blue 224 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2010 μπραβο σου ρε Νικολα.Πααααρα πολυ χρησιμες πληροφοριες μαζεμενες κ για μας που βαριομαστε να ψαχνουμε ή το αμελουμε μιας κ δεν ειναι προτερεοτητα μας η κλασσικη. Θα το μελετήσω εξωνυχιστικά απο τώρα και θα κανω και ακροαση των εργων μπας και μαθω τπτ. +1 Θα πρότεινα τα youtube links να γινουν στη μορφη hxxp, ωστε να φορτωνει καλυτερα η σελιδα :) (edit : με πρόλαβες) Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Guru Nikolas 12 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2010 OP Guru Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2010 +1 Θα πρότεινα τα youtube links να γινουν στη μορφη hxxp, ωστε να φορτωνει καλυτερα η σελιδα :) (edit : με πρόλαβες) Έβαλα ένα "H" στην αρχή ώστε να μην βγαίνουν τα λινκς σε embedded videos. Το αντιγράφετε και ορίστε... Να κάνω τα σύγχρονα σε άλλο θρεντ, που έχουν ΠΟΛΥ ψωμί (παραπάνω, απ'ότι όλα τα προηγούμενα);... Ο Νίκος έτσι λέει, αλλά μου φαίνεται πιο σκόπιμο να είναι μαζεμένα, για να υπάρχουν αναφορές σε προηγούμενα, κλπ... Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
mustafank 37 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2010 +1000 για το post σου. Πραγματικά,ωραία και χρήσιμη για εμάς τους αδαείς,προσπάθεια... :) Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
odis13 190 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2010 Εξαιρετος! Αν και αν ειχα ενα παραπονο, θα ηταν οτι δεν ειδα αναφορα στον μεγαλο εκπροσωπο της 2ης σχολης της Βιεννης, τον Varese.. http://en.wikipedia.org/wiki/Edgard_Var%C3%A8se Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Guru Nikolas 12 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2010 OP Guru Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2010 Έχεις δίκιο, τον ξέχασα... Αλλά νομιζω ότι ο Varese (Ionisation, κλπ) δεν έχει σχέση με τη 2η σχολή της Βιέννης. Τέλος πάντων, πιθανότατα έχω ξεχάσει και άλλους, αλλά... Ένα μυαλό το έχω... Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
bouzoukleri 108 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2010 Το ξέρεις ότι μας κατέστρεψες....... ;D ;D ;D Μου λείπουν περίπου 4 ώρες το 24ωρο να δω πότε θα δω τα γιουτιούμπια Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Guru Nikolas 12 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2010 OP Guru Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2010 Χαχα... τι να κάνουμε... καλή 28αωρή μέρα λοιπόν! :P Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Guru Nikolas 12 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2010 OP Guru Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2010 2o μέρος: http://www.noiz.gr/index.php?topic=175388.msg421854#msg421854 Για να μην γίνει τόσο τεράστιο! :) Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Guru Nikolas 12 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2010 OP Guru Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2010 να κανουμε και καμια κουβεντα αν ειναι ... μη τα μπλεξουμε! λεω εγω τωρα...λοιπόν; πού είναι η κουβέντα; Αυτό το θρεντ μας τελείωσε απο Input. Έχει μεταφερθεί το υπόλοιπο σε άλλο θρεντ (λινκ παραπάνω). χαχαχα! ;D Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
vthomas 1 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2010 Δυό κιλά αστρικό κάρμα στο Νικόλα και επειγόντως..!!! ;D Με ταξίδεψες πίσω στα χρόνια του ωδείου και της θεωρίας.... Ε, ρε τι μου θύμησες...! Σύνδεσμος προς την ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση