Προς το περιεχόμενο

Τα θέλω όλα! Τι να κανω?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας και παλι. αυτη τη φορα θελω την βοηθεια σας για κατι πολυ σημαντικο για μενα. Πριν ξεκινησω να μιλαω να σας αναφερω καποια πραγματακια για μενα. παιζω αρμονιο απο 12 χρονων και φετος 27 (χρονων) αν θελει ο θεος παιρνω το πτυχιο στο αρμονιο, απο ωδειο.θα μου πειτε τοσα χρονια...? θα σας πω σπουδες, στρατος...και τωρα δουλεια,ροκανιζουν τον χρονο μου.Το οτι περνω πτυχιο δεν σημαινει οτι ειμαι κολλημενος κλασικος, αν και τα κοματια του πτυχιου μου μου αρεσουν πολυ. τοκατα κ φουγκα σε ρε του μπαχ, και το πρελουδιο του ραχμανινοφ αν τα ξερετε ειναι μερικα απο αυτα.το να παρω το πτυχιο ειναι ενα στοιχημα τοσα χρονια που παω ωδειο,απτην αλλη ειναι και η δεξιοτητα και η ωριμανση στην μελετη, στο κατω κατω θα γινω και καθηγητης :)α επισης να πω οτι εχω παιξει με ροκ γκρουπ(και εχω και τωρα),και εχω παιξει και αλλα οργανα. τυμπανα κ μπασο,Θα μου πειτε τι σας τα λεω ε? εχω τους λογους μου. οταν με το καλο δωσω για πτυχιο και το παρω...θελω να πουλησω το δισκαλο μου και να αγορασω ενα σινθ? ενα μιντι κοντρολερ και pc? ειλικρινα δεν ξερω τι, εσεις θελω να μου πειτε αφου πρωτα σας πω τι θελω να κανω με ολα αυτα. θελω να παιζω Live, να ηχογραφω στο σπιτι σε οσα καναλια θελω, να μπορω ολα αυτα να τα κουβαλησω οπου θελω,να εχω επαγγελματικο αποτελεσμα.δηλαδη ενα καλο μικρο home studio.τι χρειαζομαι? να μπορω να γραψω τα τυμπανα και το μπασο, θελω επισης να ειναι ευκολο ( οσο γινεται ) στη χρηση( να μην παω να μαθω τεχνολογια μουσικης!!!), και τελος ολα αυτα για δυο μουσικες 1) ΡΟΚ 2) λαικο, με οτι συνεπαγεται απο ελαφρυ μεχρι σκυλαδικο. ααα τελος ενοειται καλο πιανο και καλα τυμπανα και ρυθμους. ειλικρινα ευχαριστω..!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γειά χαρά,

 

Εσβησα αυτά που είχα γράψει γιατί σου είχα απαντήσει νομίζοντας ότι ήθελες να κάνεις ηχογραφήσεις και μετά κατάλαβα ότι θες να γραφεις midi.

 

Κάποιο workstation ή arranger korg, roland, kurzweil κτλ θα θέλεις μάλλον.

Υπάρχουν αρκετές πληροφορίες στο forum του noiz για τα keyboards....και στο 'νέα' στο index του noiz.

Δεν είμαι ο κατάλληλος για να σου απαντήσω.

 

My mistake,

Κώστας

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φιλε μου κωστα,σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σου,ειλικρινα εισαι απο τα παιδια που μου απαντησαν σε ολες τις ερωτησεις,και με μεγαλη λεπτομερεια,ξωδευοντας πολυ χρονο.μου αρεισει πολυ το οτι φαινεσαι πολυ αισιοδοξος,και αυτο το λεω αναφερομενος στην απαντηση σου καντα ολα.και καλα να τα αγορασω ολα αυτα,και το κοστος δεν το σκεφτομαι,το θεμα ειναι ποσο χρονο θα μου παρει να τα μαθω και αν θα πρεπει να παω σε σχολη μουσικης τεχνολογιας? εδω θα σου κανω κιαλλη ερωτηση που μου ανεφερε μια καθηγητρια μουσικης.μου ειπε να αγορασω μονο pc και μιντι κοντρολερ,και οτι τα sinth κανουν δουλεια αλλα περιορισμενη.μου ειπε οτι με το pc,μπορω να εχω οτι ηχους θελω, να φτιαχνω οτι ρυθμο θελω και να τα ηχογραφω.ολα αυτα παραλληλα μπορω να τα παιζω σε Live με τη χρηση σκληρου δισκου.τι εχεις να πεις πανω σε αυτο το σχεδιο?ααα και κατι τελευταιο, η χρηση drum machine αλλα hardware που εχει ετοιμους ρυθμους, ειναι καλη??

ευχαριστω εκ των προταιρων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γειά σου ¶ρη,

 

Να'σαι καλά. Όλοι αφιερώνουν χρόνο...και εμένα με βοηθάνε πολύ στο noiz.... και γι'αυτό βλέπεις κάθε μέρα καινούριους χρήστες.

Είναι πάρα πολύ μπερδεμένα αυτά που λες, γι'αυτό δεν παίρνεις απαντήσεις.

 

Πότε είπα καν'τα όλα;...δεν φαντάζομαι να εννοούσα αγόρασέ τα όλα εάν το είπα.

 

Προφανώς δεν έχεις αποφασίσει τι θέλεις ούτε έχεις ασχοληθεί καθόλου με όλα αυτά.... οπότε για να σου δώσω μία εύκολη' απάντηση:

Σίγουρα, δεδομένου του κόστους, με ένα computer έχεις πολύ περισσότερες δυνατότητες και ευκολίες.....μπορεί όμως να μην σου χρειάζεται και να μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου με ένα workstation/arranger.

Μην το παρεξηγήσεις αυτό όμως γιατί είναι πάρα πολύ γενικευμένο και πάντα με βάση το κόστος και το τι καταλαβαίνω ότι θες....

 

Η καθηγήτριά σου που σε ξέρει και καταλαβαίνει τι θέλεις προφανώς σε κατεύθυνε στη σωστή κατεύθυνση. Από ότι καταλαβαίνω δεν μπορώ να συμπεράνω κάτι άλλο.

 

Πρέπει να ασχοληθείς και να διαβάσεις γιατί αλλιώς οι απαντήσεις θα σε μπερδεύουν περισσότερο. Ψάξε και την αγορά και ενημερώσου.

Εξαρτάται απκλειστικά από το τι θέλεις και δεν μπορεί να σου πει κανένας τι θέλεις εάν δεν ξέρεις εσύ.

 

Κώστας

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου