Προς το περιεχόμενο

Θέλω τη γνώμη σας για workstation


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ave! :D

Καινούριος στο χώρο σας αλλά παλιός πληκτράς επιθυμεί να επανέλθει δυναμικά στο σήμερα! Και εξηγούμαι: Όλα ξεκίνησαν με το πρώτο μου PSR (ως παιδί κι εγώ) κάπου στη σχολή της YAMAHA. Έπειτα ήρθε το πρώτο δίσκαλο (ΜΕ-200!) κι από τότε (λόγω σπουδών και φτωχού bugdet) έμεινα στην εποχή των δεινοσαύρων. Νομίζω ότι έφτασε η στιγμή να κάνω κι εγώ τον "εκσυγχρονισμό" μου!!!

 

Τα ακούσματά μου είναι ποικίλα. Καλή μουσική και πειραματισμοί. Από Θανάση Παπακωνσταντίνου μέχρι Miss Kittin και Salif Keita για να τα πω λίγο γραφικά!

 

Στο θέμα μας τώρα: Θέλω τη γνώμη σας για workstation ή arranger up to date (σαν τελευταία λύση) με ένα λογικό κόστος (περί τα 2000 Ευρώ). Κοιτούσα διάφορα: LE, G70 κ.α.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα αργότερα...

Φίλε Bylon σίγουρα με 2,000 ευρώ μπορείς να παρεις κατι επαγγελματικό και καλύτερο απο αυτό που έχες. Στην θέση που βρισκέσε θα προτιμούσα ενα καλό Arranger παρά ενα καλό workstation διότι πιστεύω αυτό που ζήτας ειναι ένα μηχάνημα να βγάλεις ενα συνολικά μουσικά αποτέλεσμα. πιστεύω οτι μια βόλτα στα μαγαζία για να δείς Arranger εκτός Yamaha πχ roland, Korg θα σε πείσουν για το πόσο καλό ήχο έχουν τα Arranger σήμερα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Hallo,

 

Δεν ξέρω αν πρόσεξες αγγελίες, αλλά πουλάω το ROLAND XP-80. Ναι μεν λίγο παλιό πλέον, αλλά είναι τζάμι απο κατάσταση καθότι το είχα για χρήση σε home studio, έχει 4 expansion boards και φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι το θεωρούν ένα αξιοπρεπές workstation. ¶σε που θα σου μείνουν και 1000 euro στην τσέπη.

 

Πάρε γνώμη και απ' άλλους.

 

Johnny.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τη γνώμη σας αλλά τελικά κατέληξα (και δυστυχώς τώρα είδα τις απαντήσεις σας εξαιτίας ενός προβλήματος στη σύνδεσή μου) στο Roland Fantom Xa.

 

Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το όργανο-απλά φανταστικό-και μπορώ να πω ότι εξοικειώθηκα σχετικά γρήγορα. Ναι, δεν είναι arranger και για ό,τι παίζεις πρέπει να "φτύσεις αίμα" (δηλ. με λίγα λόγια σχεδόν τίποτα δεν παίζει μόνο του) αλλά είναι αυτό που ήθελα για να γράφω επιτέλους τη δική μου μουσική και για να αυτοσχεδιάζω ασύστολα κρατώντας τις καλύτερές μου στιγμές με το skip back sampling.

 

'Οποιος ενδιαφέρεται ή θέλει να ανταλλάξουμε απόψεις για το εν λόγω όργανο ας στείλει μήνυμα.

 

Και πάλι ευχαριστώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου