Προς το περιεχόμενο

korg vs roland vs yamaha


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλη μερα σας.βρισκομαι σε ενα διλλημα(τριπλο ομως)..

 

θα ηθελα να αγορασω ενα synthsizer στην τιμη περιπου των 2000 eurw και 61 πληκτρων.

 

εχω καταληξει στις εξης 3 λυσεις:

 

1)korg triton 61(oxi to extreme oute to le,to allo...)

2)yamaha motif es6

3)roland fantom-s 61

4)roland v-synth(αυτο ειναι λιγο διαφοερτικης κατηγοριας σε σχεση με τα προηγουμενα..)

 

o σκοπος που το θελω ειναι για να φτιαχνω τον επιθυμητο ηχο σε λαικα(και σκυλαδικα) μεχρι και rock(organs kai synth ηχους)..

 

 

ποιο θα μου προτεινατε εσεις?επισης ποιο εχει περισσοτερο υλικο στο ιντερνετ η που να κυκλοφορει γενικα στην 'πιατσα'(κυριως για ελληνικα αναφερομαι που βρισκονται πιο δυσκολα)?ποιο ειναι πιο user friendly μιας και ειμαι νεος στον synth κοσμο?

 

 

περιμενω γνωμες και μπολικα Links για να με παραπεμψετε..

 

S.O.S. ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΦΙΛΕ PITERPIANO EΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΙΝΑ& ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ FANTOΜ H TRITON.ΓΙΑ ΛΑΙΚΑ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΤΟ TRITON AΛΛΑ ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΛΑΙΚΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟ FANTOM.OΣΟ ΓΙΑ ΥΠΟΣΤΙΡΗΞΗ ΜΕΣΩ ΝΕΤ...ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Η KORG YΠΕΡΤΕΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το καλύτερο είναι το ES...

 

Αλλα για τη δική σου περίπτωση (ευχρηστία, σκυλο-ήχοι)

μάλλον η καλύτερη περίπτωση (και οικονομικά) είναι

ένα μεταχειρισμένο Triton Classic.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε piterpiano, εσένα-κάπου-σε-ξέρω! :D :D Λοιπόν να σου πω μονάχα μια χρήσιμη πληροφορία που ίσως σου διαφεύγει (κ εμένα με βασανίζει αντίστοιχο τρίλημμα :lol: ) Το Roland Fantom-S κάνει 1400€ δηλαδή κάπου 1000€ λιγότερα από ότι τα υπόλοιπα μοντέλα που ανέφερες, τι λές? :idea: (Και δεν φαντάζομαι πως στερείται κ πολλά μπροστά τους!)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εμενα προσωπικα μου αρεσει το V-synth απο αυτη τη λιστα, για αυτο ομως που θελει ο φιλος μας, απο αποψη live και ευχρηστειας σε μαγαζι με σκυλε, θα προτεινα korg, και πιο πολυ κανα used Korg trinity, το triton ειναι πιο πολυ για

"ηλεκτρονικη" μουσικη σε σχεση με αλλα gear της korg. επισης για organs πιστευω οτι ειναι γνωστο πως η korg ειναι η κλασσικη εταιρεια γυρω απο τα e-piano sounds και τα emulation τους.

 

Θα μου πεις και με το V-synth αμα κατσεις απο πανω φτιαχνεις παρομοια και καλυτερα patches, αλλα δεν χερω αμα εχεις πραγματικα την ορεχη για αυτο.(so go for trinity η γνωμη μου).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Φιλε μου το v-synth ειναι εντελως αλλη κατηγορια οποτε στο αφηνω απεξω.Η γερη κοντρα ειναι αναμεσα στο phantom και στο motif(οτι αρεσει στον καθενα περισσοτερο).ΔΥΣΤΗΧΩΣ ομως για λαικα και σκυλαδικα βρες ενα μεταχειρισμενο triton.H συνταγη ειναι δοκιμασμενη και πιανει!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν είναι για μπουζούκια βρες το KORG Trinity που ακούγεται και καλύτερα από το Triton γύρω στα 900 Ευρώ και θα σου κάνει τη δουλειά τέλεια! :wink:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου