Προς το περιεχόμενο

Μας φάγανε οι φλόγες...


Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Guru

Παιδιά,

 

Πώς είστε; Μάραθων; Υπάρχεις; Νίκο76; Παναγιώτη; Άλλος απο τη γενικότερη περιοχή;

 

Εμείς δεν έχουμε κάποιο θέμα, και μάλλον δύσκολα θα έρθει και τα μείνει (δεν έχει αρκετό πράσινο), αλλα βέβαια η κάπνα είναι αρκετή. Είμαι γωνία Βριλήσσια-Γέρακας-Χαλάνδρι για να καταλάβετε.

 

Καλή τύχη σε όσους παλεύουν. Ας είναι με το φως της ημέρας να δούμε και κάποια βελτίωση.

 

(Κατ'ουδένα λόγο αυτό το θρεντ δεν είναι "πολιτικού χαρακτήρα" ή κάτι τέτοιο)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 247
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Ο Marathon από ότι μου είπε είναι καλά. Και αυτός και οι κιθάρες του.  ;D

 

Οι υπόλοιποι..... αναμένουμε.

 

Το ζήτημα όμως είναι πολιτικό.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το θέμα είναι και παραείναι πολιτικό, και ας μου επιτραπεί να παρεκτραπώ από τους βασικούς κανόνες και να το θίξω. Και συγχωρέστε μου την ένταση αλλά από εχθές είμαι εκτός εαυτού με όλο αυτό!!! Χίλια συγνώμη εκ των πρωτέρων, αλλά ΔΕ ΜΠΟΡΩ να μείνω ήρεμος, ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΗΡΕΜΟΙ!!!!!

 

Όταν επί 100 χρόνια πάει το κάθε ΚΑΘΙΚΙ και χτίζει το κωλόσπιτό του ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ και αντί να του το γκρεμίζουνε πάνε και του βάζουνε και ηλεκτρικό και νεράκι και adsl να παίζει και wow και εμείς τα ζώα ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ, δε μας φταίει ΚΑΝΕΙΣ. ΣΚΑΤΑ αξίζουμε και ΣΚΑΤΑ παίρνουμε!! Μπορούν να αντιμετωπίσουν ΚΑΘΕ κ****η που θα χτίσει στα καμμένα ως ΕΜΠΡΗΣΤΗ;;;; Τότε θα λήξει το ζήτημα! Στην τελική ΚΑΜΙΑ διαφορά δεν υπάρχει ανάμεσα σε αυτόν που πετάει το σπίρτο και σε αυτόν που χτίζει στα καμμένα. ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ****** ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!!!!!!!!!!!

 

Προχθες στο χωριό μου συμπτωματικά σχολίαζα αυτά.... Σε έναν ξεραμένο χείμαρο πεταμένα ΟΛΑ τα ξερά και τα σκουπίδια που μπορούσαν να βρουν. ΕΝΑ αχρησιμοποίητο οικόπεδο δεν τους έκοψε να το καθαρίσουν. ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΡΕ ***** ΜΟΥ!!!! Αν μπει όμως φωτιά εκεί μετά θα τους φταίει το "κράτος"!!! Είπε τώρα ένας ρεπόρτερ στο mega ότι υπάρχει νόμος που υποχρεώνει τους ιδιοκτήτες οικοπέδων να τα καθαρίζουν, και γυρνάει αυτό το τριχωτό ΖΩΟ που λέει τις ειδήσεις και λέει "καλά εδώ δεν καθαρίζουν οι νομαρχίες τα φρεάτια, και μου λες για τον ιδιοκτήτη του οικοπέδου;" Ε ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ, ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ!!!!

 

Κανένας δεν ασχολείται να κάνει το ΔΙΚΟ ΤΟΥ καθήκον. Γιατί να περιμένουμε ότι οι πολιτικοί μας θα είναι διαφορετικοί από εμάς;; Την ίδια ΓΕΛΟΙΑ ελληνική νοοτροπία δεν έχουνε; Και γιατί όχι κιόλας;;; Αν δεν το αλλάξουμε ΟΛΟΙ δουλειά δε γίνεται! Γιατί ο δημόσιος υπάλληλος που αμελεί τη δουλειά του μιλάει για τον υπουργό που κάνει το ίδιο; ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ είναι και οι δύο! Μάθαμε όλοι να μη φταίμε ποτέ!!!!! Και πρώτοι απ'όλους βέβαια αυτοί οι γελοίοι που μας κυβερνάνε 100 χρόνια τώρα!

 

Επέστρεφα από κρήτη το πρωί με το πλοίο και οι ΦΛΟΓΕΣ φαίνονταν από το ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ στην κορυφογραμμή της ΠΕΝΤΕΛΗΣ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχεις απόλυτο δίκαιο δυστυχώς.

Η τήρηση των νόμων, και η τήρηση οποιασδήποτε διαδικασίας είναι για όλους τους άλλους και όχι για εμάς...

 

Καλή τύχη κ κουράγιο σε όσους είναι πολύ κοντά στη φωτιά.

Εδώ (Ζωγράφου) μυρίζει το καμμένο πολύ (καίει και στα μάτια ουφ). Μέχρι χτες έβλεπα και τον καπνό τώρα απλά μια θολούρα γενικά.

 

Ας μη ξεχνάμε και τη Ζάκυνθο που καίει μέρες τώρα.

 

(Και το χαζό είναι πως είχα χαρεί πως δεν είχε πολλές φωτιές φέτος)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Administrator

Δεν θελω να γράψω γιατί θα βρίσω κι εγώ.

Το θεμα δεν είναι πολιτικό και ούτε πρέπει να μετατραπεί σε τετοιο.

 

Το θεμα αφορά την Ελλάδα και τους έλληνες.

Δυστυχώς η παρανομία, το "ζω εις βάρος του άλλου" και η ασυνειδησία, είναι δεύτερη μας φύση. Οι πολιτικοί γιατί να διαφέρουν; Αλλά έχουμε το... φιλότιμο... που λένε και είναι όλα ΟΚ.

Καθε χρόνο τετοια εποχή τα ίδια λέμε... ας μην το επαναλαμβάνουμε. (Γίνετε; )

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι να λέμε ρε παιδιά; Τα μισά και βάλε από τα σπίτια που κινδυνεύουν τώρα, ήταν πριν 20-30 χρόνια και αυτά αποτέλεσμα της αδηφάγου πολιτικής των οικοπεδοφάγων. Αλλιώς πώς έφτασε η Αθήνα μέχρι εκεί που έφτασε; Δείτε καμιά ελληνική ταινιά που οι πρωταγωνιστές πήγαιναν ημερήσια εκδρομή στο Διόνυσο...

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φωτια στην Αθηνα θα επρεπε να ειναι το μεγαλυτερο ανεκδοτο που υπαρχει.

 

 

Απο την αλλη σαμπως και η Αθηνα απο μονη της δεν ειναι ανεκδοτο?

 

Κατα τα αλλα τα γνωστα: το προαιωνιο ονειρο του (κωλο)Ελληνα ειναι να στοιβαζει τουβλα εν οιδη πρωτης και αργοτερα δευτερης κατοικιας. Για τον ιερο αυτο σκοπο ζωης αν χρειαστει θα βρει κανενα ξαδελφακι δημαρχαιο, κανα πολιτικαντη για να του κανει το χατηρακι του (και να τους βριζει μετα οτι δεν εκαναν οτι μπορουσαν για να προφυλαξουν το βιος τους απο τη φωτια.....ο ιδιος φροντισε να φτιαξει πισινα αλλα οχι να κοψει και κανα κλαδι η να μαζεψει κανα σκπουπιδακι απο τη περιμετρο του σπιτιου του). Ο ιδιος μετα απο 5 χρονια αφου εχτισε τα δικα του οικτιρει ολους οσους εχτισαν ολη την Αττικη με βιλες και μεζονετες.

 

Δεν υπαρχουν λογια ικανα να περιγραψουν την απεχθεια για τη χωρα στην οποια ζω και ακομα περισσοτερο για του κατοικους της. Αυτο εις την εκατοστη για το μεγαλυτερο μπουρδελο του πλανητη την Αθηνα (και τους κατοικους της επισης, εμου συμπεριλαμβανομενου).

 

Ξεφτιλισμενοι.

 

 

2 things are infinite:the universe&human stupidity

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το θέμα είναι ξε-κά-θα-ρα πολιτικό αφού πολιτική θα ήταν η απόφαση για πάταξη των αυθαιρέτων (οι νόμοι υπάρχουν), και εξαιτίας του πολιτικού κόστους η απόφαση αυτή δεν λαμβάνεται

 

περαιτέρω σχόλιο δεν μπορώ να κάνω χωρίς να παραβιάσω κανόνες του φόρουμ περί λεξιλογίου και ευπρέπειας

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το θέμα είναι ξε-κά-θα-ρα πολιτικό αφού πολιτική θα ήταν η απόφαση για πάταξη των αυθαιρέτων (οι νόμοι υπάρχουν), και εξαιτίας του πολιτικού κόστους η απόφαση αυτή δεν λαμβάνεται

o yameth το είπε και έχει δίκιο..μην το γυρίσουμε στους πολιτικούς..

αν αυτοί υπήρχαν για να προασπίσουν το γενικό καλό και όχι τα "μεγάλα" συμφέροντα,

θα είχαμε άρτια δημόσια παιδεία, τα λεφτά μας θα πιάναν τόπο, η εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό θα ήταν διαφορετική κτλ κτλ κτλ..

ας το κρατήσουμε στην ευθύνη που έχουμε όλοι μας..τουλάχιστον να αποδείξουμε ότι δεν έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν ρε παιδιά.. :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου