Προς το περιεχόμενο

Buzz Feiten


Προτεινόμενες αναρτήσεις

απιστευτο?δεν νομιζω...ετσι κι αλλοιως ουτε αυτο δεν μπορει να ιντοναρει ΤΕΛΕΙΑ καμμια κιθαρα,αν η κιθαρα σου δεν ιντοναρει σωστα μετα απο ενα ΤΕΛΕΙΟ σετ απ (ολο το πακετο βεβαια και fret dress & nut) & μονο αν το ΑΚΟΥΣ αυτο τοτε ισως αξιζει να το δοκιμασεις,παντως εδω και αιωνες εκατομμυρια κιθαριστες ζουσαν και χωρις αυτο και μια χαρα in tune ηταν (σου μιλαει βεβαια ενας τελεκαστερακιας που ετσι κι αλλοιως λατρευει την χειροτερη κιθαρα απο πλευρας intonation που υπαρχει...... ;D ;D)

 

απο οτι ξερω αν ο τεχνικος ειναι qualified το βαζει σε ολες τις κιθαρες.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

βοηθάει κυρίως σε ακόρντα σε ψηλά τάστα όπου συνήθως ακούμε ένα turbulence. Κοστίζει λίγα και μπαίνει σε οποιαδήποτε κιθάρα. Και μη φανταστεις οτι ειναι ολόκληρο σύστημα, ένα nut είναι στην ουσία.

Πάντως εγώ ζω και χωρίς αυτό εδώ και κάμποσα χρόνια...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χωρις να θέλω να κάνω διαφήμιση ο Παναγιώτης από τις eclipse είναι μου φαίνεται ο μόνος certified, ρώτα τον ίδιο για περισσότερα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν είναι κάτι τρελό που να θέλεις να έχεις οπωσδήποτε στην κιθάρα σου.. δεν είναι δηλαδή όπως το παρουσιάζουν.. είναι μια καλή προσθήκη όμως, κάνει την κιθάρα πιο in-tune αλλά και πάλι δεν είναι τέλεια..

www.soundclick.com/konstantine

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

είναι ένα πολύ έξυπνο σύστημα μου λύνει μαθηματικά το πρόβλημα στο tune πού αντιμετοπίζουν όλες οι κιθάρες με απλό nut ίσως να μην σου κάνει και καμία διαφορά αν δεν στο λέγε κάποιος αν άκουγες μια κιθάρα που το χει..βέβαια αν ακούσεις προσεκτικά πριν και μετά θα καταλάβεις ...φίλου μου του κόστισε 70 ευρό μαζί με την εγκατάσταση σε τεχνικό...καλό είναι...αλλά ζείς και χωρίς αυτό παραπάνω από άνετα ( και διορθώστε με αν κάνω λάθως αλλά νομίζω ότι δεν διορθώνει προβληματικές κιθάρες)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου