Προς το περιεχόμενο

Πώς βγάζω την στρώση μπογιάς της κιθάρας μου?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κοιταζοντας σημερα ενα μικρο σκασιματακι απο το χρωμα της παλιας μου κορεατικης squier τι μου ρθε ,και εβαλα ενα κοπιδι αναμεσα στο χρωμα και στο ξυλο,και τσακ,πεταξα μια φλυδα.Πως ειναι οταν σε πιανει η μανια με τις αεροφουσκαλες και τις σπας,ετσι κι εγω το συνεχισα...πρωτα στο πισω μερος και επειτα προχωρησα και στο μπροστα, διαπιστωσα ομως οτι δεν βγαινει ευκολα σε ολα τα σημεια...υπαρχει αλλος τροπος να φυγει αυτη η παχια στρωση μπογιας? (0,5mm).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 40
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες πιθανότητες έχεις να το χαλάσεις με το κοπίδι. Θα ξύσεις με χοντρό γυαλόχαρτο τα πολλά πολλά και μετά με ψιλό (εγώ χρησιμοποιώ 240) ότι έχει μείνει, χωρίς να χαλάσεις το ξύλο.

Shoot him again. His soul is still dancing...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με το γυαλοχαρτο παντως θα φας και το ξυλο αν οχι παντου σιγουρα σε καποια σημεια.Αν και απ οτι βλεπω στη φωτογραφια το εχεις φαει ηδη σε μερικα σημεια με το κοπιδη.Οποτε αφου μετα θα χρειαστει να το ξυσεις με γυαλοχαρτο για να ερθει στα ισια του το ξυλο καλυτερα να το κανεις ετσι απο την αρχη.Παντως θα εχει αρκετο τριψιμο.Ξεκινα με κανα 240 οπως ειπε ο hitman και προς το τελος με κανα 150

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

MHN συνεχίζεις με το κοπίδι!Το πάχος του χρώματος φαίνεται λεπτό.Αν δεν έχεις πρόσβαση σε ηλεκτρικό τριβείο,λύσε το σώμα, βγάλτα όλα από πάνω(γέφυρες κ.τ.λ)και πλάκωσέ το σε διαβρωτικό 1-2 φορές αφού το αφήσεις να σταθεί κάνα μισάωρο κάθε φορά.

Μετά με σπάτουλα θα το βγάλεις όλο.Στη συνέχεια τρίψιμο με τακάκι ΠΡΩΤΑ με χοντρό και μετά με ψιλό ανάλογα με το φινίρισμα που θα του ρίξεις.Προσοχή μην αλλοιώσεις το σχήμα της.Δεν ξέρω αν είναι ash πάντως απο το tremolo cavity φαίνεται μασίφ.Ποια Squier είναι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παντως ολοι συμφωνουμε στο "κατω τα χερια απο το κοπιδι!" Επισης με το τριβείο αν ειναι η πρωτη σου φορα που θα το χρησημοποιησεις μη το κανεις πανω στο σωμα της κιθαρας..H nitromors ειναι πολυ καλη εταιρια διαβρωτικων,ψαξε να βρεις καποιο προιον της αν υπαρχει για επιφανεια ξυλου. Στο αντιστοιχο που εχει για πολυεστερα παντως το αφηνεις πανω γυρω στα 30-40 δευτερολεπτα. Και σκεψου εκει εχεις να βγαλεις υφαλοχρωματα. Αν, και αν το αφησεις παραπανω δεν γινεται τιποτα απλως παει τσαμπα το υλικο. Τωρα στη κιθαρα αμα το αφησεις παραπανω δεν ξερω. Εχεις σκεφτει να τη πας σε ενα ξυλουργο? Με 10 ευρο θα στην κανει οπως θες νομιζω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξέρω αν είναι ash πάντως απο το tremolo cavity φαίνεται μασίφ.Ποια Squier είναι?

 

Ειναι squier απ τις πρωτες που φτιαχτηκαν στην κορεα ,τελος 89 αρχες 90,αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι μεχρι τωρα βλεπω οτι το σωμα ειναι one piece... :o

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου