Προς το περιεχόμενο

Μια δικη μου προσπαθεια


harisexp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτή η προσπάθεια είναι ένα στοίχημα πού είχα (καί έχω ακόμα) βάλει μέ τόν ευατό μου  καί σάς τήν παρουσιάζω.http://www.youtube.com/watch?v=SuVD551qO-Q 

Τά λάθη βεβαίως είναι πολλά διότι παίζωί ΛΙΓΟ αγχωτικά καί τούρμπο.

Ελπίζω νά διαθέσω χρόνο στό μέλον γιά νά τό αναβαθμίσω.

Εχθρός τού κέρδους είναι ή αντοχή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε μου καλημερα.

Ειδα το βιντεο που ανεβασες.

Τυγχανει να το χω δωσει το κομματι σε εξεταστικη ως μουσικος εκκλησιαστικου οργανου και μαλιστα στην Αγγλικανικη εκκλησια.

Δεν ξερω ποια παρτιτουρα διαβαζεις,μαλλον ειναι η εκδοση πιανου. Η οποια ειναι ελλιπης,λειπουν τα σημεια εκφρασης,τονισμου και ευαισθησιας,ειδικα μετα το πρωτο θεμα της φουγκας.

Θα σου προτεινα να το ακουσεις και σε εκκλησιαστικο οργανο,για το οποιο ειναι γραμμενο το μουσικο αυτο θεσπεσιο θεμα. Και να αγορασεις την εκδοση του εκκλησιαστικου. Απο εκει θα δεις ποσο περισσοτερα θα σε γεμισει εσενα τον ιδιο, οταν το παιξεις.

Εισαι σε που καλο δρομο παντως, αν και παιζεις αγχωμενα για να μην κανεις το λαθος..την ωρα της εγγραφης..και κατι τετοιο δεν το θες..αλλα σιγουρα θες...το κομματι να ανασαινει τεχνικα μεσα απο τα χερια σου.

 

 

καλημερα και απο μενα..

Να εισαι καλα! :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Eυχαριστω για τις απαντησεις.Αγαπητε Desafinando ειμαι τυχερος που μου δινει οδηγιες ενας μουσικος τετοιου επιπεδου οπως εσυ.Την παρτιτουρα την κατεβασα απο το ιντερνετ δεν εχει πολλα σημεια τονισμου μονο περιπου στην αρχη της φουγκας εχει καποιες νοτες stacato.

Επειδη το παιζω γρηγορα ισως δεν ακουγεται , αναφερομαι για εκεινο το σημειο μονο ,αν δεις τα χερια μου παιζουν stacato.Εχω και μια αλλη παρτιτουρα για πιανο του BOSONI

αλλα ειναι μια δυσκολη παραλαγη.Βεβαια για να παιχτει αυτο το μεγαλο εργο χρειαζεται το καταλληλο οργανο που θα εχει τα πενταλ του εκλησσιαστικου οργανου.Αυτο που παιζω ειναι μια δικη μου ας πουμε, παραλαγη προσαρμοσμενη για συνθ-αρμονιο.Για να μην παραλειψω τα μπασα που θα επρεπε να παιζουν τα ποδια , με το δεξι χερι παιζω διφωνιες για να παιξει καποια μπασα το αριστερο.Οπως καταλαβαινεις εκλησιαστικα οργανα στην ελλαδα δεν υπαρχουν πολλα ;D ουτε και η αναλογη παιδεια.

Εχθρός τού κέρδους είναι ή αντοχή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια. Απλα προσπαθω να ειμαι καλος στην ειδικοτητα μου και τιποτε αλλο.

Επειδη ειδα οτι το χεις βαλει ως ''στοιχημα'' με τον εαυτο σου, μια παρτιτουρα πιανιστικης εκδοσης, θα σε βοηθησει περισσοτερο στο να αναπτυξεις την μουσικοτητα σου μεσα απο αυτο το θεμα.Αν και ειμαι της αποψης,οτι καθετι εχει την μοναδικοτητα του και κραταει την αυθεντικοποιηση του.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστω , να εισαι καλα.

Μικρος ειμαι ακομα εχω μελον, αλλωστε υπαρχει και η μετασαρκωση  ;D

Εχθρός τού κέρδους είναι ή αντοχή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ μου άρεσε! :D Δεν το είχα ξαναδεί εδώ, τυχαία το ανακάλυψα και ενθουσιάστηκα! Μπράβο σου, βγάζει έναν δυναμισμό το παίξιμό σου :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου