Προς το περιεχόμενο

...ο θειος απο την αμερικη


plusyear

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Aν γράψεις στο google package forwarding θα βρεις πολλές! Δεν μπορώ να σου συστήσω κάποια γιατί δεν τις έχω δοκιμάσει. Το κακό είναι ότι οι περισσότερες χρησιμοποιούν fedex και ups οπότε δεν γλυτώνεις τα παράλογα έξοδα εκτελωνισμού.

 

Υπάρχει όμως μια εταιρία που στέλνει με USPS και έχει μηδαμινό κόστος την οποία έχω δοκιμάσει αλλά δεν έχει φτάσει ακόμη το δέμα οπότε δεν μπορώ να εκφέρω ολοκληρωμένη γνώμη ακόμη.

 

Στην ουσία αυτό που κάνουν αυτές οι εταιρίες είναι να σου παρέχουν μια εικονική διεύθυνση στην Αμερική και μπορείς να στέλνεις εκεί τα πράγματα που παραγγέλνεις από ebay users και online καταστήματα που δεν στέλνουν εκτός Ευρώπης και μετά αυτοί σου τα προωθούν εδώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://www.usglobalmail.com

 

http://www.aramex.com (υπηρεσία) shop and ship http://www.aramex.com/shopandship

 

http://www.myus.com

 

http://www.international-orders.com

 

http://www.us2me.com

 

Ολες οι παραπανω την ιδια δουλεια κανουνε.Επειδη την εψαχνα τον τελευταιο καιρο να κανω λογαριασμο , καλυτερη μοιαζει να ειναι η πρωτη με συνδρομη 15$ χωρις καποιο τελος ενεργοποιησης οπως σε αλλες.Επιπλεον επιλεγεις εσυ τον τροπο αποστολης μεσα απο 12 επιλογες συμπεριλαμβανομενου του USPS Global Express , που μαλλον σε ενδιαφερει και το καλυτερο....δηλωνεις εσυ το ποσο που θελεις στο πακετο που περιμενεις με οτι αυτο συνεπαγεται καλο ή κακο.

Live fast , die ... hard!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

υπάρχουν 2 κατηγορίες τέτοιων υπηρεσιών. 

 

Αυτοί που συνήθως στέλνουν με UPS και FEDEX και δεν δέχονται να αλλάξουν τα decleration prices. Είναι κανονικές και νόμιμες εταιρίες που σου παρέχουν 100% δικιά σου διεύθυνση και πρέπει να υπογράψεις και να στείλεις ένα ειδικό έντυπο που τους παραχωρείς τη δικαιοδοσία να υπογράφουν την παραλαβή οι ίδιοι.

 

Στη δεύτερη κατηγορία είναι ιδιότητες που συνήθως το κάνουν αυτό σαν part time δουλειά και χρεώνουν λιγότερα χρήματα και φυσικά δέχονται να κάνουν οτιδήποτε τους ζητήσεις. Αυτοί από την άλλοι δεν σου παραχωρούν δικιά σου διεύθυνση απλά μπαίνει το όνομα σου σαν δεύτερος παραλήπτης του τύπου George Papadopoulos C/O Bill Jones.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου