Προς το περιεχόμενο

B-CONTROL AUDIO BCA2000


white_wolf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα!

Θελω να πάρω κάρτα ήχου και έχω επιλέξει την bca2000.Διάβασα οτι βγάζει διάφορα προβλήματα.Με τους τελευταίους drivers θα έχω πρόβλημα?

Επισης,τώρα έχω μια terratec dmx 6fire και γράφω μια χαρά.Το μόνο που μου λείπει είναι η προενύσχιση για πυκνωτικό μικρόφωνο.Είναι προτιμότερο να πάρω μόνο έναν προενυσχιτή (πχ TUBE ULTRAGAIN MIC200) και να τον βάλω στην ήδη υπαρχουσα κάρτα ή να πάρω κατευθειαν την B-CONTROL AUDIO BCA2000 που τα έχει ολα?

Ευχαριστώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλύτερα να πάρεις προενισχυτή και μάλιστα να διαθέσεις όσα θα διέθετες για την κάρτα. Δε θα το μετανιώσεις. Δεν υπάρχει λόγος να αλλάζεις κάρτα ήχου..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι λές για το ULTRAVOICE DIGITAL VX2496 της behringer μαζι με το B1 πυκνωτικο πικροφωνάκι της?Είναι καλος συνδιασμός μαζί με την ήδη υπάρχουσα κάρτα μου?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 5 εβδομάδες αργότερα...

Ερώτηση:

Το μηχάνημα αυτό της Behringer είναι κάρτα ήχου ή απλά μπορεί να χρησημοποιηθεί και σαν κάρτα ήχου? Δλδ σαν κονσόλα (μήκτης) στην on board κάρτα που υπάρχει στο pc?

 

Iris όταν λες ότι το B-CONTROL AUDIO BCA2000 τα έχει όλα, τι εννοείς? Έχει την λαμπίτσα που έχει το TUBE ULTRAGAIN MIC200?

 

Ρωτάω επειδή δεν γνωρίζω. Εγώ διάβασα ότι το μηχάνημα αυτό είναι Audio/Midi Control Inteface.

 

Ήθελα να το πάρω για το χρησημοποιήσω σαν interface σε 2 synth. Στα Yamaha 9000 και S30. Δλδ να δουλέψω τα effe που έχει σε κάθε ήχο (release, attack κτλ κτλ κτλ) χωρίς να χρειάζεται να μπαίνω στα menu που έχουν τα δύο synth. Δεν το έκανα γιατί δεν ξέρω αν τελικά κάνει για τον σκοπό αυτό και η τιμή του είναι λίγο τσουχτερή.

Τώρα διαβάζω ότι λειτουργεί σαν κάρτα ήχου.....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Samoth σου είχα στείλει ΠΜ αλλά δεν μου απάντησες. Εσύ τι ακριβώς έκανες με το μηχάνημα αυτό? Για την δουλειά* που το θέλω είναι καλό ή δεν κάνει?

 

*=να το συνδέσω midi με κάποιο synth και να πειράζω ταυτόχρονα τα εφφέ από τους ήχους του synth, με τα ποντεσιόμετρα του BCA2000

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου