Προς το περιεχόμενο

Ακουστικο Μπασσο...


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας noizαδες...

Θελω να αγορασω ενα ακουστικο μπασσο και δεν ξερω κατα που να κατευθηνθω και θα ηθελα την γνωμη σας... Το ποσο που διαθετω ειναι στα 800-1000€.

Τι πρεπει να προσεξω για να καταλαβω οτι ενα ακουστικο μπασο ειναι καλο... Δυστιχως δεν μενω αθηνα και οπως καταλαβατε ειναι λιγο δυσκολο να δοκιμασω κατι...

 

Ευχαριστω Νικος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Λοιπον ήμου κάποτε και εγώ σε φάση σαν τη δική σου.ξέφυγα απο αυτή καταλαβαίνοντας την περιορισμένη δυνατότητα αλλα και χρησιμότητα του ακουστικού μπάσσου.νομίζω πως το ποσό που διαθέτεις είναι καλό.το τι πρέπει να προσέξεις νομίζω είναι πολύ απλό.ισχύει για όλα τα όργανα.πρέπει να το ακούσεις...και ακόμα καλύτερα να το δοκιμάσεις.

αυτά είχα να σου πω. πάρε και άλλες γνώμες όμως.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχοντας πεσει στα χερια μου 2 ηλ/ακουστικα μπασα

(ενα Fender BG29 και ενα Vera Cruz που εχω τωρα)μπορω να σου πω οτι εισαι διατεθημενος να δωσεις ΠΟΛΛΑ χρηματα χωρις λογο.

 

Τα ηλ/ακουστικα μπασα χωρις να βγαινουν απο ενισχυτη ΔΕΝ ακουγονται.Χρειαζονται οπωσδηποτε ενισχυτη για να σταθουν ακομα και με μια ακουστικη κιθαρα μόνο.Η χρηση τους χωρις ενισχυτη χρησιμευει μονο για practice,οπου το θετικο ειναι οτι αφου ακουγεται τοσο χαμηλα θα παιζεις χωρις να ενοχλεις κανενα απο τους περιοικους.

 

Εισαι διατεθημενος να δωσεις 800-1000 ευρω για να εχεις ενα ακουστικο μπασο με το οποιο θα κανεις μονο practice στο σπιτι και τιποτα αλλο ή εχεις μπαντα που παιζει ακουστικα οποτε θα χρησιμευσει σε προβες και live οποτε χρειαζεσαι ηλεκτρακουστικο?

 

Παντως ειναι λιγο δυσκολο να βρεις ηλ/ακουστικο μπασο σε μαγαζι(ακομα και στην Αθηνα)για να δοκιμασεις.Μαλλον θα πρεπει να ερθεις προς τα εδω στους αντιπροσωπους για να δοκιμασεις.

 

Ηλ/ακουστικα μπασα απο οτι ξερω εχει ο Λογοθετης στα Γλυκα Νερα(Warwick),

ο Στολλας στην Πατρα(Fender)και νομιζω ο Νακας στην Παιανια(Godin αν δεν κανω λαθος τη μαρκα).Πρεπει δηλαδη να πας στις κεντρικες τους αποθηκες και συγκεκριμενα ,απο προσωπικη εμπειρια,στο Στολλα πρεπει να εχεις κλεισει πρωτα ραντεβου τηλεφωνικως .

 

Αν το παρεις αποφαση σου ευχομαι καλο ταξιδι σε Αθηνα και Πατρα,εκτος και αν εισαι τοσο τυχερος που βρεις σε κανενα μαγαζι στην πολη σου που στο ευχομαι.

 

Παντως προσεξε να σου κατσει καλα στα χερια,να εχει καλο feeling στα δαχτυλα σε σχεση με τον ηχο που θα βγαινει απο τον ενισχυτη,ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι θα το δοκιμασεις σε ενισχυτη και θα προσεξεις να μην αρπαζει η προενισχυση και σου βγαζει feedback σε υψηλες εντασεις(δεν εχουν μαγνητες,εχουν κρυσταλους).Παιξε με τις ρυθμισεις της προενισχυσης για να δεις αν μπορεις να βγαλεις τον ηχο που θελεις και αποφασισε.

 

Ολα αυτα που σου λεω να προσεξεις μου εχουν συμβει σε δοκιμες...

Fender Jazz Bass+Spector=bass

Ampeg+Mesa/Boogie=amp

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δικιο εχουν τα παιδια δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα συμφωνο μαζι τους,δεν βρισκω λογο ειδικα για αυτο το ποσο που θελεις να ξοδεψεις.θα σου πρωτεινα τουλαχιστον να περιορισεις το μπατζετ στα 600Ευρω.

EXPECT THE UNEXPECTED...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

βασικα και απο μενα μερικες σκεψεις!

εχω ενα ηλεκτροακουστικο μπασο ιμπανεζ!

τα αρνητικα ειναι πολλα!

απο αισθηση ειναι μαυρα χαλια!

δεν φερνει καθολου σε ηλεκτρικο μπασο στο πως το νιωθεις!

ο ηχος δεν ειναι καλος, ειναι πολυ κατω του ικανοποιητικου ειτε πλαγκαρισμενος ειτε οχι!

η ενταση ειναι ελαχιστη αν δεν εισαι σε ενισχυτη η σε pa.

ολα αυτα βεβαια στο μπασο των 400 ευρω.

στο ποσο που κουβεντιαζεις εσυ, δεν εχω αποψη!

πανελιστας και ανταρτομαχητης....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου