Προς το περιεχόμενο

μπασο σε υπογουφερ απο 5.1 ηχεια υπολογιστη?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλημερα σας. καινουργιος στο forum αλλα και στην μουσικη. Οτι ακριβως λεει ο τιτλος. εχω μπασο δεν εχς ενισχητη. εχω ομως ενα παλιο παρατιμενο συστημα 5.1 μαρκα με'καψες (dreamax) και σινδεσα το υπογοθφερ του στο passive μπασο μου. λειτουργει. ποτε ομως θα καει;

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 24
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Αν αγόρασεις κάτι του στυλ Line6 Ux1 θα κάνεις μια χαρά την μελέτη σου με τα ηχεία στο pc σου. Τώρα για να καεί το σύστημα κ ειδικά με passive μπάσσο μάλον δύσκολο το βλέπω. Άσε που ο ήχος έτσι όπως το έχεις συνδέσει πρέπει να είναι εντελώς "κλασμένος" :D.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το συγκεκριμενο που προτινεις δεν το βρικα σε μια γρηγορη αναζητηση που εκανα. βρκα ομως το UX2 στα 166€. αν ειναι να δωσω τοσα λεφτα μπορω να παρω και εναν κακησ ποιοτητας ενισχητη. αν ειναι να μην καει το υπογουφερ μια χαρα κανω την δουλεια. πολυ καλυτερα απο εναν ενισχητη κιθαρασ ποθ χρησιμοποιουσα πριν. αν με το κλασμενος εννοεις χωρις ενταση κανεις λαθος μια χαρα παιζει. αν εννοεις κατι αλλο διευκρινισε το.

ευχαριστω για τις απαντησεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πως δούλεψε; Το sub θέλει και εναν δικό του ενισχυτή, είναι ενσωματωμένος;

 

 

 

Τυπικά δύσκολα θα τινάξεις το γούφερ αλλά ενα πεταλάκι Limiter θα ήταν χρήσιμο για να είσαι σίγουρος ότι το σήμα σου δεν θα ξεπεράσει μια ορισμένη στάθμη. Kαθορίζεται λογικά με trial and error, δοκιμάζοντας σιγά σιγά να δεις πότε αρχίζει και παραμορφώνει ο ήχος. Μπορεί και να μην το χρειαστείς καθόλου άμα δεν υπάρχει παραμόρφωση (που δείχνει ότι φτάνεις στα όρια του driver).

 

 

Δεν μπορεί να σου πει κανείς εκ των προτέρων ποιά είναι αυτή η στάθμη.

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το υπογουφερ ειναι απο συστημα 5.1 για pc το οποιο σημαινει οτι ειναι αυτονομο. το πεταλακι που λες ποσο κοστιζει? παραμορφωση ακουσα σε καποια σημεια αλλα απλα χαμιλωσα λιγο το μπασο και τον ενισχητη του γουφερ κοιταω να μην τον εχω στο τερμα. το ξερω οτι κανεις δεν μπορει να πει σιγουρα απλα ψαχνω γνωμες για να δω αν θα σινεχισω να το χρησιμοποιω. μεχρι στιγμης ψινομαι να σινεχισω. ευχαριστω και παλι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν η απαντηση σου με διασκεδασε θα ηθελα κατι πιο ... εμπειρο

 

Συγγνωμη,αλλα δεν μπορω να δωσω μια "εμπειρη" απαντηση για το "ποτε θα καει" το sub σου.  ??? ??? ???

Ελπιζω να σου δωσει καποιος ::) ::)

Παρ ολα αυτα μπηκα στον κοπο να κανω λιγο,κακογουστο εστω,χιουμορ.

Ζητω ταπεινα συγγνωμη αν αυτο ενοχλησε καποιον.

 

 

Παντα φιλικα Χρηστος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Jasemeister ευχαριστω για την πληροφορια. αλλα νομιζω πως δεν 8α ασχολιθω θα δοκιμασω να παιζω ετσι μεχρι να καει. ετσι κι αλλιως ηταν σε αχρηστια. απλα οπως σου ειπα οταν ακουω παραμορφωση χαμηλωνω.

 

sound_crew μην αρπαζεσε δεν ειπα τιποτα κακο και εγω πλακα εκανα. οντοσ γελασα με την απαντηση σου. απλα με αυτο ειπα ζητουσα και βοηθεια απο καποιον που να πει κατι πιο "ψαγμενο" που οπωσ ειδες βρεθηκαν 1-2. και η δικια μου ερωτηση ετσι κι αλλιως χουμοριστικη ηταν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου