Προς το περιεχόμενο

KORG microKorg


NemOOO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά να σας ρωτήσω κάτι...

Εχει κανείς υπόψη του τπτ για το microKorg?

Αν ναι μπορείτε να μου πείτε αν τι χρήσεις έχει?

Τι ήχους έχει... Αξίζει στην τελική?

Time is just a fraction of the sine.......

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειναι ενα virtual analog synth.

Σου προτεινω να τσεκαρεις και το Alesis Micron. Ειναι ανωτερο κατα τη γνωμη μου.

Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ,

Θέλω ν'αλλάξω image...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ότι καλύτερο κατά την εμπειρική γνώμη μου (όχι παίζοντας πλήκτρα, αλλά προσέχοντας τον ήχο του πληκτρά στο group...) ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε virtual analog synth είναι οι εκδόσεις των nord lead της Clavia. Βέβαια σε σχέση με το MicroKORG μιλάμε για σχεδόν τριπλάσιο budget αλλά τα μηχανήματα σκοτώνουν!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια χαρά

Το όργανο νομίζω πως είναι όντως καλό για τα λεφτά του. Ωστόσο θα σου έλεγα να ρίξεις και μια ματιά στο Αλέσις Μίκρον -όπως σου σύστησε και άλλος φίλος μέλος το φόρουμ- που κοστίσζει περίπου τα ίδια και έχει περισσότερους ήχους και πιο μεστούς. Τώρα, αν ψάχνεις κάτι σε Virtual Analog μάλλον το Κόργκ δεν θα σε πείσει. Το Nord Lead είναι όντως απίθανο -έχω το 2- αλλά είναι αρκετά πιο ακριβό

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδη βλεπω οτι ολα τα παιδια στο φορουμ ειναι καβλ... με τα nord(και χαιρομαι γιαυτο επειδη εχω το nord lead3)Πηγαινε στο www.ebay.co.uk και γραψε nord modular.Αν εισαι τυχερος υπαρχει ενα γυρω στα 500 ευρω.Δεν βγαινει πλεον εχει σταματησει αλλα τα αλλα δυο(korg,alesis) τα κανει σκονη!!!ΠΡΟΣΟΧΗ!οχι modular g2 ουτε mini modular.Γενικα πιστευω οτι ειναι οτι καλυτερο σε αυτα τα χρηματα αλλα μονο μεταχειρισμενο πλεον.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ πάλι έχω να σου προτείνω άλλη μια εναλακτική λύση, το IΟΝ. Αφού θα φτάσεις που θα φτάσεις στα χρήματα εκεί με το Nord ρίξε μια ματιά και στο ION. Εχει λάβει πολύ καλές κριτικές, το Panel του είναι αρκετά "λογικό" η ροή είναι εμφανής και έχει και λίγο από το κοκκινάκι της Clavia :)

ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. Απλά να το ακούσεις και να έχεις εξαντλήσει όλες τις ενναλακτικές πιο πριν. Το κόστος του είναι γύρω στα 600¤ καινούριο σε μεγάλη χώρα της EE. Και επειδή θα σκάσω αν δε το πω με άλλα 400¤ παίρνεις OB12. Ουφ το είπα. Ναι δεν έχει καμία σχέση με αυτό που στην αρχή ζήτησες αλλά αν είσαι από αυτούς που έχουν το μικρόβιο μέσα τους μπορεί σου έβαλα ιδέες.

 

Υ.Γ Μερικές φορές νιώθω σαν πωλητής. :cry:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η δικια μου εμπειρια οσων αφορα τα virtual analog παντως, ξεκινησε δοκιμαζοντας το microkorg και εν τελει αγοράζοντας το nord lead 2x.

 

Το korg ειναι καλο για τα λεφτα του υποθετω, αν οντως αντεχεις τα mini πληκτρα - που εγω ξενερωσα με το που τα ειδα. Παντως και εγω δεν πηγαινα για παραπανω απο 800-1000 ευρω και η τιμη του microkorg ειναι αρκετα προσιτη, αλλα το lead τα αξιζει τα λεφτα του και με το παραπανω.

 

Και το oberheim που ανεφερε ενας φιλος ειναι καλη περιπτωση. Σε συμβουλευω να τσεκαρεις καλα την ολη analog synth φαση, γιατι αμα σου μπει το μικροβιο ειναι γερο κολλημα, και αξιζει να εχεις ενα καλο μηχανημα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου