Προς το περιεχόμενο

Μάιος στο Gazarte


r2d2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Staff

ALICE RUSSELL – Παρασκευή, 9+Σάββατο, 10/5

 

Μια αισθησιακή αλλά και γεμάτη δύναμη φωνή, επηρεασμένη από χρυσά ονόματα της soul, όπως οι Minie Ripperton, Eva Cassidy, Stevie Wonder, Chaka Khan, Aretha Frankln, Jill Scott κ.α.

 

Ερμηνευτικά, η Alice Russell χαρακτηρίζεται από το bluesy στυλ που διαθέτει, ενώ στο ρεπερτόριό της συνδυάζει από funk και gospel μέχρι jazz.

 

Τα τραγούδια της άλλοτε είναι ένα μίγμα από latin ακούσματα, μικρές δόσεις από house, jazz και funk και άλλες φορές εμπνευσμένα από ήχους hip-hop και soul.

 

Χαρακτηριστική – και αγαπημένη στην Ελλάδα τόσο από τα “ψαγμένα” ραδιόφωνα όσο και το κοινό – η εξαιρετική και ιδιαίτερη διασκευή της Alice στο “Seven Nation Army” των White Stripes!

 

 

ΤΙΜΕΣ ΜΕ ΠΟΤΟ

 

Α΄ΖΩΝΗ:40e

 

Β΄ΖΩΝΗ:35e

 

Γ΄ΖΩΝΗ:30e

 

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 22:30

 

 

 

LUISITO QUINTERO– Σάββατο,17+Κυριακή, 18/5

 

Ένας από τους κορυφαίους περκασιονίστες της latin μουσικής. Μέλος της Συμφωνικής ορχήστρας της Βενεζουέλας, συνεργάστηκε με δημοφιλή συγκροτήματα της χώρας του όπως οι Guaco, El Trabuco και Venezolano ενώ πλαισίωσε την τραγουδίστρια της salsa, India.

 

Μαθήτευσε δίπλα και συνεργάστηκε με θρύλους της latin μουσικής όπως οι Oscar D’Leon, Eddie Palmieri, Jack de Johnette, Willie Colon, George Benson, Mark Anthony, Gloria Estefan, Richard Bona, Natalie Cole, Herbie Hancock, Nuyorican Soul, Masters at Work και Tito Puente, του οποίου και δικαίως θεωρείται ότι αποτελεί άξιο διάδοχο.

 

Τα τελευταία χρόνια αποτελεί βασικό μέλος του live project του διάσημου dj και παραγωγού Little Louie Vega, Elements Of Life, που συνδυάζει afro-latin ρυθμούς με jazz, soul και bossa nova.

 

Πλέον ακολουθεί προσωπική διεθνή καριέρα πάντα με την πλήρη υποστήριξη του Little Louie Vega.

 

 

ΤΙΜΕΣ ΜΕ ΠΟΤΟ

 

Α΄ΖΩΝΗ:40e

 

Β΄ΖΩΝΗ:35e

 

Γ΄ΖΩΝΗ:30e

 

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: Σάββατο 22:30-Κυριακή 22:00

 

 

 

RAUL PAZ– Σάββατο, 24, Κυριακή 25+Δευτέρα, 26/5

 

Ο πρωτοπόρος του New Cuban Wave

 

Μεγάλωσε στην Κούβα ακούγοντας Quajira (Kουβανέζικη country) αλλά πολύ σύντομα ανακάλυψε τους Deep Purple, τους Led Zeppelin και τον Bob Marley.

 

Δεν άργησε, με τη σειρά του, να ανακαλύψει και τον ίδιο ο “πατέρας” της salsa στην Αμερική, Ralph Mercado, ο οποίος στάθηκε και αφορμή να κυκλοφορήσει τον πρώτο του δίσκο, “Cuba Libre”.

 

Το 2003 κυκλοφορεί το “Mulata” και αργότερα ακολουθεί το “Revolution”. Και τα 3 άλμπουμ στέφθηκαν με επιτυχία.

 

Αν και περήφανος για τις ρίζες του, συνθέτει “Κουβανέζικη μουσική του 21ου αιώνα”, ενώ στα τραγούδια του η επανάσταση μπλέκεται με το Παρίσι και η λογοτεχνική μαγεία των στίχων του κάνει το κοινό να παραδίνεται στη μουσική του χωρίς ενδοιασμούς…

 

ΤΙΜΕΣ ΜΕ ΠΟΤΟ

 

Α΄ΖΩΝΗ:45e

 

Β΄ΖΩΝΗ:40e

 

Γ΄ΖΩΝΗ:35e

 

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: Σάββατο 22:30-Κυριακή,Δευτέρα 22:00

 

Δεν γράφουμε Greeklish ούτε ΚΕΦΑΛΑΙΑ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου