Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμίζοντας ένα project studio (Ερωτήσεις)


kite

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά παιδιά,

 

 

Newbie στο forum, καλώς βρεθήκαμε.

 

Διαβάζω μερικές μέρες τώρα, και με την ευκαιρία της ερώτησης σκέφθηκα να αρχίσω να συμμετέχω κι εγώ όσο πιο ενεργά μπορώ.

 

Λοιπόν η ερώτηση:

 

 

Σκέφτομαι να αναβαθμίσω το setup μου σε ένα αξιοπρεπές project studio, και θα ήθελα τη βοήθειά σας στο να επιλέξω μια κάρτα ήχου έως 500 ευρώ και ένα ζευγάρι active nearfields μέχρι 700 ευρώ.

 

Μέχρι τώρα έχω δουλέψει σε M-Audio Audiophile Usb 24/96 και τα μικρά M-Audio Studiophile DX4 αντίστοιχα, με σχετικά αξιοπρεπές αποτέλεσμα. Δεν χρειάζομαι πολλές εισόδους/εξόδους για φυσικά όργανα, δουλεύω κυρίως in-the-box, βέβαια μια φωνή/κιθάρα στο απώτερο μέλλον ίσως χρειαστεί.

 

Αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι πιο αξιόπιστο monitoring (ειδικά σε επίπεδο χαμηλών συχνοτήτων, μιας και τα DX4 είναι σκατούλια) και φυσικά, πιο αξιόπιστο converting απο την κάρτα.

 

Όσον αφορά την κάρτα σκέφτομαι μια Saffire, που απ'οτι βλέπω είναι και audio interface, όσον αφορά τα monitors δεν έχω ιδέα.

 

 

αυτά.

 

ευχαριστώ πολύ και καλώς βρεθήκαμε και πάλι.

 

 

Άγγελος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δε ξερω απο τιμες αλλα γενικα ψαξε για mackie, genelec, adam monitors. A! και APS οπωσδποτε..

 

για καρτα θα κοιταγα κατι σε RME, MOTU, etc..

H focusrite ειναι καλη εταιρια (μιας και δε ξερω για καρτες). Γενικα ομως η γνωμη μου ειναι να παρεις κατι που να αξιζει τα λεφτα για τα καλα της AD,DA kai preamps. DSP kai αλλα καλουδια ειναι για 'κραχτες' και η τιμη περιλαμβανει αυτα τα καλουδια που σημαινει οτι 'κοβουν' απο αλλου (δλδ AD,DA kai preamps)

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάρε κάνενα M-audio bx5a deluxe ή KRK (250 to zevgos) και ένα subwoofer m-audio (250 ευρο)  και καθάρισες, κάρτα ήχου digidesign (me 700 euro) για να έχειs και protools... αντιστροφα απο αυτά που είπες αλα καλύτερα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγω καλικαρι θα σου προτεινα να δοσεις λιγα ακομα λεφτα και να παρεις για μονιτορ τα Genelec 8030 που ειναι κορυφή (μιας και τα μονιτορ παντα ειναι διαχρονικα....ποσο μαλλον αν μιλας για αυτη την εταιρια) και για καρτα ήχου καμια motu !(αλλα με λιγα κανάλια για να κερδισεις σε πιότητα AD/DA και προενίσχυση

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου