Προς το περιεχόμενο

..Αγορά ενισχυτή και ηχείων για κατάστημα εστίασης


allobarr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

..Καλησπέρα. Ένας φίλος μου που διατηρεί ταβέρνα σε νησί, μου ζήτησε να τον βοηθήσω να στήσει ένα ηχοσύστημα για το μαγαζί του..Μιλάμε για εσωτερικό τετράγωνο χώρο 65 τετραγωνικών και ημι-υπαίθριο χώρο 25 με 30 τετραγωνικών..επειδή σε μια ταβέρνα η μουσική δεν παίζει δυνατά και live δεν προβλέπεται μέχρι στιγμής, προσπαθώ να σκεφτώ μια απλή και οικονομική λύση όπως αυτο-ενισχυόμενα ηχεία home cinema για υπολογιστή κ.α.. βέβαια, ας μην κολλήσουμε μόνο εκεί, το συζητάμε και για ενισχυτή και ηχεία..η αναπαραγωγή μουσικής θα γίνεται από υπολογιστή..κάτι που με απασχολεί στην λύση των ηχείων υπολογιστή, είναι το πώς θα μπορεί η ένταση να είναι διαφορετική μέσα και έξω, ανάλογα με τις ανάγκες..αν είναι δυνατόν, ρίξτε και κανά λινκ προιόντων γιατί δεν την έχω ψάξει με καταστήματα που πουλάνε ήχο για τέτοιες καταστάσεις..

ευχαριστώ εκ των προτέρων  :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κανονικά ηχεία θες και όχι home-cinema, είτε παθητικά με τελικό ενισχυτή που θα παίρνει σήμα από την καρτα ήχου, είτε αυτοενισχυόμενα

 

κι αν πάρεις αυτονενισχυόμενα, θα ρυθμίζεις την ένταση μέσα/έξω από τα ρυθμιστικά που έχουν πάνω τους

 

θα χρειαστείς και κάτι σαν splitter για να οδηγήσεις τρία ζεύγη ηχείων από μια έξοδο κάρτας ήχου  (δύο ζεύγη μέσα, ένα έξω)

 

παραδείγματα εδώ

 

http://www.thomann.de/gr/cat.html?gf=active_loudspeakers_fr&oa=pra

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

g.develek ευχαριστώ για την απάντηση..ωραία δείχνουν τα αυτοενισχυόμενα, αλλά μου φαίνονται κάπως ακριβά, χωρίς να τα αποκλείω..σκεφτόμουν μήπως να αρχίζαμε από την πιό μίνιμουμ λύση..ας πούμε, αυτά τα ηχεία http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.502296 δεν κάνουν για αυτό που τα θέλω?

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φίλε μου μ' αυτά δεν καλύπτεις κατηχητικό 65τμ

χαχαχ..καλό.. ;D

τέσπα..κάποιο μαγαζί στην αθήνα, που να έχει ηχεία και ενισχυτές να πάρω καμιά προσφορά?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου