Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα οργάνωσης styles - performances για korg pa 50


apantz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά ενδιαφέρομαι για πρόγραμμα που να μου δίνει τη δυνατότητα να οργανώσω τα styles και τα performances μου για korg pa50. Έχει κανείς κάτι κατά νου; Το emc μ' αφήνει να τα πειράξω αλλά όχι να τα οργανώσω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 4 χρόνια αργότερα...

χρησιμοποιώ το KAT2000.

Πολύ συχνά όμως έχω το εξής πρόβλημα: όταν κάνω save στην δισκέττα παίρνω το μήνυμα ότι η δισκέττα είναι αφορμάριστη (ενώ δεν είναι), παρόλο που μπορεί πριν λίγο να έσωσα σε αυτήν κανονικά. Ή παίρνω μηνύματα Ι/Ο errors.

Άλλες φορές παίρνω την δισκέττα από το αρμόνιο (όπου την διαβάζει κανονικά) και στον υπολογιστή δεν την διαβάζει καν.

 

χρησιμοποιώ εξωτερικό οδηγό floppy για το laptop μου (μιας και τα laptop δεν έχουν οδηγό δισκέττας). Αλλά και σε παλαιότερους υπολογιστές που έχουν δισκέττα που την δοκιμάζω πάλι έχω πρόβλημα. Σημειώνω: όχι πάντα. μπορεί κάποιες φορές την ίδια τη δισκέττα να την διαβάζει και μετα από μερικές μέρες να μου βγάζει ότι θέλει format!

 

Το πρόβλημα γίνεται πιο έντονο αν σε μια δισκέττα προσπαθήσω να αποθηκεύσω αρκετά performances, δηλαδή ας πουμε 10 φακέλους. Τότε παρά το μικρό μέγεθος σεΚΒ, δεν την διαβάζει.

 

αντιμετωπίζει κανείς παρόμοια προβλήματα ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

Σε περίπτωση που έχεις πολλούς φακέλους ή το σύνολο των δεδομένων που θα αποθηκεύσεις είναι οριακό σε χωρητικότητα με την χωρητικότητα της δισκέτας, χρησιμοποίησε την παρακάτω διαδικασία.

 

Αφού οργανώσεις την εργασία σου, προσπάθησε να την αποθηκεύσεις σε μία "καθαρή" δισκέτα που δεν έχει απολύτως τίποτα από δεδομένα. Απλά να έχει γίνει format η δισκέτα στο όργανο και όχι απλά delete.

 

Διαφορετικά μπορεί να φταίει το ίδιο το drive ή οι δισκέτες που χρησιμοποιείς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου