Προς το περιεχόμενο

Συνάντηση στο Μέγαρο Μουσικής !!!


trolley

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αγαπητοί φίλοι, τα μέλη που θα έρθουν στην επίσκεψη που έχει οργανωθεί από τον Yameth στο Μέγαρο Μουσικής είναι τα παρακάτω (έχει ζητηθεί από όλους να στείλουν τα ονόματά τους, αλλά για ένα τα ονόματα δεν ήταν διαθέσιμο):

 

Μάριος Ιωαννίδης - Νίκος Πριόνας - Ηλίας Νέγριν - Αντώνης Μαυρέλος - Βασίλης Κάσσης - Νίκος Κυριακίδης - Ανδρέας Κίτσιος - Σπύρος Μαυρομάτης - Γιώργος Μπαρδάνης - Νίκος Φανουράκης - Παναγιώτης Γραμμένος - Ηλίας Τσίπρας - cos_dr - Γιάννης Γλαρός

 

Όλοι εσείς έχετε λάβει ένα e-mail από τον yameth το οποίο περιλαμβάνει οδηγίες για το που/πως θα γίνει η συνάντηση.

 

Υ.Γ. Ο λόγος που τα γράφω εγώ όλα αυτά, είναι διότι ο yameth έχει ένα προσωρινό πρόβλημα με την τηλεφωνική του γραμμή.

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 20
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

  • Administrator

Ευχαριστώ τον Eyeprotocol για το χέρι βοηθείας!

Παρακαλούνται όσοι από τους παραπάνω δεν το'χουν κάνει ακόμα, να&επικυρώσουν&τη συμμετοχή τους με μήνυμα ή mail, σήμερα!

Και να μη ξεχάσετε να φέρετε τα demo ή CD σας.

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τελικα ειμαι ατυχος . . .

 

τωρα μολις ειδα την δημοσιευση του παροντος θεματος και θελω να ενημερωσω οτι επειδη μενω ζακυνθο και εχω σοβαρους επαγγελματικους λογους που δεν με αφηνουν να παρευρεθω ως τ υ χ ε ρ ο ς στην ξεναγηση , παραχωρω την θεση μου στον επομενο φιλο κατα σειρα προτεραιοτητας . . .

μακαρι να μπορουσα να κανω και αλλιως.παντως ευχομαι στους τυχερους να πεαρσουν καλα και να ανεβασουν και καμια φωτογραφια στο site. ευχαριστω...

Mesa/Boogie & Strato

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όπως ο spimav, έτσι κι εγώ δεν θα μπορέσω να συμμετάσχω στην ξενάγηση. Εμένα όμως μου έτυχε μια ενοχλητικότατη και ηλίθια τροφική δηλητηρίαση (ευτυχώς ελαφρά) που με έχει αναγκάσει από χθες το βράδυ και για 2-3 μέρες σε κατ' οίκον περιορισμό. Ευχαριστώ τον yameth για την ευκαιρία που είχα να έρθω και ζητώ ειλικρινά συγγνώμη, ελπίζω την επόμενη φορά να μην σταθώ άτυχος. Καλά να περάσετε παιδιά... :cry:

Yes it is!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ώχ! Τώρα το είδα και δεν πρόλαβα να επιβεβαιώσω τη συμμετοχή μου... Τεσπα, λέω να πάω έξω απο το Μέγαρο και να μαρσάρω με τη μηχανή μέχρι να με αφήσουν να μπώ μέσα ;)

Άκου να δεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις είδα το post, δυστυχώς δεν μπόρεσα να έρθω λόγω έκτακτου προβλήματος στη δουλειά... Ενημέρωσα πάντως με email τον yameth. Ειλικρινά&λυπάμαι γιατί θα μπορούσε κάποιος άλλος νά πάει στη θέση μου.

Ηλίας

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου