Προς το περιεχόμενο


  • Αναρτήσεις

    • Μια χαρά ακούγεται.. Πιστεύεις ότι είναι καλύτερο από το Pianoteq;
    • Το κομμάτι το έφτιαξα χρησιμοποιώντας μόνο vst (πιάνο,βιολιά και μέσα ηλεκτρονικής μουσικής). Ποια η γνώμη σας;
    • Τι βάζετε βρε σεις ξίδι και λάδι στην κιθάρα? Τι είναι, σαλάτα? Το ξίδι γενικά δεν είναι καλό για το γυμνό κσύλο, υπάρχει και μια γνωστή διαδικασία ψευτο-ageing με ξίδι και σύρμα (steel wool). Wood pickling λέγεται, ουσιαστικά οξειδώνεται το κσύλο και σκουραίνει.    Προσωπικά αν χρειαστεί να καθαρίσω λίγδα ύστερα από μαστόρεμα το κάνω με νερό και σαπούνι για τα πιάτα (στα γρήγορα).    Θεωρώ ότι αυτά με το κσύλο που παθαίνει σοκ και μετά θέλει ψυχολόγο αν βραχεί για λίγα δευτερόλεπτα είναι ένα ακόμα urban legend, παρόμοιο με αυτό που λέει ότι δεν κάνει να λούζεσαι κάθε μέρα γιατί σου πέφτουν τα μαλλιά.    Αναφέρομαι σαφώς σε σύγχρονες κιθάρες με που στέκουν καλά στην υγεία τους.   Μια vintage ταστιέρα έτοιμη να ξεκολλήσει και με τάστα έτοιμα να πεταχτούν έξω, πράγματι, δεν συνιστάται να τη βρέχουμε.
    • Τα δυο distortion στο ..... ρεφραιν ίσως κάθονται λίγο βαριά, ίσως άμα "γλύκαινε" λίγο η κιθάρα που κρατάει το sustain άμα ακούω καλά να ήταν λίγο καλύτερα.  Αυτό τολμώ να παρατηρήσω.  Από εκεί και πέρα και τα θέματα είναι πολύ καλά και πολύ ατμοσφαιρική η ενορχήστρωσις.  Από τα καλύτερα της συλλογής 🙂  Και το τελευταίο μέρος πολύ ωραίο.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε.