Προς το περιεχόμενο

Roland XV-5080 ή XV50-50


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις διαβασα το review για το συγκεκριμενο εργαλειο...Ομως μιας και η τιμη του ειναι απαγορευτική....ακόμα και απο net βγαινει πάνω από 1700 ευρά, επένδυσα στο XV50-50 (το οποιο βρηκα στα 500).

 

Από οσο διάβασα στο site αλλα και στο manual που κατεβασα ειναι αρκετα δυνατο μηχανημα. Αν καποιος λοιπον εχει καποια εμπειρια απο αυτά τα δυο ας μου μια δευτερη γνωμη

Rockinger Teleplikter

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το έχω ηδη αγοράσει το XV 5050.....Απο μερα σε μερα ερχεται απο Αγγλια. Ηθελα απλως να μαθω ποιες οι διαφορες του με το μεγαλο του αδερφακι γιατι δυστηχως δεν ειχε καποιο review ή συγκρητικο στο noiz.

 

Στο εξωτερικο το εχουν εκθειασει παντως

Rockinger Teleplikter

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απ' όσο ξέρω το XV-5050 είναι ένα XV-5080 με μικρότερη πολυφωνία, λιγότερα expansion slots, πιο περιορισμένες δυνατότητες I/O και μικρότερη οθόνη. Σχετικά με το πως ηχεί, θυμάμαι ότι έχουν ακριβώς την ίδια waveform ROM και την ίδια γεννήτρια και φίλτρα. ¶ρα, αν δεν σε ενδιαφέρουν αυτά που έχει το XV-5080 και απλά θες τον ήχο του, έκανες μια πάρα πολύ σωστή κίνηση με την αγορά του XV-5050.

 

Πάντως, εγώ νομίζω ότι θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος από το μηχανηματάκι, είναι ωραιότατο. Καλορίζικο και καλόπαιχτο! :wink:

Yes it is!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απ' όσο ξέρω το XV-5050 είναι ένα XV-5080 με μικρότερη πολυφωνία' date=' λιγότερα expansion slots, πιο περιορισμένες δυνατότητες I/O και μικρότερη οθόνη. Σχετικά με το πως ηχεί, θυμάμαι ότι έχουν ακριβώς την ίδια waveform ROM και την ίδια γεννήτρια και φίλτρα. ¶ρα, αν δεν σε ενδιαφέρουν αυτά που έχει το XV-5080 και απλά θες τον ήχο του, έκανες μια πάρα πολύ σωστή κίνηση με την αγορά του XV-5050.

 

Πάντως, εγώ νομίζω ότι θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος από το μηχανηματάκι, είναι ωραιότατο. Καλορίζικο και καλόπαιχτο! :wink:[/quote']

 

Thanx.Νομιζω οτι με καλυψες πλήρως. Αυτα πανω κατω διαβασα και στα review εξω. Οπως και οτι εχει φοβερους ορχηστρικους (που τους θέλω) και ψιλοχαλια πιανο (που δεν με νοιαζει, θα βγαλει αλλο μηχανημα το φιδι απο την τρυπα), οποτε ,μαλλον ειμαι οκ.

Rockinger Teleplikter

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου