Προς το περιεχόμενο

Ηχογράφηση από παλιά κονσόλα


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω μια παλιά αυτοενησχιομενη κονσόλα LEM COMPACT 146-S DE  μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να μου πει δηλαδή πώς να συνδέσω την κονσόλα με τον υπολογιστή για να ηχογραφήσω. Επειδή η κονσόλα είναι παλιά από εξόδους έχει μια στρογγυλή  έξοδο (με πέντε τρυπούλες)  που γράφει TAPE in/out και τρεις εξόδους (καρφιά) που από Πάνω γράφει LINE OUTPUT το ένα γράφει Aux  και τα άλλα δυο Left right. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να συνδέσεις το line out της κονσόλας με το line in του υπολογιστή. Όπως τα περιγράφεις το Aux πρέπει να είναι στερεοφωνικό και τα left-right προφανώς μονοφωνικά. Οπότε είτε παίρνεις ένα καλώδιο με καρφί από τη μία 1/4" στερεο και από την άλλη 1/8" στερεο είτε με κατάλληλους αντάπρτορες βγάζεις από τα 2 1/4" μονοφωνικά σε 1/8" στερεο.

Shoot him again. His soul is still dancing...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάρε όπως σου είπα από ένα κατάστημα με ηχοσυστήματα ή κάτι παρόμοιο ένα καλώδιο που από τη μία να είναι 1/4" ΣΤΕΡΕΟ και από την άλλη 1/8" ΣΤΕΡΕΟ. Αν δεν υπάρχει το συγκεκριμένο, υπάρχει ανταπροράκι που κάνει το 1/4" σε 1/8", καθώς και το αντίστροφο. Σύνδεσε το AUX στο line in και είσαι έτοιμος. Πρόσεχε μόνο να μην συνδέσεις την ενισχυμένη έξοδο της κονσόλας (δηλαδή αυτήν που είναι για τα ηχεία) στο line in γιατί θα κάψεις την κάρτα ήχου.

Shoot him again. His soul is still dancing...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου