Προς το περιεχόμενο

Korg triton + CDRW-1. Απορια..


Προτεινόμενες αναρτήσεις

σκεφτομαι να αγορασω το Korg triton workstation το οποιο εχει και optional cd-rw.Αυτο τι ακριβως ειναι?Απο οσο γνωριζω παντως δεν εχει το μεγεθος ενος συμβατικου cdrw που χρησιμοποιειται στα desktop pc's..ακουσα επισης οτι εχει την 'φορμα' αυτου που βαζουν στα laptop..

 

μηπως ξερει κανεις να μου πει σιγουρα τι ισχυει??

 

ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απο οτι γνωριζω εγω το cd-rw  το παιρνει το TRITON STUDIO και οχι το TRITON CLASSIC..(που μαλλον εννοεις).Η χρηση του ειναι να μπορεις να φορτωνεις δειγματα για το sampler  η να εχεις back up και γενικα χρησιμευει για αποθηκευτικους σκοπους.Τωρα για το ειδος του..δεν νομιζω να σε απασχολει αφου ετσι και αλλιως αν αποφασισεις να το παρεις θα παρεις αυτο που προτεινει η ΚORG  ;) Ελπιζω να βοηθησα καπως.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

mano exeis dikio to studio to pairnei,alla h aporia mou einai an mporw na valw kati ektos apo afto pou proteinei h korg,mhn plirwnw g@#@%tika lefta..(opws me tous sklhrous diskous opou vazeis ena apo laptop 2.5'' kai katharizeis).

 

efxaristw poly pantws!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απο οτι ξερω η KORG δινει μια λιστα με συμβατους σκληρους.Ψαξε αν συμβαινει το ιδιο και με τα cd-rw που δεν αποκλειεται κιολας.Παντως ειναι οντως πολλα τα 300 ευρω περιπου που ζητανε αυτοι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου