Προς το περιεχόμενο
  • Καλό είναι να μη θεωρούμε τον εαυτό μας σημείο αναφοράς για το επίπεδο όσων διαβάζουν. Μιλήστε από προσωπική εμπειρία (με την κατανόηση ότι η εμπειρία σας ενδέχεται να μην ισχύει για άλλους) ή αναφέρετε τις πηγές σας.

     

    Oι απόψεις που γράφονται στο forum εκφράζουν τους συνομιλητές και όχι την σελίδα.

  • Αναρτήσεις

    • Το τελευταίο που αγόρασα και άκουσα ήταν το Bananas (2003).   @Waterfall-K από τα υπόλοιπα 5 που ακολούθησαν το εν λόγω album ποιο σου αρέσει περισσότερο;
    • Απ' ότι διάβασα συνεργάζεται με το ΝΑΜ?!? Ακόμα και ο δημιουργός του ΝΑΜ το υποστηριζει:   " From NAM’s creator: “When I first opened Tonocracy, I thought ‘This is it!’–a sleek, modern interface, packed with everything that I need to craft a tone that inspires me as an artist. Being able to use Neural Amp Modeler in a way that’s seamlessly integrated with the product is game-changing and will make it a go-to for me.” – Steve Atkinson, Creator, Neural Amp Modeler"
    • Το καλοκαιρι που μας περασε δεν είχαν έρθει? Έχουν έρθει πάντως πάρα πολλές φορές Ελλάδα, νταξ. δεν νομίζω να υπάρχει παράπονο.
    • Μπα, σκέβομαι να περιμένω και τον νέο δίσκο του Πατατανατσίου και να κάμνω μια συνολική κριτική
    • Σήμερα, πελάτης (και φίλος- μαζί χτίσαμε το σπίτι μου στην ανακαίνιση) Αλβανικής καταγωγής (ταλαιπωρημένος άνθρωπος πολύ ) , στα 55 του πλέον , πήγε και πήρε (εγώ του έκανα τα "χαρτιά" και τις διαδικασίες) την νέα του άδεια διαμονής στην Ελλάδα ( πλέον από αορίστου χρόνου γίνεται 10ετίας). Έλειπε δύο χρόνια στην Ιταλία . Γι αυτόν τον λόγο πραγματικά ήταν στο μεταίχμιο να προλάβουμε  τον νέο νόμο και παιζόταν αν θα την πάρει. Έζησα την αγωνία του από την πρώτη στιγμή που αποφάσισε να φύγει από την Ιταλία (δεν του άρεσε καθόλου κατά τα λεγόμενα του) ....... μέχρι να εκδοθεί η άδεια διαμονής. Σήμερα μου την έδειχνε ....σαν μικρό παιδί. Ήταν ευτυχισμένος που ήταν στην Ελλάδα και με τα νέα του "χαρτιά". Ζήλεψα με την καλή έννοια την χαρά του. Δεν θεωρώ τίποτα δεδομένο σε αυτή τη ζωή και πραγματικά χαίρομαι που είμαι εδώ.  
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου