Προς το περιεχόμενο

Τι κακό έχει το Juno-g?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιποον.. έφτασε η ώρα να πάρω ένα νέο συνθεσάιζερ και χρειάζομαι τις απόψεις και τις γνώσεις όσων ξέρουν κάτι!

 

Έχω βάλει στο μάτι το Juno-g της Roland και το Motif Es 6 ή 7

 

Από τα πλήκτρα μου θέλω: Εύχρηστο Interface για τα live άμεση πρόσβαση σε ήχους! Καλούς ήχους πιάνου, πνευστών, rhodes-hammond! Sequencer οπωσδήποτε! Να μπορώ να πειράζω την συχνότητα και ποιότητα των ήχων live.Όμορφα αληθοφανή εφφέ.

 

Το Juno-g το έβαλα στο μάτι γιατί:

Είναι πανάλαφρο (για μένα που είμαι κοπέλα αυτό είναι πολύ σημαντικό για τα live)

Έχει τους ήχους του πακέτου Fantom (λατρεύω αυτούς τους ήχους ιδιαίτερα τα πιάνα)

Έχει άμεση πρόσβαση από τα κουμπιά και δεν ψάχνεις στο μενού

 

Ερωτήσεις:

1. Κόβονται οι ήχοι στο Juno όταν θέλεις να πας από τον έναν ήχο στον άλλον; από κάτι βίντεο που είδα στο youtube αυτό συνέβαινε γιατί (έχω παρακολουθήσει σχετική ερώτηση για άλλο Roland όπου απάντησε ο κ.Χναράκης απλά θέλω να ξέρω αν διορθώνεται και στο Juno αυτό)

2. Έχει πράγματι τους ήχους Fantom ή του λείπει κάτι?

3. Γιατί είναι τόσο ελαφρύ; Τι του έχουν "βγάλει"?  :P  (ξέρω ότι μεγάλο μέρος του βάρους έχει φύγει από το ελαφρύ κλαβιέ)

4. Η δυνατότητα που έχει να συνδέεις απευθείας ένα όργανο με καρφί και να το ηχογραφείς βάζοντας και εφφέ μάλιστα (compressor κτλ) είναι πολύ ωραία! Γίνεται να βάλω και μικρόφωνο για να περάσω φωνές ή πουλάκια μέσα; Και μετά γίνεται να κάνω εξαγωγή αυτών των ήχων από το συνθ; ο μαυρούλης που κάνει demonstration στο συνθ όλο ένα μπάσο βάζει με καρφί.. μήπως ο ήχος άλλων οργάνων παραμορφώνεται όταν ηχογραφούνται στο juno;

 

Η έλλειψη aftertouch δε με πολυπειράζει (νομίζω) γιατί δεν έχω μάθει σε αυτό. Έχει όμως κάποια σχέση το aftertouch με τους ήχους των πνευστών, τους δίνει κάποια αληθοφάνεια;

 

 

Μετά ερχόμαστε στο Yamaha! Γιατί kilon είσαι τόσο ενθουσιασμένος με το motif σου? :P

Το είδα κι εγώ, πήγα και μέχρι το Νακα, όμως δεν υπήρχε το Motif es6 έχει σταματήσει να παράγεται δηλ. μόνο μεταχειρισμένο τωρα.. το Motif mo6 από την άλλη ήταν ..μπιχ καθόλου δε μου άρεσε! Μου φάνηκε πολύ διαφορετικό, πολύ..λίγο. Συμφωνεί κανείς; ή μήπως του φέρθηκα σκληρά; Αυτό το Motif es δηλαδή κάνει και pattern? Γιατί το juno από ότι έχω δει δεν κάνει! Επίσης: το motif έχει καλύτερους ήχους rhodes από το juno ή μου φαίνεται; Επειδή δεν έβγαζα άκρη με αυτόν από το Νακα καθώς ήθελε να μου δείξει το yamaha xs = 2800ε κι όταν του είπα ότι δεν το χρειάζομαι μου λέει: τι; δεν το χρειάζεσαι;; χαρχαρ  ::) τι να το κάνω αυτό το τέρας! Λες και θα το αξιοποιήσω ποτέ!

...Επίσης: Είναι βαριά τα yamaha motif?  ;D (για το mm6 ούτε λόγος :-X δεν υπάρχει περίπτωση)

 

Μετά πάμε

 

Πάμε και στα korg!

Κοίταξα και κάποια korg..απογοητεύτηκα. Τα πιάνα τους είναι κάπως...κάπως. Έλεγαν για το x50 σε αντιδιαστολή με juno..περισσότερο για dance και trance κάνει αυτό. Για live νομίζω σε βγάζει μαυροπρόσωπο.

Τι θα μου έλεγε όμως κάποιος για να υπερασπιστεί τα Korg? το korg tr 61 ... ::) δε μου άρεσε. Δεν έχει καλό πιάνο. Με τίποτα δεν φτάνει δηλαδή το yamaha και το roland.  :-\

 

Γενικά:

δε με ενδιαφέρουν οι έτοιμοι ρυθμοί. Με ενδιαφέρουν οι ωραίοι ήχοι percussion όμως.

Καθώς έχω ένα roland d50 (αυτό το αρχαίο) προτιμώ να κρατήσω ψηφιακούς ήχους από εκεί που μου αρέσουν πάρα πάρα πολύ. Το νέο σύνθ το θέλω για τους "αληθοφανείς" ήχους του και για εξάσκηση με arpeggiators (δηλαδή να μην έχει εντελώς χαζοarpeggi).

Δε με ενδιαφέρουν οι "ανατολίτικοι-σκυλάδικοι" ήχοι.

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! (ευχαριστώ και για το κουράγιο που είχε όποιος κατάφερε να το διαβάσει όολο αυτό)

 

Επίσης ένα νοϊζομέλος μου είπε να ενημερώσω ότι "το έχεις ξεφυλλίσει και ψάξει"! :) Το έχω κάνει αλήθεια αυτό. Αλλά μόνη μου δε μπορώ να πάω παραπέρα και δυστυχώς δε μπορώ να τα δω από κοντά γιατί μένω στην επαρχία.

www.travelforum.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 36
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Καταρχάς κάνεις το μέγιστο λάθος να κρίνεις synths με βάση τον ήχο του πιάνου και μόνο. Με ένα μοντέρνο workstation μπορείς να παίξεις τα πάντα, μην απαξιώνεις ένα καλό synth επειδή δεν έχει καλό πιάνο.

 

Με βάση το παραπάνω, θα σου πω τα εξής:

 

1) Το Motif έχει ήχο που το Juno δεν θα έχει ΠΟΤΕ! Σε κάθε κατηγορία ήχων ή δυναμικών.

2) Το Motif έχει πολλές παραπάνω δυνατότητες από το Juno, το μόνο στο οποίο υστερεί είναι ότι το Juno μπορεί να γράψει audio στο sequencer (μπορείς να βάλεις οποιοδήποτε όργανο πάνω και να βγάλεις πουλάκια).

3) Το Motif είναι αρκετά βαρύ (νομίζω 15 κιλά) και σίγουρα ένα X-50 ή TR ή Juno θα ήταν βολικότερα.

4) Το MO6 είναι μια καλή τομή ανάμεσα σε ήχο Motif και φορητότητα. Και σε καλή τιμή!

5) Φυσικοί ήχοι = Motif. Τόσο απλά.

6) Εμένα το Juno μου φαίνεται λίγο και άδειο. Γούστα...

7) Αντιθέτως, τα Korg τα γουστάρω πολύ και νομίζω ότι επιτυγχάνουν καλύτερα το σκοπό τους σε σχέση με το Juno.

 

Κοινώς, όπως τα λες η δική μου γνώμη είναι να πας για MO6 με τρέλα μιας και έχει πολύ καλούς φυσικούς ήχους και categorized αναζήτηση ήχων και ωραιότατα εφφέ και τα πάντα! Όμως, όσα και να σου πούμε εδώ, θα πρέπει να εμπιστευτείς τα αυτιά και τα χέρια σου και να πάρεις όποιο σου φάνηκε πιο κοντά στον ήχο που ψάχνεις.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες λίγο αργότερα, να σου πει και κάποιος άλλος φίλος τη γνώμη του. ;)

Yes it is!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γέλασα πολύ με το πρήξιμο στο νάκα!  ;D Μάλλον τον ίδιο πρήχτη αντιμετωπίσαμε... Κ εγώ οταν πήγα να πάρω το MM6 μου τα σπασε με το motif XS. Το ξέρω ρε φίλε ότι είναι κορυφή, αλλα άλλο 600, άλλο 1600.

 

Τεσπά, στο θέμα μας...

 

Πιστεύω ότι γι αυτά που θές πρέπει να κινηθείς στο Juno. Η απάντηση στο ερώτημα "ποιό είναι το κακό του Juno" είναι "Δεν έχει/κάνει αυτά που κάνουν τα Fantom, και τα synth αυτής της κατηγορίας"  ;)

 

Απ ό,τι κατάλαβα έχεις κάνει την βόλτα σου και τα έχεις ακούσει. Εφόσον σου άρεσαν οι ήχοι του juno περισσότερο απο το μικρο motif, τσιμπα το! To mo6 ζυγίζει 10 κιλά.

 

Όντως το x-50, δεν κάνει για αυτούς τους ήχους που θές. Είναι αρκετά "βρωμιάρικο" και κανγούρικο. Σαν οικιακή συσκευή είναι με τα χερούλια στο πλαι!  ;D

Μην τα κατηγορείς όμως τα korg. Άκουσα το M3 και έπαθα ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ απ όλους τους ήχους του. κ το πιάνο του είναι εκπληκτικό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατά την άποψη μου ακόμα και να έχεις εξετάσει ενδελεχώς synth που έχεις δει σε διάφορες εκθέσεις δεν κρίνεις εκ του ασφαλούς. Λόγω του μεγάλου δείκτη παραμετροποίησης που διαθέτουν πλέον τα σύγχρονα synth μπορούν με τον κατάλληλο προγραμματισμό να βγάλουν ήχο που δεν θα περίμενες ποτέ αν έκρινες μόνο από τα εργοστασιακά.

 

Από αυτά που γράφεις καταλαβαίνω (διόρθωσέ με αν κάνω λάθος) οτι δεν έχεις εντρυφήσει και πάρα πολύ στον προγραμματισμό...

 

Νομίζω οτι το Roland θα σου ταιριάξει καλύτερα. Καλό για αυτά που το θες και user friendly

 

Το motif es με κάποια Expansion Boards μπορεί να αναπαράγει πειστικότατους φυσικούς ήχους αλλά θέλει πολύ χρόνο και δουλειά στον προγραμματισμό.

 

Σε γενικές γραμμές δεν νομίζω οτι τα 2 όργανα είναι συγκρίσιμα. Όσον αφορά τα Korg, αν το επιλέξεις, κοίταξε το TR

 

Φιλικά Νίκος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ πολύ για τις γνώσεις σας!

 

Καταρχάς κάνεις το μέγιστο λάθος να κρίνεις synths με βάση τον ήχο του πιάνου και μόνο. Με ένα μοντέρνο workstation μπορείς να παίξεις τα πάντα, μην απαξιώνεις ένα καλό synth επειδή δεν έχει καλό πιάνο.

Αα δεν κρίνω το synth με βάση τον ήχο πιάνου. Απλά είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει στο synth που θα πάρω τώρα.

 

Εμένα το Juno μου φαίνεται λίγο και άδειο. Γούστα...

Άδειο από ποια άποψη;

 

Αντιθέτως, τα Korg τα γουστάρω πολύ και νομίζω ότι επιτυγχάνουν καλύτερα το σκοπό τους σε σχέση με το Juno

Μπορείς να μου φέρεις ένα μόνο παράδειγμα που τα πάνε καλύτερα (αναλογικά και με τις τιμές βέβαια)

 

Το Motif είναι αρκετά βαρύ (νομίζω 15 κιλά)
  τερας

 

Άκουσα το M3 και έπαθα ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ απ όλους τους ήχους του. κ το πιάνο του είναι εκπληκτικό.

ναι ωραίο το πιάνο του δε μπορώ να πω, αλλά μου φάνηκε κάπως δύσχρηστο το korg m3. Η οθόνη αφής από την άλλη με κάνει να μη θέλω να το αγοράσω ποτέ. Ξέρω ότι είναι αρκετά ευαίσθητες. Κι αν δε πατήσεις ακριβώς στο σημείο που πρέπει και μπει άλλος ήχος μπρρ δε θέλω να το σκέφτομαι.

 

Πιστεύω ότι γι αυτά που θές πρέπει να κινηθείς στο Juno

Κι εγώ εκεί κάπου το βλέπω. Απλά αυτό το Motif es μου έχει πάρει τα.. αυτια ;D Αυτό που είπε κι ο Alchemist...

 

Λόγω του μεγάλου δείκτη παραμετροποίησης που διαθέτουν πλέον τα σύγχρονα synth μπορούν με τον κατάλληλο προγραμματισμό να βγάλουν ήχο που δεν θα περίμενες ποτέ αν έκρινες μόνο από τα εργοστασιακά.

Δεν μπορώ να ψάχνω από εδώ κι από εκεί πώς ένα καημένο synth μπορεί να ακουστεί λιγότερο καημένο..το έχω περάσει με το d-50 (να μου πεις δεν είναι συγχρονο συνθ αλλά εντάξει). Κάπου κάποια συνθ τα καταφέρνουν καλύτερα από κάποια άλλα.

 

Από αυτά που γράφεις καταλαβαίνω (διόρθωσέ με αν κάνω λάθος) οτι δεν έχεις εντρυφήσει και πάρα πολύ στον προγραμματισμό...
Ε δε μπορώ να πω ότι έχω εντρυφήσει! Το d50 δεν αφήνει και πολλά περιθώρια. Όμως έχω σκοπό να εντρυφήσω στο καινούριο συνθ. ω ναι

 

Το motif es με κάποια Expansion Boards μπορεί να αναπαράγει πειστικότατους φυσικούς ήχους αλλά θέλει πολύ χρόνο και δουλειά στον προγραμματισμό.

Θεωρείται γενικά δύσχρηστο συνθ το motif es δηλαδή; Δεν είχα ακούσει ξανά κάτι τέτοιο.

 

Ευχαριστώ πολύ! Μακάρι να μου πείτε όσες πιο πολλές πληροφορίες γίνεται! Ακούω τα πάντα! :)

 

www.travelforum.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν το βάρος του οργάνου αποτελεί πρόβλημα για σενα, απορίπτεις αρκετά όργανα τα οποία κατα τα άλλα θα σε βόλευαν σίγουρα για τη δουλειά που τα θες.

 

Την Korg δεν την υπολογίζουμε καθόλου διότι θες καλά πιάνα, πράγμα που δε θα βρείς σε κανένα μηχάνημα της. Ακόμα και τα πιάνα του Μ3 που αναφέρθηκαν δεν πλησιάζουν με τίποτα αυτά της Roland ή της Kurzweil, απλά είναι λίγο καλύτερα από αυτά του Triton και των προηγούμενων μοντέλων της.

 

Δε γνωρίζω πόσα χρήματα είσαι διατεθιμένη να δώσεις, πιστεύω όμως ότι ιδανικές λύσεις για σενα θα ήταν Fantom και Motif ES. Απορίπτονται όμως γίατι και τα δύο είναι γαϊδούρια. Οπότε αναγκαστικά πάμε σε κάποιο όργανο μικρότερης κατήγοριας (και ελαφρύτερο). Τα φθηνα μοντέλα της Yamaha έχουν περιορισμένες δυνατότητες, της Roland το Juno-G το οποίο αναφέρεις δε θα το έπαιρνα σε καμία περίπτωση. Είχα το Juno-D το οποίο είναι ακόμα πιο φθηνό μοντέλο και δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένος. Βέβαια θα μου πεις οτι μιλάμε για δύο διαφορετικά όργανα και δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους όμως για κανένα λόγο, ίσως και λόγω προκατάλειψης, δε θα δοκίμαζα άλλα φθηνότερα μοντέλα της Roland.

 

Προτάσεις του στυλ.. ''Έχει την μηχανή σύνθεσης του Fantom'' (για το Juno-G) ή ''Είναι το μικρό αδερφάκι του OASYS'' (για το Μ3), ας μην τις λαμβάνουμε υπ'οψιν. Προσωπικά τα θεωρώ marketing των εταιριών γιατί ακόμα και έτσι να είναι σε καμία περίπτωση δε θα έχεις το ίδιο ηχητικό αποτέλεσμα... (Ένας λόγος για την απόκλιση θα μπορούσε να είναι Το πλήθος των εφέ που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα).

 

Η πρόταση μου είναι να το ξανασκεφτείς για το Motif ES καθώς έχει πολύ καλά πιάνα και rhodes και αρκετά καλούς φυσικούς ήχους. Έχεις επίσης και την προοπτική, αν απόφασισεις κάποια στιγμή να εμβαθύνεις ακόμα περισσότερο, λόγω των επεκτάσεων (PLG-150xx κάρτες) που υπάρχουν, να αναπαράγεις με μεγαλύτερη πιστότητα μεταξύ άλλων και φυσικά όργανα -κυρίως πνευστά-. Γι'αυτό φαντάζομαι μιλούσε και ο korg_nikos. Ελεγε ότι χρειάζεται προγραμματιστική εμπειρία μιλώντας για το περιβάλλον των επεκτάσεων και όχι για το Interface, το οποίο δε θα το έλεγα δύσχρηστο. Αν ασχοληθείς δε θα ζοριστείς ιδιαίτερα, αυτό είναι σίγουρο.

 

Πρέπει επίσης κατά την άποψη μου να ρίξεις μια ματιά και στα μικρά μοντέλα της Kurzweil. Ίσως υπάρχει κάτι αξιόλογο που να ικανοποιεί τις απαιτήσεις σου. Αν κάποιος φίλος του Forum γνωρίζει κάτι γι'αυτό ας ενημερώσει γιατί λόγω άγνοιας δεν έχω άποψη.

 

Ίσως να διευκολύνει αν μας πεις μέχρι πόσα λεφτά είσαι διατεθιμένη να δώσεις.....

 

Σε κάθε περίπτωση όμως είναι διαφορετικό να ζητάς απλά γνώμες απ'το να δοκιμάζεις μόνη σου τα όργανα που σκέφτεσαι. Βέβαια ανέφερες ότι δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα άλλα ο καθένας εδώ μιλάει σύμφωνα με τη δική του κρίση, μεταξύ όλων κι εγώ....

 

Αν πάντως αποφασίσεις να πουλήσεις το D-50 έχεις ήδη έναν έτοιμο αγοραστή  ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ναι ωραίο το πιάνο του δε μπορώ να πω, αλλά μου φάνηκε κάπως δύσχρηστο το korg m3. Η οθόνη αφής από την άλλη με κάνει να μη θέλω να το αγοράσω ποτέ. Ξέρω ότι είναι αρκετά ευαίσθητες. Κι αν δε πατήσεις ακριβώς στο σημείο που πρέπει και μπει άλλος ήχος μπρρ δε θέλω να το σκέφτομαι.

 

Επίσης η Korg δεν δίνει ΚΑΜΜΙΑ εγγύηση για τις οθόνες τις. Ακόμη και για το Oasys. Ακόμη και απο το κουτί να έρθει με καμμένο πιξελ, δεν καλύπτεται απο εγγύηση.  :'(

 

Πάντως θέμα συνήθειας είναι κ η οθόνη αφής

 

Επίσης το μικρό motif ΜΟ6 ζυγίζει 10 και όχι 15 κιλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αγαπητή Μαριάνα, απαντώ στις ερωτήσεις σου κατά σειρά, δεν κάνω απανωτές παραθέσεις για να μη γίνει γαιδούρι το post! ;D

 

-Πολύ ωραία, αν σου χρειάζεται αξιοπρεπές πιάνο, σταματάς να κοιτάς τα Korg. Ακόμα και το πιάνο του M3 δεν είναι καλύτερο από το πιάνο του Juno ή ενός MO6.

-Άδειο από θέμα ήχου. Πολύ ρηχό ρε παιδί μου, δεν είχε τον γεμάτο ήχο που (εγώ προσωπικά) θέλω να ακούω.

-Μπορώ να σου φέρω διάφορα παραδείγματα αλλά δεν έχει νόημα γιατί κρίνω κυρίως με βάση τον ήχο τους, άρα δεν είμαι τελείως αντικειμενικός. Μια καλή σύγκριση πάντως θα ήταν X-50 και Juno-D. Παρόμοια τιμή, καμία σχέση!

-Όπως είπε και ο lambrosgg, το MO6 ζυγίζει αρκετά λιγότερο από το Motif ES. Το Juno-G είναι πούπουλο βέβαια...

 

Για τα υπόλοιπα ερωτήματα, καλύτερα να απαντήσουν οι respective answerers! ;D ;)

Yes it is!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θεωρείται γενικά δύσχρηστο συνθ το motif es δηλαδή; Δεν είχα ακούσει ξανά κάτι τέτοιο.

 

Όχι δεν εννοούσα αυτό. Εννοούσα αυτό που έγραψε ο Kerkiras.

 

Άλλωστε το κριτήριο με το οποίο ο εκάστοτε χρήστης κρίνει ένα όργανο ως προς την ευχρηστία του είναι υποκειμενικότατο.

 

'Οσο για την οθόνη αφής, αν δεν πρόκειται για tweaking αλλά απλά για navigate, νομίζω οτι είναι πιο βολική. Η οθόνη του M3 είναι και controller πάντως στην περίπτωση που σε ενδιαφέρει.

 

Τέλος, αν όπως έγραψες σκοπεύεις να εμβαθύνεις και θες synth μεγαλύτερης κλάσης νομίζω οτι πρέπει να αναθεωρήσεις για τα κιλά του οργάνου. Δεκαπέντε κιλά δεν είναι και τόσο τραγικά!

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αχ τι θα έκανα χωρίς εσάς! :D

 

kerkiras ήσουν κατατοπιστικότατος! Ψάχνω για συνθ από 1000 έως 1400 περίπου.

 

Προτάσεις του στυλ.. ''Έχει την μηχανή σύνθεσης του Fantom'' (για το Juno-G) ή ''Είναι το μικρό αδερφάκι του OASYS'' (για το Μ3), ας μην τις λαμβάνουμε υπ'οψιν. Προσωπικά τα θεωρώ marketing των εταιριών γιατί ακόμα και έτσι να είναι σε καμία περίπτωση δε θα έχεις το ίδιο ηχητικό αποτέλεσμα... (Ένας λόγος για την απόκλιση θα μπορούσε να είναι Το πλήθος των εφέ που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα).

Αυτό φοβόμουν. Ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό. :P

 

Με βρήκαν πολύ σύμφωνη τα λεγόμενα σου για το Motif kerkira..αραγε να έβρισκα ποτέ ένα μεταχειρισμένο? :-\

 

Σχετικά με την οθόνη αφής που είπες lambrosgg, δε το ήξερα! Τώρα που το έμαθα ..μακριαα

 

Alchemist σύμφωνοι σταματώ να κοιτάω korg :)

Κατάλαβα τι εννοείς νομίζω με το "άδειο". Πάντως το juno d και το x50 μπορεί να είναι στην ίδια τιμή αλλά απέχουν κάμποσο οι χρονολογίες κατασκευής τους.

 

Τώρα κατάλαβα κι εγώ korgniko τι εννοούσες! ..

Ελεγε ότι χρειάζεται προγραμματιστική εμπειρία μιλώντας για το περιβάλλον των επεκτάσεων και όχι για το Interface
  Η αλήθεια είναι ότι τέτοιου είδους προγραμματισμό δε γνωρίζω.

 

 

 

Αν πάντως αποφασίσεις να πουλήσεις το D-50 έχεις ήδη έναν έτοιμο αγοραστή  ;D

ποτέε. ;D Μου αρέσουν απίστευτα οι ήχοι του d50 κι ο τρόπος που δομούνται. Είναι "ζεστοί" και είναι συνθ σταθμός. Αυτό που του λείπει είναι οι αληθοφανείς ήχοι οργάνων και ήχο πιάνου που δε διαθέτει, sequencer και realtime εφφε. Αυτά που ζητάω δηλαδή από το καινούριο μου συνθ.

 

www.travelforum.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου