσιεύσεις προφίλ, συζητήσεις, εκδηλώσεις, άρθρα, track, ειδήσεις και videos τις τελευταίες 365 ημέρες.

Η λίστα ανανεώνεται αυτόματα     

 1. Τελευταία ώρα
 2. BillTrantos

  Hard times

  Φοβεροί παιδιά! Πολύ ωραίο κομμάτι, in your face rock, τι καλύτερο με τόσο καθισιό που ζούμε;!
 3. Χθες
 4. Επίσης Γιάννη. Έπρεπε να το κοιτάξεις από τότε αυτό το θέμα. Καλά, πως δούλευες; Χωρίς το Zip δεν λειτουργούν αρκετά πράγματα, όπως για παράδειγμα αρκετοί ρυθμοί και κάποια settings. Κακό αυτό. Καλό είναι να ξέρεις ακριβώς τι είναι αυτό που μύρισε. Ναι, διάβασα στο αρχικό σου post που αναφέρεις: Αρχικά ήθελα να σου απαντήσω σε αυτό αλλά επικεντρώθηκα στις ερωτήσεις σου. Επειδή όμως είπες πως -όλα δουλεύουν ρολόϊ-, είπα άστο(ν) καλύτερα... Λοιπόν, τη "λύση" με το μολύβι, κακώς την χρησιμοποίησες, δεν κάνει γι'αυτή τη δουλειά, τα πλήκτρα, για διάφορους λόγους. Άσχετα αν την χρησιμοποιούν κάποιοι, νομίζοντας πως λύθηκε το πρόβλημα. Για να καταλάβει αυτός που σου το είπε πρέπει να έχει σχέση με κλαβιέ και με δυναμικές. Και κάτι άλλο, εάν κατά τύχη λειτουργήσει, μετά από σύντομο χρονικό διάστημα κι αφού παίζει το όργανο, οι δυναμικές θα γίνουν και πάλι για τα πανηγύρια. Άσχετα αν παίζει το κλαβιέ ή όχι. Ένας που έχει σχέση με κλαβιέ, π.χ. πιανίστας θα το καταλάβει από την πρώτη στιγμή, ένας απλός πληκτράς μπορεί να μην καταλάβει τίποτα. Αν χρησιμοποιήσεις αυτή την τεχνική, οι δυναμικές του κλαβιέ είναι για τα πανηγύρια. Κυριολεκτικά όμως για τα πανηγύρια. Στο ερώτημά σου. Στην περίπτωση που υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στις πλακέτες, το σωστότερο είναι να αντικατασταθούν. Αυτό όμως πρέπει να γίνει μετά από σχετικό έλεγχο στις πλακέτες, αφού μετρηθούν πρώτα. Πιθανό να θέλουν αλλαγή και οι επαφές. Διαφορετικά οι δυναμικές (velocities) είναι ανομοιόμορφες όπως πολύ σωστά αναφέρεις κι εσύ πιό πάνω. Αυτό θα βοηθούσε, εν μέρει, αν δεν υπήρχε το μολύβι. Το θέμα είναι σε τι κατάσταση είναι οι πλακέτες, αν υπάρχουν εκδορές, και ποιά η αγωγιμότητα +/- %. Κανείς δεν μπορεί να σου απαντήσει αν δεν μετρήσει.
 5. Τι να σου πω βρε παλικάρι. Μάλλον είναι θέμα κόστους, όλοι ψάχνουν το φθηνότερο.
 6. Μπορεί να έχει φύγει από τη θέση του ή να έχει σπάσει το ίδιο το πλήκτρο ή να έχει σπάσει η βάση. Με μιά εσωτερική φωτό θα λυθεί η απορία, ενδεχομένως και το πρόβλημα.
 7. Λοιπόν, νεοφερμένος στην ομάδα και θα σου πω κι εγώ την άποψή μου, καθώς αντιμετώπισα παρόμοια θέματα παλιότερα: Η μόνη λύση για να μην μπει σε κομφούζιο mode, είναι να πάρει αράδα τις διάφορες εκθέσεις, έχοντας ένα ζευγάρι ακουστικά μαζί της (που όμως, θα τα ξέρει ως ηχητική ταυτότητα) και να παίξει σε διάφορα πιάνα. Κακά το ψέμματα, το Νο 1 κριτήριο, είναι ο καλός ήχος , αυτός που θα σε έλκει να παίξεις με αυτό το όργανο, είτε σε κάποιο live, είτε στο σπίτι. Από εκεί κι έπειτα, πολύ σημαντικό είναι το βάρος: Ένα βαρύ όργανο, θα την ταλαιπορήσει, θα τη διαολίσει και στο τέλος, θα το διώξει κακήν-κακώς. Τα τελευταία χρόνια βέβαια, τα πράγματα σε αυτό τον τομέα, έχουν φτιάξει αρκετά, με stage pianos των max 15 κιλών. Τα Yamaha τώρα, συμφωνώ με πολλούς ότι έχουν καθαρά πιάνα, με κορυφαίο των κορυφαίων, το P120 που όμως δεν βγαίνει πια, δυστυχώς. Όλη η σειρά που το αντικατέστησε (P145, P95 κλπ), κράτησε τα ωραία δείγματα του προκατόχου αλλά, εξαφανίστηκε το sympathetic resonence και το χειρότερο, υπάρχει μια περιοχή στις μεσαίες οκτάβες του πιάνου, που ο ήχος- ειδικά μέσα σε μπάντα, κάνει μια κοιλιά στα μεσαία, οδηγώντας τον παίχτη να "κοπανάει" άθελά του, για να καλύψει αυτό το κενό. Μπάσα και πρίμα περιοχή όμως, είανι πολύ καθαρή! Η korg τώρα...: Μια φορά, μου είχαν φέρει ένα stage piano της εν λόγω εταιρίας, το οποίο ήταν κόκκινο με πολλές καμπύλες, το panel ήταν κατακόρυφο σε σχέση με το κλαβιέ, είχε προενίσχυση με λυχνία και ποτενσιόμετρα με γυάλινο (πλαστικό) γείσο που, αν θυμάμαι καλά, ήταν πορτοκαλί φωτειζόμενο. Αυτό που θυμάμαι καλά, είανι πως ήταν ό,τι καλύτερο είχα ακούσει σε πιάνο και μάλιστα, σε ΟΛΕΣ τις περιοχές! Μοντέλο, δε θυμάμαι (γι αυτό το περιγράφω αναλυτικά, μπας και κάποιος το αναγνωρίσει). Κατά τα άλλα, μου φαίνονται πιάνα χωρίς προσωπικότητα και ολίγον άκαμπτα... Όπως και να έχει, εύχομαι καλή επιτυχία στην επένδυση κι ελπίζω να βοήθησα...
 8. loucas

  Daniel Vinckle - Goat in a Boat

  Πολϋ ωραίο. Ενδιαφέρουσες γραμμές και στο σόλο πλήκτρο. Μπράβο παιδιά.
 9. Να είσαι καλά γέρος και δυνατός να κρατάς τη πρώτη γραμμή ζωντανή! Το καλύτερο καταφύγιο έχεις διαλέξει!
 10. Nikos Aravanis

  lonely covid19 metal

  Οπως είπε και ο Γιώργος στην αρχή πάλι κάπου το χάνεις αλλά πολύ καλύτερο τώρα. Αν έχει και μεζέ φωνάχτε με !!!!
 11. Έπεσα πάνω σε αυτή την ταινία - δεν την έχω δει ακόμη, αλλά φαίνεται πολλά υποσχόμενη. Παίζουν μεταξύ άλλων: Flea, Chloe Sevigny...
   

   

 12. Freddie

  Don't Break My Heart

  https://youtu.be/vL8x7zBL-gI
 13. Clb62

  Θραααασ Μέταλ στα σκαρια

  Ο,τι σου αρεσει. Εσυ ξερεις τι ακους στο κεφαλι σου. Μην βαζεις στεγανα.
 14. Ωραια η εκετελεση σου, πιστη στην αρχικη. Θα ηθελα να δω καποιον καποτε να βαλει τις δικες του πινελιες στο μονοτονο παιξιμο του Λαρς.
 15. Ο ανταγωνισμός είναι καλός για τους καταναλωτές. Καταλαβαίνω ότι είναι σκληρό για τους περισσότερους μαγαζάτορες και πραγματικά κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω αλλά δεν αρκεί να προσπαθούν οι καταναλωτές χωρίς προσπάθεια από τις επιχειρήσεις. Πρέπει να καταλάβουμε ότι οι οικονομίες κλίμακας δεν κερδίζονται με καλές πράξεις.
 16. Nestoras

  the supernatural(peter green tribute)

  Κατ' αρχάς μπράβο που διάλεξες κομματάρα του αγαπημένου μου κιθαρίστα. Μη μπράβο που είσαι πολύ δυνατά στη μίξη και που κάποια περάσματα είναι άχρονα.
 17. The History and Evolution of the Blues p.5 [Proto-Blues] Σε αυτό το επεισόδιο θα ασχοληθούμε με την πρώιμη Μπλουζ μουσική που αναπτύχθηκε στον Αμερικάνικο Νότο στα τέλη του 19ου αιώνα, οδηγώντας στη γέννηση των Vaudeville και Downhome Blues. Αυτό το Proto-Blues στυλ είχε Αφρικάνικα και Ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά... μια αληθινά Αμερικάνικη δημιουργία.
 18. Ναι το ξέρω αλλά θα βάλει και κάτι πράγματα ένας φίλος όποτε θα μοιραστούμε τα μεταφορικά. Αν προσφέρει κάτι στον ήχο να δώσω κάτι παραπάνω. Αν όχι ας πάρω από εδώ.
 19. mustafank

  Morphine Social Club - The Hunt

  έχω την εντύπωση ότι αυτή είναι η στάνταρ συμπίεση του y/t, από την άποψη ότι κάνω ό,τι έκανα πάντα, όταν ήθελα να ανεβάσω βίντεο. Ακούγοντάς το σε καλύτερη ποιότητα, ποιες παρατηρήσεις έχετε να κάνετε; Κάτι που θα πρέπει να προσέξω στο μέλλον; Ψιλοσκόπιμο αυτό, αλλά δεν ξέρω, αν το παρακάναμε.. Σε ευχαριστώ πολύ! Αυτά να τα πείτε σε κείνον τον AORάκια, προς Αλεξάνδρεια μεριά, που σνομπάρει τα φαζζζ Ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο και τα σχόλιά σας!
 20. Είχε 3-4 τεράστιες επιτυχίες, και παρ όλο που η πρώτη του εταιρεία ξώφλησε, φαίνεται κατάφερε να διατηρήσει τα εκδοτικά του δικαιώματα (μην ξεχνάμε ότι μπήκε στην μουσική βιομηχανία, ώριμος και όντας χρόνια επαγγελματίας) και αυτό του έδωσε τη δυνατότητα να τους γράψει κανονικά γύρω στο 87. Λίγοι μπορούν να το κάνουν και να διατηρήσουν την περιουσία τους και την υστεροφημία τους. Το βίντεο λόγω BBC, απλά εξαιρετικό. https://www.navymemorial.org/press-room-1/2020/4/3/bill-withers-to-posthumously-receive-us-navy-memorial-lone-sailor-award
 21. Σε Λα μινορε παντα! Να μπορουμε και οι αμπαλοι να κανουμε καμια ντριπλα.
 22. TFM

  Passion (Fingerstyle Guitar)

  Fingerstyle Classical Guitar with slapping and Acoustic guitar leads
 23. Σαν ακραίο παράδειγμα δες και little martin ''όχι δεν είναι ότι scrap έχουμε στα ξυλουργεία μας, είναι ταξιδιωτικού τύπου κατασκευή για περιπετειώδεις χιπστερ...'' δε λέω να το πετάξεις το scrap σου, αλλά μαζί με την υπεραξία τις φίρμας 100 ευρώ... εκεί είσαι
 24. Έχουμε Κώστα,δές στο κανάλι (γαιτανάκι,αλήτισσα καρδιά,μικρή μου)ευχαριστούμε!
 1. Περισσότερα


×
×
 • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Κανονισμοί της σελίδας.