Προς το περιεχόμενο

About MOSS


DRGs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κανεις γνωστης στο τι ακριβως κανει,πως λειτουργει,και πως ακουγετε φυσικα.Εχει κανεις αυτη την επεκταση στα πληκτρα του?Υπαρει πουθενα για αγορα,υπαρχουν ετοιμα presets?

Ευχαριστωωωωωωωωωωω.

 

 

(DRGs)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε γενικές γραμμές είναι μια επέκταση η οποία σου επιτρέπει να έχεις analog και physical modeling synthesis στο Trinity (όχι Rack) (Μoss Tri) και στο Triton (όλα εκτός Le και TR) (EXB-MOSS).

 

Στην ουσία αποτελεί τη μηχανή σύνθεσης του Korg Z1

 

Δεν έχει καμία σχέση με PCM samples. Σου παρέχει 13 πρότυπα αλγοριθμικά μοντέλα και είναι 6-φωνική (Διαθέτει 6 DSP's). Το να φτιάξεις καλό ήχο δεν είναι και τόσο απλό αλλά το αποτέλεσμα σε αποζημιώνει πραγματικά. Υπάρχουν presets τα οποία συνοδεύουν την επεκταση και είναι διαθέσιμα για download από την Korg. (Στο extreme υπάρχουν εγκατεστημένα στη Rom του και μπορείς να τα φορτώσεις οταν την εγκαταστήσεις) Κατά την άποψή μου όλα τα Presets της είναι χάλια πάντως.

 

Σε γενικές γραμμές αν δεν έχεις διάθεση να ασχοληθείς με προγραμματισμό μην την πάρεις εκτός και αν έχεις πρόσβαση σε έτοιμους ήχους.

 

Δεν υπάρχει καινούρια στην αγορά. Τσέκαρε e-bay. Λογικά για Triton θα βρεις αλλά για Trinity μόνο αν είσαι πολύ τυχερός.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το να φτιάξεις καλό ήχο δεν είναι και τόσο απλό αλλά το αποτέλεσμα σε αποζημιώνει πραγματικά.

 

Έτσι ακριβώς.

 

Κατά την άποψή μου όλα τα Presets της είναι χάλια πάντως.

 

Ούτε εμένα μου άρεσαν. :-\

 

DRGs: Τα 13 αλγοριθμικά μοντέλα (που αναφέρει ο Νίκος παραπάνω) δεν είναι όλα χρησιμποιήσιμα πάντοτε. Μπορείς να έχεις μέχρι και 2 ταυτόχρονα εκτός από κάποια μοντέλα τα οποία ζητάνε περισσότερη επεξεργαστική ισχύ, οπότε από αυτά μπορείς να έχεις μόνο ένα. Μπορείς να ψάξεις για το manual της εν λόγω επέκτασης για περισσότερες πληροφορίες. Αν δεν μπορέσεις να το βρεις στο site της Korg, μπορώ να στο στείλω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

DRGs: Τα 13 αλγοριθμικά μοντέλα (που αναφέρει ο Νίκος παραπάνω) δεν είναι όλα χρησιμποιήσιμα πάντοτε. Μπορείς να έχεις μέχρι και 2 ταυτόχρονα εκτός από κάποια μοντέλα τα οποία ζητάνε περισσότερη επεξεργαστική ισχύ, οπότε από αυτά μπορείς να έχεις μόνο ένα.

 

Ναι ακριβώς. Και τα μοντέλα αυτά που ζητούν σχεδόν τη διπλάσια επεξεργαστική ισχύ είναι τα physical (Reed, Plucked, Bowed...κτλ)

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου