Προς το περιεχόμενο

Ποιό oriental keyboard για live?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια χαρα σε ολο το φορουμ των keyboards!

 

ειχα δημοσιευσει παλιοτερα ενα θεμα για το yamaha psr a1000 oriental.δεν μπορω να πω οτι τελικα εβγαλα ακρη , και γι αυτο αφησα το θεμα για καμποσο καιρο.τωρα ομως ηρθε η ωρα να κανω μια επιλογη.να παρω μια δραστικη αποφαση.ιδου λοιπον το σεναριο:

 

στην εποχη μας οι δουλειες ειναι δυσκολες. εγω δεν εχω καποια μονιμη δουλεια , και γι αυτο δουλευω ως κιθαριστας στα μπουζουκι α στη ζακυνθο οπου μενω μονιμα. Π/Σ και την υπολοιπη εβδομαδα κανα μαθηματακι κιθαρας.απο πλευρας τεχνικης στα πληκτρα αχω φτασει σε ενα αρκετα καλο επιπεδο πιστευω , λογω της αγαπης μου για αυτο και του "καλου αυτιου" , οπως λενε οι μουσικοι του παταριου.

 

ετσι λοιπον αφου με πηραν χαμπαρι εδω στο νησι , αρχισαν οι προτασεις κατα την θερινη περιοδο να δουλευω σε greek nights. 5 ημερες την εβδομαδα απο 1η μαιου μεχρι 30 οκτωμβριου. πολυ καλη φαση για τα λεφτα της. ολο το γκρουπ θα αποτελειται απο εναν πληκτρα με ετοιμους ρυθμους και ηχους , ενα μπουζουκι και 3 χορευτες.

οσοι διαβαζουν αυτο το post ισως γελασουν με το παραπανω στησιμο , αλλα τι να κανω.... τα χρηματα χρειαζονται... εχω ενα δανειο στην πλατη μου και ανημπορους γονεις....ετσι λοιπον χρειαζομει ενα keyboard το οποιο θα κανει τα εξης πραγματα:

 

-να εχει τους 128 GM ηχους ΚΑΙ παραδοσιακους ελληνικους και αραβικους

 

-να εχει ολοκληρη την γκαμα ελληνικων κατα πλειοψηφια , αλλα και αραβικων ρυθμων που να μπορουν να αλλαονται realtime χωρις να κοβεται ο ηχος και χωρις να αλλοιωνεται παρα πολυ η ταχυτητα τους απο τον εναν στον αλλο.

 

- να μπορω να αδημιουργησω ολα τα parts ενος ρυθμου και να τον αποθηκευσω στο εσωτερικο του οργανου και κατα δευτερο λογο σε δισκετα σαν back up ασφαλειας , ετσι ωστε να φορτωνεται α μ ε σ α στο live οπως οι preset ρυθμοι.

 

- να εχει μνημες για αμεση ανακληση , συνδυασμων user (ρυθμος /ηχος /ταχυτητα)

 

και τελος , καθ οτι δεν ειμαι εξοικιωμενος με το λευγιεδακι που υπαρχει σε ολα τα πληκτροφορα , να εχει τα κουμπακι ατων μοριων σε διαταξη κλιμακας.ξερετε εσεις τι λεω...

 

συγνωμη για ολα αυτα που εγραψα στην αρχη.ξερω οτι ειναι ψιλοασχετα , αλλα το εκανα για να καταλαβετε οτι χρειαζομαι ενα τιμιο , πρακτικο και ευχρηστο οργανο , χωρις να χρειαστει να πουλησω το αμαξι μου για να το αποκτησω.

ειμαι αναμεσα στα pa 50/60 , psr a1000 oriental , gem pk5 .

σας ευχαριστω προκαταβολικα και ελπιζω να βοηθησετε.

Mesa/Boogie & Strato

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

sygxwriane file(katagwgh apo romiri) an oi epiloges sou ine aftes proteinw to a-1000.ikanopoiei tis apaithseis sou se kalo vathmo.egw exw to pa-80 pou to vriskeis sta 1.700 kai eimai poly ikanopoihmenos alla ksefegvei apo to budget sou.proswpika apokleiw pa50 kai 60.to gem den to kserw alla lene genika oti exoun kalous rithmous..

 

 

kalh epityxia kai otan erthw to kalokairi pes pou pazeis na se dw!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φιλε&piterpiano , ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.εγω ειμαι απο κυψελη (μπελουσι).

θα ηθελα να σε ρωτησω κατι για το pa 80.

πως δουλευεις με τα μορια?πρεπει να αποθηκευσεις τον ιδιο ηχο πολλες φορες , με τα μορια ενεργοποιημενα για διαφορετικο τονο καθε φορα?

ποιοτητα ηχων και ρυθμων?

αν αξιζει τα λεφτα του απεναντι στο yamaha να το παρω εστω και με δοσεις.η αληθεια ειναι οτι δεν χωνεψα ποτε μου την AWM συνθεση.

και πριν το καλοκαιρι να ρθεις , στο κουτσις παιζω.στο αργασι.ξερεις. σ ευχαριστω και παλι.

Mesa/Boogie & Strato

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα αργότερα...

παντως πηρα το YAMAHA A1000 ORIENTAL και ειμαι 97% ευτυχισμενος....αυτο που με χαλαει ειναι η ποιοτητα σ υ γ κ ε κ ρ ι μ ε ν ω ν ηχων GM.

Mesa/Boogie & Strato

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου