Προς το περιεχόμενο

Αποριες TRITON STUDIO


Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα ειμαι ενας καινουργιος κατοχος triton studio και εχω καποιες αποριες τις οποιες δεν καταφερα να λυσω απο το manual..

 

εχω το αρχειο sakis.pcg που δινει το bon studio με τα λαικα.θελω να το φορτωσω μεσω δισκετας στο triton.τα καταφερνω αλλα οι ηχοι 'πατανε' πανω στους εργοστασιακους και τους εχω διασπαρτους.μπορω να εχω ανεπαφους τους εργοστασιακους ηχους και να πειραζω μονο τις INT-BANKS και πως γινεται αυτο??

 

 

ευχαριστω πολυ!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε piterpiano αυτο που ζητας απο οτι ξερω δε γινεται καθως το TRITON STUDIO δεν εχει κενες θεσεις user οποτε αναγκαστικα θα σβησεις καποια bank απο τις ηδη υπαρχουσες(συνηθως την C σβηνουν..δεν ξερω γιατι em.icon.cool.png) Το αλλο που μπορεις να κανεις ειναι να κατσεις και να ακουσεις τους ηχους..να βρεις ποιοι δε σου αρεσουν και να φορτωσεις τους λαικους πανω σε κεινες τις θεσεις ωστε να μη διαγραψεις αδικα μια ολοκληρη bank.Αυτα απο μενα προς το παρον φιλε μου.Καλη δουλεια em.icon.bigsmile.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να προσφέρω και εγώ τον οβολό μου: τέτοιες δουλειές χρειάζονται ένα καλό librarian. Για ρίξε μία ματιά εδώ: http://vancesoft.com/triton/.

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε piterpiano,

 

 

Για να μην πειράξεις τους ήχους του εργοστασίου σου προτείνω να δουλέψεις με τις θέσεις μνήμης EXB-A εώς EXB-G. Αυτές οι θέσεις προορίζονται για να βάλεις τους ήχους από εξωτερικές κάρτες αλλά δεν είναι δεσμευτικές. Σε αυτό το αρχείο τώρα υπάρχουν πολλοί ήχοι ίδιοι. Τα Combinations δεν αξίζουν, εσένα σε ενδιαφέρουν τα Programs. Τώρα για να κάνουμε Load τα προγράμματα στις θέσεις EXB-A εώς EXB-G πάτησε Disk επιλέγουμε το Sakis.pcg και μετά “Load Selected” αλλάζουμε την επιλογή PCG Contents από All σε [bank I-A Bank E-A] και πατάμε ΟΚ. Μετά θα πας PROG και θα πατήσεις την ΕΧΒ Α…G. Αν πρόσεξες έχει δύο σειρές στη σειρά ΙΝΤ έχεις του εργοστασίου (όχι υποχρεωτικά) και στη κάτω γραμμή ΕΧΒ έχεις τις καινούργιες που έβαλες.

 

Για περισσότερο ανάλυση στο βιβλίο Basic Guide σελ. 63

Επίσης site για απορίες με φόρουμ στο http://www.tritonhaven.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ευχαριστω πολυ παιδια με βοηθησατε πολυ!!!

 

τωρα που αρχισα βεβαια δυσκολα σταματαω!!

 

χτες επι 2-3 ωρες προσπαθουσα να φτιαξω εναν ηχο στο triton,προσομοιωση του NAY.

το εχω στο pa-80 και ειναι ιδιο οπως το 'εχω πεταξει μαζι σου' του γονιδη.

 

οσο και να προσπαθησα να το φτιαξω δεν τα καταφερα γιατι το pa εχει στην μηχανη συνθεσης ενα οργανο jazz flute που στην ουσια αυτο τα κανει ολα,το οποιο δεν το εχει το triton..επισης στον δευτερο oscillator για να επιτευχθει το φυσημα εχω βαλει μια σκουπα(το κανουν οι ντραμερς με την μπαγκετα στο τυμπανο).

 

τι να κανω??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο http://www.irishacts.com υπάρχουν πάρα πολλοί ήχοι για synths της KORG, και μάλιστα για το T.S. έχει 322 Programs από το Pa80 μεταφορά στο T.S..

 

Καλή διασκέδαση!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου