Προς το περιεχόμενο

Ξεκινώντας

Απορίες για τα βασικά της μουσικής τεχνολογίας και των μουσικών οργάνων.


Κανονισμοί

1. Γράφουμε ελληνικά με πεζούς χαρακτήρες ακόμα και τον τίτλο του μηνύματος. Οχι μόνιμη χρήση ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ, όχι greeklish. 

2. Συμφωνείτε να μην αναρτήσετε: παραπλανητικά, δυσφημιστικά, ανακριβή μηνύματα ή με συκοφαντικό, υβριστικό, άσεμνο, πρόστυχο, χυδαίο, απεχθές, απειλητικό, με πορνογραφικό προσανατολισμό ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο που υπόκειται στην νομοθετική αρχή, καθώς και πολιτικού, θρησκευτικού, ή φυλετικού χαρακτήρα.

3. Δεν επιτρέπονται κάθε είδους προσωπικές επιθέσεις, προσβλητικά σχόλια, αγενή και εριστικά μεταξύ των μελών. Απαγορεύονται τα προκλητικά ποστ που χαρακτηρίζουν αρνητικά κάτι, κάποιον ή κάποιους αφού οδηγούν σε flame wars. Π.χ. "Αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι φασίστες του αντικαπνιστικού νόμου, είναι ότι περιορίζουν τα δικαιώματα και τις ελευθερίες άλλων.” Λάθος! Η σωστή διατύπωση είναι: "Αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι υποστηρικτές του αντικαπνιστικού νόμου, είναι ότι..."

4. Δεν επιτρέπεται η προώθηση και αναζήτηση πειρατικού λογισμικού και μουσικής ή οτιδήποτε άλλο παραβαίνει τον νόμο, μέσα από τη σελίδα.

5. Δεν επιτρέπεται η πολλαπλή χρήση user name.

6. Δεν επιτρέπονται υπογραφές που αποτελούν διαφήμιση ή είναι προσβλητικές για τον οποιονδήποτε. Επίσης δεν επιτρέπονται εικόνες στον χώρο των υπογραφών.

7. Τα μέλη συμφωνούν να μη προωθούν, να διαφημίζουν ή να δυσφημίζουν έμμεσα, αλλά και άμεσα προϊόντα δικά τους ή άλλων και τις έμμισθες υπηρεσίες τους. Η αναφορά σε προϊόντα και υπηρεσίες μπορεί να γίνεται μόνο αν έχει ρόλο ενημερωτικό στην συζήτηση.

8. Δεν επιτρέπονται δημοσιεύσεις προώθησης εμπορικών site και των ενεργειών τους (διαγωνισμοί, ψηφοφορίες, φεστιβάλ, κ.α.). Συνεπώς δεν επιτρέπεται η εκμετάλλευση του noiz.gr για εμπορικούς σκοπούς χωρίς την έγκριση του. Παράλληλα δεν επιτρέπεται η αντιδεοντολογική εκμετάλλευση της σελίδας από site με ανταγωνιστικό περιεχόμενο προκειμένου να προσελκύσουν μέλη. 

9. Συμφωνείτε ότι δεν θα αναρτήσετε υλικό του οποίου δεν είστε κάτοχος των πνευματικών δικαιωμάτων.

10. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παραγωγής εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού. Τυχόν αναπαραγωγή επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου μας με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας του Noiz.gr ή οιουδήποτε άλλου δικαιούχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

11. Ο παρών δικτυακός τόπος εμπεριέχει παραπομπές σε δικτυακούς τόπους τρίτων. Το Noiz.gr δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των σελίδων αυτών καθώς και για οποιαδήποτε ζημιά προκύψει από τη χρήση τους, καθώς ο επισκέπτης έχει πρόσβαση σε αυτές με δική του ευθύνη.

Μη συμμόρφωση στα παραπάνω μπορεί να οδηγήσει σε διαγραφή της δημοσίευσης ή και σε άμεση και μόνιμη διαγραφή του μέλους. 

Ο παραβάτης θα ειδοποιείται είτε με μήνυμα είτε με προσωπικό μήνυμα από κάποιον moderator. Σε περίπτωση σοβαρής (κατά την κρίση του administrator) παραβίασης, θα ενεργοποιείται η απαγόρευση πρόσβασης στο forum (ban). 
Η διεύθυνση IP του εκάστοτε μηνύματος καταγράφεται για να διασφαλιστεί το περιεχόμενο των αναρτήσεων όπως ήδη ορίστηκε. 

Συμφωνείτε ότι ο webmaster, ο διαχειριστής ή ο συντονιστής έχουν το δικαίωμα να διαγράψουν, να επεξεργαστούν ή να μετακινήσουν οποιαδήποτε ανάρτηση ή Θ. Ενότητα το περιεχόμενο της οποίας δεν πληρεί τους όρους χρήσης.

Οποιαδήποτε απορία για κλείδωμα ή διαγραφή μηνύματος ή θέματος ή τη διαχειριστική διαδικασία θα πρέπει να υποβάλλεται με προσωπικό μήνυμα (PM) ή e-mail στους αρμόδιους moderators ή τον administrator και όχι με δημιουργία θέματος (topic). Οποιοδήποτε παρόμοιο θέμα δημιουργηθεί, θα κλειδώνεται ή σβήνεται αμέσως.

Ως μέλος αποδέχεστε να αποθηκευτούν τα κείμενα και οι πληροφορίες που θα εισάγετε, σε βάση δεδομένων. Θα παραμείνουν όσο εξυπηρετούν την ροή των συζητήσεων κατά την κρίση του διαχειριστή. Οι πληροφορίες αυτές δεν πρόκειται να γνωστοποιηθούν σε τρίτο πρόσωπο ή φορέα χωρίς την άδειά σας, όμως ο webmaster, ο διαχειριστής ή ο συντονιστής δεν φέρει την ευθύνη απώλειάς τους από κακόβουλους χρήστες σε περίπτωση εισβολής τους στον διακομιστή.

Θυμηθείτε: Η πρόσβαση σε αυτό το forum δεν είναι κεκτημένο δικαίωμα κανενός. Πρέπει λοιπόν να το χρησιμοποιείτε με σεβασμό στους κανόνες. Αν αυτοί οι κανόνες δεν σας αρέσουν, θυμηθείτε πως κανένας δεν σας ανάγκασε να γίνετε μέλος στο forum μας.

Σε περίπτωση αίτησης διαγραφής εκ μέρους των μελών ενεργεί η διαχείριση κατόπιν εντολής. Η πράξη είναι μη αναστρέψιμη. Η επανένταξη με διαφορετικό όνομα για την εκ νέου συμμετοχή στο φόρουμ είναι επιλήψιμη.

Οι όροι χρήσης αφορούν το σύνολο του noiz.gr, τηρούνται επιμελώς και μπορούν να αλλάξουν οποτεδήποτε.

Εξερεύνηση ερωτήσεων

Δεν υπάρχουν δημοφιλείς ερωτήσεις προς εμφάνιση προς το παρόν

Δεν υπάρχουν ερωτήσεις προς εμφάνιση τώρα

{# [1:ερώτηση][?:ερωτήσεις] σε αυτό το forum)

 1. Κοστολόγηση Ηλεκτρικής κιθάρας Cort

  0 ψήφοι
  3 απαντήσεις
 2. Βιβλίο εκμάθησης ηλεκτρικής κιθάρας

  0 ψήφοι
  21 απαντήσεις
 3. Τι χρειάζομαι για να δουλέψω με το Boss rc 30;

  0 ψήφοι
  18 απαντήσεις
 4. Fx φωνής

  0 ψήφοι
  6 απαντήσεις
 5. Συμβουλή για studio monitors και Yamaha HS7;

  0 ψήφοι
  3 απαντήσεις
 6. 0 ψήφοι
  3 απαντήσεις
 7. Πως βάζω plugins στο sonar platinum

  0 ψήφοι
  5 απαντήσεις
 8. 0 ψήφοι
  2 απαντήσεις
 9. Τόνος σε τραγούδια

  0 ψήφοι
  6 απαντήσεις
 10. 0 ψήφοι
  4 απαντήσεις
 11. Κιθαρίστας ή μπάσος;

  0 ψήφοι
  33 απαντήσεις
 12. 0 ψήφοι
  15 απαντήσεις
 13. 0 ψήφοι
  11 απαντήσεις
 14. 0 ψήφοι
  1 απάντηση
 15. 0 ψήφοι
  3 απαντήσεις
 16. 0 ψήφοι
  7 απαντήσεις
 17. 0 ψήφοι
  4 απαντήσεις
 18. Εξοπλισμός μελέτης κομματιών

  0 ψήφοι
  18 απαντήσεις
 19. Ηχεια για μουσικη σε δωματιο

  0 ψήφοι
  11 απαντήσεις
 20. Απορίες περί πεταλιέρας ή midi controler

  0 ψήφοι
  4 απαντήσεις
 21. Ερωτήσεις για marshall mini jubilee

  0 ψήφοι
  1 απάντηση
 22. Βοήθεια, κόλησα!

  0 ψήφοι
  28 απαντήσεις
 23. ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ ΓΙΑ studio ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!

  0 ψήφοι
  1 απάντηση
 24. Ενισχυτής για 4 ηχεία (χρήση με laptop)

  0 ψήφοι
  6 απαντήσεις
 25. Καθηγητής Blues Κιθάρας

  0 ψήφοι
  1 απάντηση
 26. Τα φώτα σας {περι μετρονόμου}

  0 ψήφοι
  7 απαντήσεις
 27. Πρόγραμμα δημιουργίας τραγουδιού

  0 ψήφοι
  1 απάντηση
 28. Πρόβλημα θορύβου σε νέο σπίτι

  0 ψήφοι
  15 απαντήσεις
 29. Αγορά κιθάρας κι ενισχυτή

  0 ψήφοι
  52 απαντήσεις
 30. Ηχεία για εκδηλώσεις

  0 ψήφοι
  4 απαντήσεις


 • Αναρτήσεις

  • Μια κιθάρα με τη θήκη της μαζί κάνει 1100 ευρώ, και η κιθάρα κοστίζει 1000 ευρώ παραπάνω από τη θήκη, πόσο κάνει η θήκη μοναχή?
  • κόψτε το τελείως να το κόψω και εγώ γιατί θα το πληρώσω.  Θα το κόψω όπως το είχα καταφέρει για 10 χρόνια με nicorette και λίγη προσπάθεια.
  • όταν ξεκίνησα Στράτο ως πιονέρος πριν πάρααααα πολλά χρόνια, δεν είχε τέτοια... τσιγαράκι σαν αυτό της τσίχλας με ανταλλακτικό το φίλτρο που αγόραζες σε συσκευασίες των 5 και τα 3 σου βγαίνανε καμένα... και το κυριότερο με απίστευτο δούλεμα-buling από τους παραμένοντες συνειδητοποιημένους θεριακλήδες της παρέας μου (Λάκη ακούς)... 😎     είχα μόνη "βοήθεια" την απόφαση ότι δεν πάει άλλο με το μπ%$ρ&λο το τσιγάρο καθώς είχα φτάσει στα 3-3,5 πακέτα pall mall την ημέρα και δεν μπορούσα πια κυριολεκτικά να ανέβω τα 10 σκαλιά για να μπω στο σπίτι μου...  πιστεύω λοιπόν ότι αν και συ πάρεις την απόφαση, τον τρόπο και τα ποσοστά αργά ή γρήγορα θα τα βρεις... για μένα ο στόχος σου πρέπει να είναι να βάλεις εξ αρχής "σχέδιο" ώστε κλιμακωτά να μειώνεις την νικοτίνη μέχρι να κάνεις μηδενικό όπου ολοκληρώνεται και η απεξάρτηση (αν βέβαια επιθυμείς κάτι τέτοιο)...   επειδή πάντως ότι και να κάνεις η μετάβαση στο άτμισμα έχει έτσι κι αλλιώς μια δυσκολία που δεν μπορείς να αποφύγεις και χρειάζεται ανάλογη θέληση, νομίζω ότι καλύτερο είναι να ξεκινήσεις από όσο χαμηλότερη νικοτίνη μπορείς ώστε να είναι πιο εύκολο να την μειώσεις... πχ εγώ ξεκίνησα μαζί με την Σοφία αλλά με τη μισή από αυτήν... ε έφτασα στο μηδενικό από τον πρώτο χρόνο κιόλας, ενώ αυτή μόλις πρόσφατα το κατάφερε...   τεσ πα τότε έτυχε να ξέρω τον βασικό μέτοχο μιας εταιρείας εισαγωγής και μου είχε πει το "μυστικό" που στην πορεία αποδείχθηκε 100% σωστό (σε όλους όσους ξέρω τουλάχιστον)... να μην κάνεις παράλληλα ούτε ένα κανονικό τσιγάρο μέχρι τη στιγμή που αυτό θα αρχίσει να σου "βρωμάει" τόσο ώστε να μη θες να το ξαναδείς στα μάτια σου...   κρίνοντας από τον εαυτό μου στο εύχομαι γρήγορα να το κόψεις γιατί τώρα πια στα 55 μου νοιώθω καλύτερα τα πνευμόνια μου ακόμα κι από ότι τα θυμάμαι στα 25 μου... και μπορεί ιδανικό (όντως) να είναι το να μην ατμίζω καν ούτε το ηλεκτρονικό, αλλά εμένα δεν με νοιάζει ιδιαίτερα μια και το κάνω πια όποτε θέλω εγώ (για την ευχαρίστησή μου) κι όχι αυτό (για την εξάρτηση)...    
  • Εύχομαι τα προβλήματα υγείας να είναι περαστικά λίαν συντόμως. Για τα του vaping, τώρα, αν δεν το κάνεις με το στανιό, που λένε, πιστεύω θα σε καλύψει και θα μείνεις αρκετά ευχαριστημένος. Θέλει το χρόνο του για να εξοικειωθείς (υγρά που στάζουν, αντιστάσεις, φόρτιση, κλπ.), αλλά, αποζημιώνει. Η πρώτη μεγάλη διαφορά που κατάλαβα όταν το ξεκίνησα ήταν ότι ξυπνούσα πολύ πιο εύκολα το πρωί. Ένιωθα πνευμόνια γεμάτα. Στη συνέχεια είδα διαφορά σε γεύση και όσφρηση, και, επίσης, ένιωθα το στόμα μου πολύ πιο καθαρό στη διάρκεια της μέρας.   Άντε, και με φρουτώδεις γεύσεις!   Υ.Γ. Αλλάζουμε και καμιά αντίσταση που και που. Όχι όπως με τις χορδές... 
  • Δεν έχω ιδέα. Κι αυτό, γιατί το μοντάκι μου το έδωσε η γυναίκα του αδερφού μου που δεν το χρησιμοποιεί, και μου έδωσε και ένα μπουκαλάκι με υγρό που της το είχε φτιάξει κάποιος σε ένα κατάστημα. Μου είπε ότι το υγρό έχει 18άρα νικοτίνη, αλλά έχω σοβαρές αμφιβολίες, γιατί όταν την ρώτησα αναλογίες pg-vg στο υγρό μου είπε ότι δεν έχει ιδέα, παίρνοντας μια έκφραση του στυλ "τι είναι πάλι αυτά?".   Ξέρω ότι θέλει πολλές δοκιμές το πράγμα.   Δεν θα του δώσω απλά μια ευκαιρία, θα πρέπει να το υιοθετήσω.
×
×
 • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Κανονισμοί της σελίδας.