Προς το περιεχόμενο

korg tr γνωμες


Προτεινόμενες αναρτήσεις

για σας και παλι.για μενα τελειωσε το διλημμα εδω και μερες περι roland fantom g or x λογω ελειψεως χρηματων.ειναι θεμα ημερων η παραγγελια korg tr.επισης τα juno της roland παλι απο γνωμες τα απεριψα.εχω αλλο διλημα τωρα....61 η 76 πληκτρα.καλες οι παραπανω οκταβες αλλα λιγος ο χωρος.ευτηχως ειναι λεπτο και ελαφρυ οργανο. πηρα λοιπον την bonstudio να δω τι γινεται με το θεμα.δειτε τιμες. TR61=1100 TR76=1200.δεν ειναι πολλα?τα εχω βρει αντιστοιχα 850 και 1050 απο το skroutz.μηπως εχουν ξεφυγει εκει?υποψιν χωρις το φ.π.α!!!! απο stock εχουν παρα πολλα tr61 και μονο 3 tr76 alla περιμενουν νεα παρτιδα 76αρια στις γιορτες.την καρτα exp-smpl (sampler) thn εχουν 210 ευρω.οταν τους ρωτησα για μνημη μου ειπαν οτι δεν ειχαν ποτε και πρεπει να ψαξω στο εμποριο.δεν επρεπε λοιπον τοσο μεγαλη εταιρια να κανει μια συμβαση με καποια εταιρια και να διαθετει μνημες γι αυτο το οργανο απο την στιγμη που φαινεται να ειναι ελευθερη απο την korg γι αυτο το θεμα?τι κανουν εκει τ'αφεντικα.....και οταν ρωτησα για πακετο λαικων ηχων μου ειπαν οτι εχουν αμετρητους ηχους δωρεαν με την αγορα καθε οργανου.ισως και 2000.....περιμενω γνωμες για 1)τιμες 2)τι τυπος μνημης περνει το οργανο και που μπορω να βρω 3)καποιος χρηστης εχει μια λιστα με την ονομασια των λαικων ηχων? δεν μπορει να μην υπαρχει κατι τετοιο....4)61 η 76 πληκτρα.εχω opel corsa και στο πισω καθισμα μπαινει ισα ισα και δεν χωρα ουτε ενα δακτυλο!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 107
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

1) Είναι απόλυτα λογικό να έχει ακριβές τιμές στις πωλήσεις λιανικής το Bon Studio. Είναι ο αντιπρόσωπος και προμηθεύει όλους τους υπόλοιπους εμπόρους οργάνων. Αν η τιμή στον αντιπρόσωπο ήταν χαμηλότερη, θα ήταν απλούστατα αθέμιτος ανταγωνισμός προς την υπόλοιπη αγορά. Πάρτο από αλλού το TR, από εκεί που θα το βρεις φτηνότερα.

 

2) Βάλε στο ebay αναζήτηση για "Korg TR RAM dimm" ή κάτι τέτοιο. Θα βρεις άπειρες μνήμες, το όργανο παίρνει μέχρι 64 Mb μνήμης σε 2 x 32 configuration και το κόστος για ένα τέτοιο σετάκι θα σου βγει κάπου στα 15 ευρώ το πολύ, μαζί με τα μεταφορικά.

 

3) Δεν το γνωρίζω, δε με απασχόλησε ποτέ.

 

4) Αυτό το ξέρεις εσύ και αναλόγως με τις ανάγκες σου θα κινηθείς. Εγώ πήρα το 61 γιατί με βόλευε το μαζεμένο μέγεθος, το χαμηλό βάρος και μου έφταναν οι 5 οκτάβες. Your call.

 

Και βάζε και καμιά παράγραφο στα κείμενά σου αν θέλεις, θα τα κάνεις πολύ πιο εύκολα για τον αναγνώστη. ;)

Yes it is!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά, εννοείται ότι δεν αγοράζουμε από Bon Studio που είναι αντιπροσωπεία άλλα από εμπορικούς συνεργάτες της Bon. Οι τιμές θα είναι σαφώς πιο χαμηλές.

 

Αν το έχεις βρει 850Ε καινούριο, μην το σκέφτεσαι καν, κάνε παραγγελία άμεσα. Είναι πολύ καλή τιμή για αυτό το όργανο.

 

Για τις μνήμες δεν το συζητάμε. EBay δαγκωτό στις τιμές που ανέφερε ο Alchemist.

 

Το 76άρι κλαβιέ, κατα τη γνώμη μου, θα σου χρειαστεί σε περίπτωση που παίζεις πιάνο (κάτι που δε στο συστήνω στο Tr λόγω κλαβιέ και λόγω ήχων πιάνου) ή αν συνηθίζεις να κάνεις split. Είναι καθαρά θέμα κατά πόσο θα το χρειαστείς πάνω στο παίξιμο σου και φυσικά θέμα εργονομίας.

 

Όσο για το "πακέτο λαϊκών ήχων" που αναφέρεις δεν υφίσταται κάτι τέτοιο στην Korg τουλάχιστον. Με την έννοια ότι η οποιαδήποτε αντιπροσωπεία της Korg εμπορεύεται τέτοιο υλικό. Απλά, κάποιοι μουσικοί έκατσαν και έφτιαξαν κάποιους ήχους, έπεσαν στα χέρια της της Bon και ως ευκολία η τελευταία στους παρέχει με κάθε αγορά του εν λόγω πλήκτρου.

 

Τους ήχους αυτούς μπορείς να τους βρεις από οπουδήποτε, αν κάποια στιγμή αγοράσεις το όργανο στους στέλνω, άλλα μην νομίζεις ότι είναι κάτι ιδιαίτερο. Σίγουρα θα σε βοηθήσουν μέχρι ενός σημείου άλλα το καλό αποτέλεσμα θα το πετύχεις όταν αποκτήσεις εμπειρία με το όργανο και καταφέρεις να φτιάξεις τους δικούς σου είτε από το μηδέν, είτε αλλάζοντας παραμέτρους από τους ήδη υπάρχοντες.

 

Μην τρελαίνεσαι πάντως για αυτά που ακούς από Bon για 2000 ήχους....

 

Κίνηση εντυπωσιασμού μου ακούγεται....

 

Αν κάτσεις και το ψάξεις βαθιά το θέμα, θα βρεις πολλές φορές τον ίδιο ήχο με άλλο όνομα.

 

Όχι ότι έγινε επίτηδες αλλά αν πάρω ένα έτοιμο σετ ήχων και διαφοροποίησω κάποιους λίγο, άλλαξω τα ονοματά σε κάποιους άλλους δε σημαίνει ότι έχω δύο σετ διαφορετικά.  ;)

 

Άρα αυτό που λες για λίστα με λαϊκούς ήχους δεν μπορώ να καταλάβω που θα σου φανεί χρήσιμο....

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όσο για την επέκταση Exb-Smpl δεν υπάρχει κανένας λόγος να την πάρεις καινούρια. Ψάξε μεταχειρισμένη!

 

Μια καρτούλα είναι η οποία δεν υπάρχει περίπτωση να έχει υποστεί φθορά από οτιδήποτε.

 

Ebay Γερμανίας και Αμερικής ξάνα. Θα βρεις αρκετό υλικό εκεί ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μολις γυρισα απο ενα καταστημα που προς το παρον δεν θα το αναφερω.θα σας πω τι ειπωθηκε και ας μου πειτε γνωμες.

to yamaha ex5 το παιρνει σαν προκαταβολη για το korg tr61 στην τιμη των 700 ευρω.

το korg tr61 το βαζει 1200 ευρω οσο και το bon studio.

δηλαδη του δινω το οργανο+500 ευρω και παιρνω το korg..

το korg ομως το εχω βρει και 850 ευρω.τι λετε δεν ειναι σαν να μου κραταει το yamaha 350 ευρω!!!εσεις θα προχωρουσατε σαν κινηση?

ειπαμε επειδη ειναι 10ετιας να το δωσω καπως φθηνα αλλα οχι και ετσι ρε παιδια ειναι ξεφτιλα,νομιζω.καλυτερα να το κρατησω και να βαλω δοσεις η να χρεωθω και να το παρω 850 το αλλο

μου ειπε για τη καρτα sampler επισης 210 ευρω οσο και το bon studio καθως και διαθεσιμοτητα προς τις γιορτες,λετε για καρτα και μνημες e-bay?

oso για τους ηχους κερκυραιε φιλε συμφωνω εν μερει αλλα απο την στιγμη που ειναι δωρεαν και πανε πακετο με το οργανο δεν τιθεται θεμα.μονο οταν τους ακουσω και εγω θα εχω γνωμη.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε φίλε έτσι όπως τα λες είναι σαν να σου παίρνουν το όργανο 150 ευρώ.

Εγώ δεν θα το έπερνα ούτε με σφαίρες 1200 ευρώ τρελαθίκαμε???

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φιλε pliktra εχεις απολυτο δικιο.και ουτε συμφωνησα.απλα ειπα τι ειπωθηκε σημερα.κατεβασα προ ολιγου την τιμη του οργανου.αν δεν πουληθει και ετσι προτιμω να το κρατησω,εξαλλου δεν το δουλευω επαγγελματικα οποτε εχει χρονια ζωης ακομα.

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου