Προς το περιεχόμενο

Μαγαζιά στη Θεσ/νίκη που επιτρέπουν δοκιμές


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σε ολους.λεμε με τιν παρεα να ανεβουμε θεσσαλονικι(κατερινι ειμαστε)ττην παρασκευη για να χαζεψουμε διαφορα σε μαγαζια μουσικων ειδων.παρακαλω πειτε τις προτασεις σας (κοντα κεντρο μι χαθουμε κιολας) με διευθυνσεις και περιοχη.και επιπλεον που εχει tech 21 ενισχυτες και πεταλια??? thanks σε ολους απο τωρα. c ya!!!!

Let's make some NOIZ !!! (αφου αυτο μπορουμε.....)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλώς ήρθες. Το μόνο μαγαζί που αξίζει να επισκευθείς στην Θεσσαλονίκη είναι ο Ριχάρδος. Παπαναστασίου 69 (Στάση Μπότσαρη, αν πάρεις το λεωφορείο απο Καμάρα θα πάρεις το 10). Εκεί θα βρείς δύο μαγαζία το ένα απέναντι από το άλλο. Και τα δύο ριχάρδος είναι, αξίζει να πας στο αριστερό γιατί είναι πιο παλιό και έχει πολύ πράγμα stock. Θα βρείς και tech 21 εκεί, αλλά όπως πάντα ειδικά για tech 21 συμφέρει να αγοράσεις απο το ιντερνετ....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγώ τον έλεγα ρουφιάρδο ... γιατί μου έπινε το αίμα, τον μισούσα γιατί είχε ότι ήθελα κ μου ζητούσε λεφτά για να το αποκτήσω!!!

Δεν φταίει ο άνθρωπος απλά εγώ δεν τον πήγαινα...

Γενικά στην θεσσαλονίκη δεν έχει πολλά μαγαζια με ποικιλία, υπάρχουν μαγαζία που έχουν κιθάρες stock απο τότε που ήθελα να πάρω εγώ την πρώτη μου κιθάρα(πριν 15 χρόνια)!!!!

Λοιπόν αν πάτε κέντρο περάστε και απο τον Μαυρομουστάκη είναι στο στενό στα goodys στην Αγ. Σοφίας είναι μεσαίο μαγαζάκι αλλά βρίσκεις βασικά πράγματα και τα ακούς σε ένα δωματιάκι με ενισχυτές πεταλάκια κ.λ.π.

εγώ είχα πάρει απο εκεί την gibson και μου είχε και άτοκες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συμφωνώ με τον kaisos για τον Μαυρομουστάκη αν και δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο σαν μαγαζί.Σου προτείνω να δείς τα παρακάτω(ε,δεν έχει και άλλα :) )

Λιόλιος(ελλεϊνός τύπος αλλά έχει μπόλικο πράμα) στη Νεα Εγνατία αρκετά μετά τα Πανεπιστήμια

Ζοζεφ(εκεί δουλευει ο Ντουνούσης,έχει ακριβά όργανα και μάλλον δεν θα σε αφήσει να παίξεις) ψάξτο στα στενά πισω από τον Λευκό πύργο στην Μητροπόλεως

Τσέλιος(και αυτός θα σου τσινίσει,θα σου πει μάλλον να κλείσεις ραντεβού αλλά δεν χάνεις τίποτα) είναι σε ενα στενό που πας από την πλατεία ναυαρίνου.

Αυτά είναι βασικά τα μαγαζιά.Γενικά θα σου έλεγα να κάνεις τον κινέζο και να πας και καλά ότι ενδιαφέρεσαι να αγοράσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλα ρε παιδια τι μ*&^%ες ειναι αυτοι! ΔΕΝ επιτρεπουν να δοκιμασεις το οργανο?Και ΠΩΣ θα τα αγορασεις τοτε? :roll:

Αν ειναι δυνατον! :twisted:

Και να σκεφτεις οτι στο Λονδινο παω συνεχεια σε αυτο το μαγαζι

 

www.vintageandrareguitars.com & παρολο που οι υπάλληλοι ΞΕΡΟΥΝ οτι η πιθανοτητα να δωσω 10000 ευρω για μια κιθαρα ειναι μικρη :oops: ΠΑΝΤΑ με αφηνουν να δοκιμασω ΟΛΕΣ τις κιθαρες!

 

Πριν απο ενα μηνα επαιξα για 2 ωρες με μια tele του 52 (16.000 ευρω εκανε!) & κανεις δεν μου ειπε τιποτα!!

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το γεγονός ότι φτάσαμε στο σημείο να ρωτάμε αν υπάρχει μαγαζί που να επιτρέπει δοκιμές δείχνει τη ξεφτίλα της ελληνικής αγοράς.

 

Ας τα βλέπουν κάποιοι που ξινίζουν τα μούτρα όταν διαβάζουν ότι θα αγοράσουμε από τους γερμανούς που σέβονται περισσότερο τα λεφτά μας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το μόνο μέρος στη Θεσσαλονίκη που μου σπάσαν τα νεύρα [μέχρι και "πόρτα" έφαγα] για να δοκιμάσω, ήταν η αντιπροσωπεία του Στόλλα. Πολύ μούρη - έλεος! Αλλά ο επιμένων νικά ή μάλλον δοκιμάζει :)

Δεύτερος σε σειρά "ενοχλητικότητας" ήταν ο Ριχάρδος, αλλά αφού τους ζόρισα, σχεδόν όλους [2 αδέρφια κι ένα γιο, αν θυμάμαι καλά], άκουσα κι εκεί αυτά που ήθελα.

 

Ο Μαυρομουστάκης στο στενό δίπλα στα γκούντις της Αγίας Σοφίας, αν ξέρεις τι θέλεις είναι πολύ καλή περίπτωση, όπως ίσως κι ο Λιόλιος. Και οι 2 υπάλληλοι ξέρουν κιθάρα, αλλά μάλλον δε θα σε αφήσουν να δοκιμάσεις πολλά.

Αλλά ο Λιόλιος είναι σχετικά μακριά απ' το κέντρο - όπως κι ο Ριχάρδος, κι ίσως χάσετε χρόνο. Νομίζω να πάτε οπωσδήποτε πρώτα στο Μαυρομουστάκη (έχει tech21), και στους άλλους 2 ίσως σε επόμενη επίσκεψη.

σημείωση: δεν νομίζω ο Ριχάρδος να φέρνει tech21, μου τα είχε θάψει όταν του τα ανέφερα...

 

Σε καμιά περίπτωση μη δείχνετε ότι κάνετε χαβαλέ και δείξτε τους ότι ψάχνετε σοβαρά για να αγοράσετε.

 

Ο Ζοζεφ είναι σε στενάκι κοντά στο Λευκό Πύργο, πίσω απ' τη Λέσχη Αξιωματικών. Πολλά όργανα αλλά κάποιες τιμές είναι αρκετά τσιμπημένες. Ο δε τύπος ξέρει φοβερή κιθάρα.

 

Ένα άλλο μαγαζί που μου αρέσει, αλλά ίσως δεν έχει πολύ ποικιλία είναι ο Θωίδης, απέναντι απ' την εκκλησία της Παναγίας στην Καμάρα, σε ένα στενό που στη γωνία έχει τυροπιτάδικο θείος Βάνιας, αν θυμάμαι καλά. Έχει δύο υπαλλήλους, και οι δύο είναι πολύ εξυπηρετικοί.

 

Σχετικά κοντά στον Θωίδη, λίγο πιο κάτω στο Ναβαρίνο, είναι ο Τσέλιος. Ίσως θες να περάσεις για να ακούσεις ακριβά όργανα, δε ξέρω αν θα σε αφήσει να παίξεις.

 

Για διευθύνσεις δες εδώ και εδώ έχει και σχόλια

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συγνωμη ρε παιδια......αλλα υπαρχουν μαγαζια εν ετει 2005 που περιμενουν να αγορασεις εξ'οψεως?Τι θα πει δε σε αφηνω να δοκιμασεις?

Αν ειναι ετσι(δεν ξερω, δεν εχω ασχοληθει με τα Ελληνικα μαγαζια....3-4 φορες που πηγα εφυγα τρεχοντας........ειτε λογω ασχετοσυνης ειτε λογω αισχροκερδειας) τοτε πραγματικα τουσ αξιζει na πεινασουν.............μπας και βαλουν μυαλο........μεχρι να ανοιξει κανα υποκαταστημα ο Thomann εδω..................Μιλαμε για σκληρο ανταγωνισμο απο παντου και δε σε αφηνουν να δοκιμασεις?Μου φενεται αστειο.................

2 things are infinite:the universe&human stupidity

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ακούστε σκηνικό:

πήγα σήμερα από ενα μαγαζί και επιασα κουβέντα με τον τύπο και του τα είπα στα ίσια για thomann κλπ. και προσπαθούσε επι μία ώρα να με πείσει ότι στην Ελλάδα είναι πιό φτηνά!Αμα βάλεις λεει και τα μεταφορικά,αν υπολογίσεις λέει το ΦΠΑ και έτσι κι αλλιώς...εντωμεταξύ δεν πίστευε με τίποτα ότι παράγγειλα με 30¤ 10 σετ χορδές daddario απο το ιντερνετ και μου έλεγε ότι το κόστος από το εργοστάσιο είναι 4,5¤!Α παρεπιπτόντως αυτός πουλούσε το πακέτο 10 σέτ ΜΟΝΟ 80¤!

 

Υ.Γ. Παιδιά πάντως μη μασάτε πείτε τους τα χύμα ότι από έξω τα βρίσκετε πιό φθηνά μπάς και συμμορφωθούν κάποτε αν και πιστεύω ότι τελικά μεγαλύτερες λέρες είναι οι έμποροι της Αθήνας παρά της Θεσ/κης!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υ.Γ. Παιδιά πάντως μη μασάτε πείτε τους τα χύμα ότι από έξω τα βρίσκετε πιό φθηνά μπάς και συμμορφωθούν κάποτε αν και πιστεύω ότι τελικά μεγαλύτερες λέρες είναι οι έμποροι της Αθήνας παρά της Θεσ/κης!

 

Το δοκίμασα που λες να το κάνω σε κάποιον και η απάντηση ήταν αν δε σου αρέσει πάνε σε άλλο μαγαζί 8O

You are wrong f**ked and overatted...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου