Προς το περιεχόμενο

βοηθεια για ενισχυτη μικροφωνου


Προτεινόμενες αναρτήσεις

ειμαι πολυ ασχετος γι'αυτο δειξτε λιγη κατανοηση....εχω μικροφωνο και ενισχυτη κιθαρας...εχω ακουσει πως δεν ειναι και τοσο καλο να τα συνδεσω...τι ενισχυτη χρειαζομαι για το μικροφωνο?πρεπει να αγορασω και παραπανω ηχεια?η χρηση θα ειναι μονο για σπιτι αλλα σε υψηλη ενταση....ο ενισχυτης κιθαρας που εχω ειναι ο laney vc-15 (15 watt λαμπατος).....δε θελω να θαβει τη φωνη οταν θα τον τσιταρω....αρα τι εξοπλισμο χρειαζομαι για τη φωνη?να μην ξεπερνα αν ειναι δυνατον τα 300-400 ευρω αλλα να εχει αξιοπρεπη αποδοση....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το μικρόφωνο δεν συνδέεται με ενισχυτή, αλλά με κονσόλα και κατόπιν με ηχεία. Επειδή απότι κατάλαβα το θέλεις για ''σπιτική'' χρήση,και ο ενισχυτής σου είναι μικρός, σου προτείνω τις εξής λύσεις :

 

1)Αν έχεις καλά και δυνατά ηχεία στον υπολογιστή, ψάξε στο ίντερνετ για κανένα πρόγραμμα που να εξομοιώνει κονσόλα, αποκλείεται να μην υπάρχει κάτι (εδώ υπάρχουν προγράμματα που εξομοιώνουν ενισχυτές κιθάρας, μπάσσου, DJ σετ, μέχρι και....στούντιο ηχογραφήσεων  :D ). Κατέβασέ το και σύνδεσε το μικρόφωνο στον υπολογιστή.

 

2)Αν τυχόν και έχεις καλά ηχεία στο σπίτι, μπορείς να αγοράσεις μια ''μίνι'' κονσολίτσα για να κάνεις τη δουλειά σου, π.χ.

[ftp=ftp://http://www.thomann.de/gr/alesis_multimix_4usb.htm]http://www.thomann.de/gr/alesis_multimix_4usb.htm[/ftp]

ή

http://www.thomann.de/gr/samson_mdr6_6kanal_mischpult.htm

 

και πάρε και ηχεία αν δεν έχεις με τα χρήματα που περισσεύουν. Δεν νομίζω να χρειάζεσαι μια ακριβή και μεγάλη κονσόλα για να κάνεις την δουλειά σου σπίτι σου, για τα υπόλοιπα υπάρχουν τα studio(για τις πρόβες) και οι ηχολήπτες(για τα λάιβ).

 

Σημείωση : Δεν είμαι ειδικός σε θέματα στουντιακού εξοπλισμού. Απλά σου δίνω μια γενική ιδέα του τί παίζει. Καλό θα ήταν να σου απαντήσει και κάποιος πιό έμπειρος σε θέματα ήχου-στουντιακού εξοπλισμού.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Εγω εχω μια μικρη καρτα ηχου (γυρω στα 200 ευρω Edirol) και μεσω Logic προγραμματος στον υπολογιστη (μπορεις να χρησιμοποιησεις οτι προγραμμα υπαρχει στην αγορα, πχ Cubase και πολλα αλλα) βγαζω τη φωνη απο ενισχυτη hi-fi που εχω συνδεδεμενο στην καρτα ηχου.

Πολυ απλο και εχω μια χαρα ηχο.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 μήνες αργότερα...

Ο ενισχυτής σου είναι υπέροχος. Για σπιτική χρήση καλό είναι να πάρεις μια κονσόλα με εφφέ π.χ. ΥΑΜΑΗΑ MG-8/2CX και άν νομίζεις πως τα ηχεία του home cinema που έχεις αντέχουν τότε μέσα στο σπίτι θα την βγάλεις ζάχαρη, και σχετικά οικονομικά.

Άν θέλεις κάτι και για live τότε απλά πρόσθεσε ένα basic-100 ή bassic-200 από db technologies.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου