Προς το περιεχόμενο


  • Αναρτήσεις

    • Ψάχνεις για librarian. Επειδή μπορεί να μην βρείς καλώδιο άμεσης σύνδεσης με υπολογιστή, μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο midi interface. Αυτό σε περίπτωση που θέλεις να χρησιμοποιήσεις κάποιο librarian που βρείς γι'αυτή τη δουλειά.   Διαφορετικά επιλέγεις όλους τους ήχους μέσω Bank Select & Program Change, τόσο απλά. Αρκεί το μηχάνημα από το οποίο θα επιλέξεις τους ήχους να έχει αυτή τη δυνατότητα.
    • Ένα σωστό midi σύστημα δεν παρουσιάζει τέτοια προβλήματα. Πιθανό να υπάρχουν λάθος εντολές midi ή υπερφόρτωση του υπολογιστή, για παράδειγμα ποσότητα vst που δεν τα αντέχει ο συγκεκριμένος υπολογιστής. Τα midi και σε μικρά υπολογιστικά συστήματα δεν παρουσιάζουν τέτοια θέματα. Τα 6 midi track είναι αστεία.   Από μόνο του ένα midi σύστημα δεν παρουσιάζει τέτοια θέματα. Κατά 99% μέσα στα midi track ή στα part (αν πρόκειται για cubase) υπάρχουν ρυθμίσεις CC (Control Change) που αφορούν volume / expression κλπ. Θα πρέπει να τις αφαιρέσεις αν μπήκαν στην εγγραφή κατά λάθος ή να τις τροποποιήσεις.   Σχεδόν όλα τα DAW έχουν κάποια ρύθμιση του τύπου "Play in Background". Κατά 99% αυτό πρέπει να είναι. Διαφορετικά έχεις φορτώσει με πολλά vst το σύστημα και δεν φταίει το midi.   Μήπως όχι στα καλά καθούμενα αλλά σε συγκεκριμένα σημεία; Ισχύει αυτό που σου απάντησα στο 2, με την διαφορά αντί CC (Control Change), PC (Program Change).   Edit. Τώρα βλέπω πως λύθηκε το πρόβλημα.
    • είχα την ατυχία να ακούσω ABB πριν απ αυτούς
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Κανονισμοί της σελίδας.