Προς το περιεχόμενο

Korg triton+pa-80


Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα παιδια,ειμαι καινουρια στο site και το βρισκω πολυ ενδιαφερον για καποιον που ενδιαφερεται για μουσικη κ τεχνολογια,και ειμαι μια απο αυτους!!!

 

προσφατα απεκτησα το τριτον studio 61 και θα με ενδιεφεραν καποια resources(ελληνικα λαικα κυριως),ηχοι δηλαδη!!εχει καποιος να μου στειλει στο mail μου?θα του ημουν πολυ ευγνωμων..

 

επισης αν υπηρχαν τιποτα ελληνικοι ρυθμοι για pa-80 επισης θα το εκτιμουσα..ευχαριστω πολυ!!!

 

byezzz!!! :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

γεια χαρα και καλωσορισες στο site. απ οτι ξερω , επειδη ενδιαφερομουν ενα φεγγαρι για το pa-60 , η αντιπροσωπεια bon studio δινει παρεα με την αγορα καποιου μοντελου αυτης της σειρας , δισκετα με πολους ελληνικους ρυθμους και ηχους.δεν εχεις παρα να τηλεφωνησεις στο καταστημα η να περασεις απο κει με την αποδειξη αγορας μαλλον.στην περιπτωση που την εχεις ηδη αλλα θελεις και κατι παραπανω , τοτε ισως χρειαστε να προγραμματισεις μερικους ηχους διαβαζοντας το manual.θα εχεις πολυ καλα αποτελεσματα , πιστεψε με.

ελπιζω να βοηθησα , αν και ειμαι κιθαριστας κατα 75%.

Mesa/Boogie & Strato

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου