Προς το περιεχόμενο

Fender classic player...


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαιρετώ παιδες!Λοιπον,σκεφτομαι να αγορασω μια στρατ γυρω σ'αυτα τα χρηματα και απο οτι διαβαζω η σειρα classic player προκειται για την καλυτερη λύση στο συηκεκριμένο budget..Λοιπόν,το ερώτημά μου εμένα είναι απλό.50's ή 60's..

 

1)Aπό οτι βλέπω οι μαγνήτες που φοράνε δεν είναι ίδιοι.Για ηχο σε στυλ knopfler,gilmour,gallagher(τα θέλω όλα?? :-\)σε ποιό σετακι ειμαι πιο κοντά?Γενικά ηχητικά ποιες ειναι οι διαφορες τους και πως θα τις χαρακτηρίζατε?

 

2)Το maple μανικι της 50's ειναι πολυ ανοιχτό κιτρινο(αρρωστιάρικο ;D)??

 

Σας ευχαριστώ και συγγνώμη αν σας κούρασα.

bluessssss!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε science εκτός απ'τη προφανή απάντηση να προσπαθήσεις να τις δοκιμάσεις και τις δυο, έχουν συζητηθεί πάρα πολύ εδώ στο Νοιζ οι δυο αυτές στρατ. Με το advanced search θα βρεις αρκετά θρεντ που θα σε καλύψουν  ;)

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

προκειται για την καλυτερη λύση στο συηκεκριμένο budget

 

Και από μεγαλύτερα μπάτζετ πάλι καλύτερες λύσεις είναι... 8)

 

Η βασική τους διαφορά είναι στο μπράτσο (rosewood-maple), οπότε θα παίξει ρόλο τι σου κάθεται καλύτερα στο χέρι... Επίσης το maple της 50άρας είναι λίγο πιο παχύ μπράτσο...

 

Αλλά αυτά δεν περιγράφονται γραπτώς, το καλύτερο είναι να πιάσεις στα χέρια σου τις δύο κιθάρες και να δεις ποια σου κάνει "κλικ"... Το μόνο σίγουρο είναι ότι και οι δύο είναι από τα καλύτερα deal στον στρατοκαστερόκοσμο... ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

άμα σ' αρέσει το rosewood, πάρε rosewood. Διάλεξε και το χρώμα που σου αρέσει και τα άλλα είναι λεπτομέρειες, μαγνήτες αλλάζεις μετά αν επιμένεις  ;). Μάλλον η πιο σημαντική διαφορά πλην μαγνητών (και χρωμάτων :) ) είναι το τρέμολο, όσο μπορεί να επηρεάσει τον ήχο.

"[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt."

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σας ευχαριστω ολους παιδια!Μάλλον τείνω προς 60's μιας και αυτό το sonic blue είναι δελεαστικό.Γυρίζοντας στο ebay πετυχα 2 συμπαθητικές αγγελίες..Τι γνώμη,η έχετε??Αξίζει να παρω το ρισκο του μεταχειρισμένου ή να παω κατευθειαν σε μια classic player του κουτιού?

 

http://cgi.ebay.co.uk/FENDER-STRATOCASTER-JAPAN-ASH-BODY-MINT_W0QQitemZ150433592549QQcmdZViewItemQQptZUK_Musical_Instruments_Guitars_CV?hash=item23068a74e5

 

http://cgi.ebay.co.uk/Fender-stratocaster-usa-warmoth-neck_W0QQitemZ330424640135QQcmdZViewItemQQptZUK_Musical_Instruments_Guitars_CV?hash=item4ceed7e287

bluessssss!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λεω οτι οταν βαλεις στην επιλογη τον μαγνητη του μπρατσου λειτουργει μαζι και παιζει και ο μαγνητης της γεφυρας!Στην classic player 60`s παντα και οχι των 50's!Απλα τα πραγματα οι ανθρωποι της fender ετσι το καναν!

 

So be Playful!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου