Προς το περιεχόμενο

Κολλάει το cubase


trifonnn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια σασ!παιδια εχω το εξης προβλημα,ανοιγοντας το cubase στο traspot panel το asio time usage kai to asio time overload  βαρανε κοκκινα με αποτελεσμα να κολλαει κιριολεκτικα το προγραμμα!Υπαρχει καποια ρυθμιση η καποια λυση?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 30
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Θα ήθελα να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες για το σύστημά σου, π.χ. τι υπολογιστή έχεις, τι επεξεργαστή, πόση μνήμη, τι κάρτα ήχου έχεις συνδεδεμένη στον υπολογιστή σου, καθώς επίσης και τις ρυθμίσεις που έχεις κάνει για buffer, latency κλπ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχω τα win 7 4 giga ram τετραπυρηνος στα 2.6 και την tascam us-122l με την οποια ειχα καποια προβληματα αλλα το διορθωσα!οσο για ριθμισεις buffer και latency ειπα πρωτα να παρω μια γνωμη και μετα να προχωρησο να ψανχω απο μονοσ μου γτ θα λεγα πως δεν ειμαι και πολυ καλος γνωστης των πραγματων και γι αυτο και ζητησα βοηθεια!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Windows 7,οε οε οε.

οε,οε,οε!

 

"Κατι" ειναι που τρεχει παραλληλα στο συστημα σου και στο γονατιζει.

Ειχα το ιδιο ακριβως προβλημα,το ελυσα(ηταν ενα σωρο ΒΛΑΚΕΙΕΣ συν ενα anti virus) και μετα πηρα Mac και εχει να κολλησει απο περσι τετοια...ωχ,ΜΕΡΑ!

 

χρονια του πολλα!

 

μην το παρεις σαν υπεροπτικη ειρωνια ενος mac-user αλλα κυριως σαν συμβουλη καποιου επαγγελματία που απλα ηθελε να κανει την δουλεια του χωρις να ζητιανευει απεγνωσμενος βοηθεια σε φιλους και forum.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φιλε επαγγελματικη δουλεια κανεις και με pc μη τρελλαθουμε τωρα...ενταξει ειναι καλυτεροι οι mac αλλα εγω ρε φιλε που εχω ενα pc pentium d @ 2.8, 2gb ram, 8400 gs 512mb 2x320gb hdd και ενα mobo των 40€ γιατί δε μου κολλάει? υποψην το κοστος του ειναι 300€ και οχι 1500+ που εχει ο mac σου

 

αντε να βαλουμε και 180€ μια κανουργια οθονη 24 και 50€ πληκτρολογιο ποντικι συνολο 530€

 

αλλα και πάλι η ουσια ειναι το σασι του υπολογιστη είτε ειναι pc ειτε mac, προσωπικα led οθονες designατα πληκτρολογια και ποντικια τα βαζω σε 2η μοιρα, και η ουσια ειναι οτι με 300 κανω μια χαρα τη δουλεια μου

www.reverbnation.com/steamrollerassault

www.youtube.com/user/beeros05

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Administrator

Οι γενικεύσεις δεν βοηθάνε κανένα.

Για να μπορεί καποιος να προτείνει κατι με σοβαρότητα, χωρίς να μυρίσει τα νύχια του, πρέπει να ξερει αν έχεις το minimum προτεινόμενο σύστημα από την Steinberg, αν δεν πρόκειται για κακή πειρατική έκδοση, αν έχει σπασμενα plugins που κολλάνε το σύστημα, αν τρέχει σε σωστό λειτουργικό σύστημα (32 ή 64bit), αν δουλεύει η κάρτα σου σωστά (εχεις τους τελευταίους οδηγούς από την Tascam?), κλπ. Οσο πιό αναλυτικός γίνεις λοιπόν τόσο πιό τεκμηριωμένη απάντηση θα πάρεις.

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δε χρειάζεται να αναλύσουμε τα υπέρ/κατά των pc/mac πάλι.

Ας μείνουμε στο θέμα  :)

 

εχεις δικιο αλλα δεν το πηγαινα εκει...

το θεμα ειναι οτι ο φιλος μπορει πχ να εχει σπασμενα προγραμματα ασυμβατοτητες κτλ ή απλα εναν ιο, trojan κοκ οποτε το θεμα ειναι οτι μπορει να εχεις ενα turbo μηχανημα και αφελη ιδιοκτητη αλλα και ενα πολυ απλο μηχανημα που ο ιδιοκτητης του ξερει να το αξιοποιει

ο yameth με καλυψε...

www.reverbnation.com/steamrollerassault

www.youtube.com/user/beeros05

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

να βοηθησω με τη δικη μου εμπειρια ηθελα.

ξεκινησα με τετρακαναλο fostex,πηγα σε ADAT's με Atari ST,εγραφα με μια Amiga 500 ,αλλαξα 5 pc's,ειμαι ΠΟΛΥ προσεκτικος με το τι βαζω στον υπολογιστη μου απο software/hardware και απο περυσι που τα virus εχουν ξεφυγει τελειως και εκανα καθε εβδομαδα format και re-install all the software μονο για να βγαλω τα sessions της ημερας,αρχισα να σκεφτομαι ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ "ΚΩΛΟΦΤΙΑΓΜΕΝΑ¨-ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΑ PC'S και πηρα ενα iMac και εκτος οτι εσωσα τα ματια μου και τα δακτυλα μου με την φανταστικη οθονη και keyboard του επαναλαμβανω,εχει να κολλησει απο περυσι.

 

Μπορειτε να βοηθησετε τον φιλο μας να βρει μια λυση,αλλα λαμβανοντας υποψιν τον τροπο διατυπωσης της ερωτησης του,το παλληκαρι δεν ειναι και ο Bill Gates της τεχνολογιας,και απλα θελει να ανοιγει το κομπιουτερ του και να γραφει,γιαυτο και προτεινα την λυση απο προσωπικη μου εμπειρια.

Αν ειστε 'επαγγελματιες' με pc's 300 ευρω(οπως θεωρουσα εγω τον εαυτο μου στα 25 μου-ηλικια της ξερολιασης) τοτε με γεια σας με χαρα σας.

 

και δεν φταιει καποιο VST για το προβλημα αυτο που εχει το παιδι.De facto.

Ειναι αλλο software που τρεχει απο κατω.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου