fuzzman 0 Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2010 Σωστό, κάποιος να διώξει τον λιγδιάρη ναρκωτικάκια. όχι ρε συ. δέν ειναι κακό παιδί.... γαμω τα παιδιά είναι.. απλα ειναι αχρηστος στην κιθάρα.. πατάμε το wah και πάμε.... Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
aris 17561 4 Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2010 όχι ρε συ. δέν ειναι κακό παιδί.... γ*** τα παιδιά είναι.. απλα ειναι αχρηστος στην κιθάρα.. πατάμε το wah και πάμε.... μηπως εισαι λιγο υπερβολικος ? Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
p0k0 3 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2011 Το λινκ ειναι πολυ παλιο.Ξερει κανεις που μπορω να βρω τα αρθρα αυτα? Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
bloody_sunday 2 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2011 Σε εμένα δουλεύει το λινκ, αλλά κάποια στιγμή πριν από καιρό δεν δούλευε και από τότε έχω το φόβο ότι αυτά θα αποσυρθούν. Θα ήθελα να κάτσω να τα κάνω όλα pdf αλλά δεν το έχω κάνει ακόμη - ελπίζω να προλάβω πριν να είναι αργά. Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Βασίλης 30 0 Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2011 πολύ καλή συλλογή άρθρων thanks Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση