Προς το περιεχόμενο

HXOI ΚORG TRITON Le


Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΩ ΠΟΛΥ ΤΟ Le ΓΙΑ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΚΟΜΑΤΙΩΝ!ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΧΑΧΝΟΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΚΕΤΟΙ ΤΟ Le!OΠΟΙΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΟΥΣ ΛΑΪΚΟΥΣ ΚΑΙ MΟΝΤΕΡΝΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΘΑ ΜΕ ΣΩΣΕΤΕ!ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΧΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ!

ΤΟ email ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ [email protected]

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γι αρχή μπορείς να μπείς στο www.irishacts.com στο download section και θα βρείς πάρα πολλά pcg. Η αλήθεια βέβαια είναι οτι τα περισσότερα είναι σχεδιασμένα για το μεγάλο triton και δουλεύουν καλύτερα με τα extra εφφε , αλλά η πλειοψηφία τους δουλεύει φοβερά στο le. Μερικά έχουν και δικά τους samples οπότε αν έχεις την κάρτα sampling πανω ή εχτρα ram ακόμα καλύτερα.

 

Για λαικούς ήχους πήγαινε στο bon studio με μια smart media και πές τους να σου γράψουν. Είναι ένα καλό παιδί εκει που θα φιλοτιμηθεί να στους δώσει σίγουρα.

 

στο προηγούμενο που σου είπα δοκίμασε την σειρά "rose" και τα 127 πιάνα (διάφορες ρυθμίσεις) είναι πολύ καλά, αλλά δεν είναιτου λαϊκού στύλ.

 

Επίσης δοκίμασε το shakuhachi.

O Influencer Των Συνθεσάιζερ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα αργότερα...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου