Προς το περιεχόμενο

ROLAND XV-2020


Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥΣΙΚΑΡΕΣ!!!ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ROLAND XV-2020.ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΩ...ΕΠΙΣΗΣ ΨΑΧΝΩ :evil: :twisted: ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΤΟ PC-EDITOR TOY KAI TO MANUAL OΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ MANUAL TOY A-30!!!ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΩ ΚΙΟΛΑΣ!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπον, πρωτα από ολα μεγειά το μηχανημα. Απο οσο γνωριζω και οσο διαβασα, το XV 2020 ειναι κατι σαν το JV1010 αλλα στην σειρα XV. Ειναι δηλαδη half rack.

 

Το μονο κακό που ειχουν αυτα τα μοντελα ειναι οτι τρως χοντρο πακετο στο να πειραξει ηχους απευθειας χωρις PC. Μιλαμε ηια τρελους συνδυασμους κουμπιων για να βαλεις ενα reverb.

 

Κατα τα αλλα τα XV εχουν γενικα φοβερους ηχους. Κυριως ορχηστρικους και μερικα μπλιμπλικια αλλα μην περιμενεις καλα πιανα.

 

Οι drivers και ο editor ειναι εδώ

 

Δυστηχως το manual δεν υπαρχει εκει αλλα αν πας στη αρχικη σελιδα της roland (http://www.roland.com/), και ψαξεις σε καποια αλλη χωρα θα το βρεις (εγω εψαχνα του XV 5050, και το βρηκα στην roland USA)

 

Επλιζω να σε βοηθησα.

Rockinger Teleplikter

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια χαρα,εχω καλα νεα για ολους οσους ψαχνουν το manual του Α-30!Το εχω στα χερια μου γιατι το ειχα απο παλια ,ομως το ειχα δανεισει για μερικα χρονια(!!!!!)σε ενα φιλαρακι μου....Σε λιγες μερες θα παρω scanner και θα το "ανεβασω" σε διαφορα sites,οποτε...υπομονη.Επισης κατεβασα μερικα utilities για το Α-30 και θα ειναι και αυτα διαθεσιμα.Κατα τ'αλλα το 2020 ειναι μια μικρογραφια του xv-5050 και ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!απο το ebay το χτυπησες?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ!!!ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΦΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ PC ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΝΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ κ.GSAXMAN ΕΙΜΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΠΟΥ ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΜΕ TO XP-10 ME TO AKAI ΘΥΜΑΣΑΙ?ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ROLAND...TO AKAI EINAI ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΒΑΡΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ...ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΕΑΝ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ Α-30!!ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΩ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΩ ΚΑΙ ΕΝΑ CONTROL TOY SOUND CANVAS ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ!ΕΑΝ ΘΕΣ ΠΑΡΕ 6978000383.ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!! 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου