Προς το περιεχόμενο

Βοηθεια για remix-mastering σε ενα κομματι μας


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα μπω κατευθειαν στο θεμα.

Εχουμε γραψει στην tascam 2488 ενα κομματι το οποιο δεν θελουμε να το ενταξουμε σε ενα cd που θα το ακουσει κοσμος , αλλα το θελουμε για εμας(να μεινει στο αρχειο σαν ενα κομματι αλλοπροσαλο οπως ειναι και να ακουγεται αξιοπρεπως.

Δεν εχουμε εμπειρια για να κανουμε ενα σωστο remix-mastering η τελος παντων  θελουμε να το φερουμε σε ενα σημειο να το ακουμε και να το ευχαριστιομαστε.

Υπαρχει κανενας συνφορουμιτης φιλος που να εχει την διαθεση εκτος απο τις γνωσεις που δεν εχουμε εμεις και να το πολεμησει?

Το κομματι εινια 10 λεπτα και ειναι περιπου 20 καναλια.

Τα οργανα ειναι τυμπανα μπασο κιθαρα πληκτρα φωνη και δυσκολα θα μπορουσα να το καταταξω σε ενα συγκεκριμενο στυλ -ειδος.Εχει παυσεις , απαγγελιες , ρυθμικες αλλαγες , ροκαρει με funky διαθεση και κατι μπασοκλιμακες χιτζαζ γιουρντιλι χιτζασκαρ(sorry ρε αλλα δεν τα ξερω γω τουτα , του μπασιστα ειναι που του τα ειπε ο Λουπος.(αλλος μπασιστας ;D

Παντως ανατολιτικα στοιχεια σιγουρα εχει.

το budget μας ειναι tight rope , αλλα για να μην δημιουργηθει θεμα χωρις λογο , αν καποιος ενδιαφερεται να στειλει pm.

Ακομα αν καποιος mod πιστευει οτι το θεμα ειναι ακυρο σε αυτην την ενοτητα , η οτι δεν ειναι πρεπουσα η αναφορα του , ας προβει σε διορθωτικη μιας και ειμαι φιλος του noiz απο τους 500 που ειμασταν παλια, και μονο αναστατωση δεν θελω να φερω σε μια παρεα μουσικων που ειμαι χρονια τωρα.

ευχαριστω

νασος-kid

elxis

 

βιρα κι'εχει ο Θεος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου