Προς το περιεχόμενο

Γιατί ΟΧΙ Behringer και ΝΑΙ σε (σχεδον) ο,τιδήποτε άλλο?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είμαι σχετικά νέος στο άθλημα παρόλο που είμαι πολλά χρονιά μουσικός. Ψάχνω να φτιάξω ένα ερασιτεχνικό home studio και σε σχεδόν όσες συζητήσεις έχω δει, λένε "Μακριά από Behringer!!''    ΓΙΑΤΙ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 24
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εξαρτάται...θα έλεγα (αποψή μου πάντα) μακρυά απο phonic και Alto αλλά πάλι δε στέκει....υπάρχουν προιόντα της behringer που είναι αξιόλογα και υπάρχουν και "πατάτες"...βέβαια για το κόστος τους μια χαρά είναι το 99%....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδή έτσι άκουσαν από "κάπου" (internet/φίλοι/μπατζανάκηδες/ηχογλύφτες κλπ), και έτσι λένε.

Η εν λόγω εταιρεία βγάζει και καλά πράγματα, και πατάτες, όπως όλες οι εταιρείες δηλαδή.

I can actually hear difference between neck joints.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έλα ντε, ενδιαφέρουσα ερώτηση. Θα'θελα και γω να ακούσω γνώμες και εμπειρίες...

 

Μέχρι τώρα μόνο ενα προϊόν Behringer έχω δουλέψει (μια απλή κονσόλα) και μου φάνηκε αξιοπρεπέστατη.

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κοιταω τα εξης 3 προηόντα. ΤΑ αναφέρω με τις τιμες για να συγκρήνετε:

 

Behringer FBQ 6200      185€

Behringer B2031A        310€

Behringer xenyx 1204fx 180€

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Kατ' αρχην η behringer εχει μια μεγαλη γκαμα οποτε ενα γενικο οχι ειναι καπως αφοριστικο. Επιπλεον οσοι την κατακεραυνωνουν ξεχνανε και τον παραγοντα κοστος. Πολλοι περιμενουν να ακουσουν απο ενα behringer  το reverb ενος lexicon pcm και οταν δεν ικανοποιουνται δεν λαμβανουν υποψη οτι τα δευτερα κοστιζουν τα 3πλα και 4τραπλα.

 

Προσωπικα απο καποια προιοντα τους εμεινα ευχαριστημενος, και απο καποια αλλα απογοητευτηκα.

 

(Παντως αυτο που πρεπει οπωσδηποτε να κανουν ειναι να κανουν σαφως πιο στιβαρη την κατασκευτη ολων των guitar oriented pedals τους, τα οποια δεν αντεχουν περισσοτερα απο 5-10 πατηματα.  >:( >:( >:( )

2 things are infinite:the universe&human stupidity

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το πρώτο δε το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ,τα monitors της προηγούμενης γενιάς (2030) δε μου άρεσαν(ήτανε λίγο μπουμαριστά),η κονσόλα είναι πολύ καλή για τα λεφτά της(αλλά μη περιμένεις και τίποτα σπουδαίο απο τα εφφέ!)....

Πάντως καταλαβαίνω οτι δε παίζει πάντα η δυνατότητα να δεις απο κοντά ,αλλά τουλάχιστον για monitors πρέπει να τα ακούσεις...

επίσης και με μια αξιόλογη βασούλα θα καλυτέρευε ο ήχος κατα πολύ (απο όλα τα monitors και χαμένη δε θα πήγαινε..)

 

*τα πετάλια της είναι για κλάμματα απο κατασκευαστικής άποψης,αλλά η καινούρια σειρά vintage(πχ vphaser) είναι πιο ανθεκτική....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω χρησιμοποιήσει 4 προϊόντα της Behringer:

1 ένα μίκτη, 602Α αν θυμάμαι καλά, το πρώτο κομμάτι του home studio. Ένα bug με το fantom power, λίγα χράτσα χρούτσα στα ποτενσιόμετρα σχετικά σύντομα, κατά τα άλλα εύχρηστο. Ο ήχος ... για τα λεφτά καλός.

2 τα μόνιτορ (δε θυμάμαι το μοντέλο, τα πρώτα active πριν αρκετά χρόνια). Αν εξαιρέσω το ολίγον προβληματικό διακοπτάκι στο auto mode κατά τα άλλα πρόβλημα ουδέν. Ο ήχος ... για τα λεφτά καλός. (Όταν αργότερα πήρα καλύτερα ηχεία hi-fi ανακάλυψα τι δεν μου αποκάλυπταν τα behri στη μίξη ...)  

3 composer mxd2600 ή κάπως έτσι. Πολλές λειτουργίες, άφθονες επιλογές. Το expander - noise gate δε μου άρεσε, ο κομπρέσσορας τίποτα σπέσιαλ. Για τη δουλειά που το ήθελα (να προλαβαίνει κλιπαρίσματα πριν το A/D) έκανε τη δουλειά του ... αν σκεφτείς και τα λεφτά ...  ;)

4 ένα απίθανο λαμπάτο (!!!) προενισχυτάκι mic100 νομίζω. Αποδείχτηκε ότι η λάμπα του  :P είχε ένα led από κάτω που έδινε ένα ωραίο χρωματάκι κι αυτό διότι η τάση που πάει στη λάμπα είναι τόσο λίγη που δεν αρκεί να την ανάψει. Άφθονες επιλογές και λαμπάκια, θα (ξανα)έλεγα για τα λεφτά του καλός αν δεν έβγαζε μετά από λίγο καιρό ένα θόρυβο (σα να βράζει σαρακαστιανή φασουλάδα) ο οποίος ερχόταν κι έφευγε απρόβλεπτα. Όταν πήρα στο σέρβις (ήμουν εκτός Ελλάδας) ο τύπος αναστέναξε βαθιά και μου' πε "στείλτο να το δω χωρίς χρέωση" παρόλο που του είπα ότι η εγγύηση είχε μόλις λήξει.

Υπάρχει και η άποψη ότι η behinger έχει ανήλικους εργάτες στα εργοστάσια στην Κίνα και της πρέπει μποϋκοτάζ. Υπάρχει και η άποψη ότι ο κονβέρτορας (ADA8000?) είναι Hi-end προϊόν σε χαμηλή τιμή ... διαλέγεις και παίρνεις.

Η προσωπική μου άποψη συνοψίζεται στα:

στ' ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα και

ό,τι πληρώνεις παίρνεις  ;D

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απ' ότι καταλαβα για τα λευτα της (η Behringer) ειναι καλή αλλα να μην της ζητησεις παραπάνω... Υπάρχει κάποια άλλη εταιρία στα ίδια χρήματα αλλα με καλύτερες προδιαγραφές?

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου