Προς το περιεχόμενο

Συνδεσμολογία mac με Korg M50 κτλ.


kofi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα σε όλους!!

Πρόσφτατα έκανα την αγορά του korg m50 καθώσ και της κάρτας ήχου της Motu ultralite mk3.Παράλληλα έχω ενα Macbook pro και ενα mothrer keyboard της m-audio το axiom pro 61.

Θέλω να τα χρησημοπιοισω για live. Η απορία μου είναι η εξης πως πρέπει να κάνω την συνδεσμολογία των καλωδίων πρώτον για να βγαίνει ο ήχος μονο απο την κάρτα ήχου ( και αυτο το λέω γιατι δουλέυω παράλληλα και με vst και θέλω το korg οταν δεν χρειάζομαι τους ήχους του να το έχω σαν ενα απλο mother keyboard )και δέυτερον για τον πλήρη ελεγχο του απο το Mac.Δουλευω με το Logic και πιο συγκεκριμένα με το Main Stage 2.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η συνδεσμολογία είναι απλή. Συνδέεις το korg και στις midi εισοεξόδους της Motu και στις 2 ήχου. Από τα System Preferences του Mac, στον ήχο, επιλέγεις είδοδο-έξοδο Motu

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε ευχαρίστω για την απάντηση... αλλα το πρόβλημα μου είναι ότι πρεπει  και θέλω να χρησημοποιησω και το  υπολοιπα εξαρτηματα που εχω...axiom pro , Mac, vst.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου