Προς το περιεχόμενο

moog rogue vst plug in


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Υπάρχει κάποιο plug -in που να προσομοιώνει τη λειτουργία ενός moog rogue.Γνωρίζω ότι υπάρχουν καλύτερα moog και plug in που τα προσομοιώνουν απλά μου έχει κολλήσει η ιδέα εδώ και χρόνια να πάρω ένα και θα ήθελα να δω όχι τόσο τι ήχους παράγει μιας και αυτό το έχω ακούσει από samples,δίσκους κτλ αλλά ποια είναι η ανάδραση ανάμεσα στα ποτενσιόμετρα και λοιπά.Η σκέψη είναι η εξής πρώτα να μάθω να το λειτουργώ και κάποια στιγμή εφόσον η προσομοιωμένη λειτουργία με ικανοπόιήσει να φάω τον κόσμο να το βρώ.

 

Κάποιοι παλιότεροι φαντάζομαι έμαθαν να χρησιμοποιούν vst instruments που προσομοίωναν μηχανήματα που κάποτε είχαν στην κατοχή τους,σιγά σιγά μάλλον πάμε για το αντίστροφο. :wink:

ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απ΄όσο ξέρω έχει βγεί μόνο το Minimoog απο την Arturia και βρίσκεται ήδη στην έκδοση 2. Όσο έχω ακούσει λένε ότι είναι πολύ πειστικό.

κατέβασε καμιά beta ekdosh να τσεκάρεις πριν το πάρεις.

Έχει βγει και το Moog Modular V. Εξ ίσου καλο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συμφωνώ και επαυξάνω, καθώς έχω και το Minimoog και το Modular... Απλώς το Modular είναι πολύ βαρύ και δεν ενδείκνυται για live χρήση, είναι ικανό να σου κρασάρει το laptop την ώρα του παιξίματος. Το Mini έχει πάρει καταπληκτικές κριτικές από τα ειδικά περιοδικά και είναι όντως πολύ καλό. Για Rogue δεν ξέρω να έχει βγει dedicated VST

Καλή τύχη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου