Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με wah pedal


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους. Αντιμετωπίζω το εξής (μικρό) πρόβλημα. Έχω ενισχυτή τον Blackstai HT 20 combo, ο οποίος παρεπιπτόντως είναι φανταστικός. Όταν συνδέω το wah pedal στο loop  και παίζω, στο καθαρό κανάλι παίζει εντάξει, ενώ στο βρώμικο αναβάζει πάρα πολύ τα ντεσιμπέλ. Το ανάποδο συμβαίνει όταν το πετάλι δεν μπαινει στο loop, αλλά παίζει μεταξύ κιθάρας και input. Τι μπορεί να συμβαίνει? Ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων για τις τυχόν απαντήσεις.

όχι άλλο κάρβουνο!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το wah δεν μπαινει στο loop!  Κανενα envelope (phaser κλπ) δεν μπαινει στο loop! Ολα αμεσως μετα την κιθαρα μπροστα απ'τον ενισχυτη.

Μην παιζεις πιο γρηγορα απ`οσο σκεφτεσαι!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

γεια σας παιδια.το wah μπαινει και στο εφεκτ λουπ εαν σου αρεσει ο ηχος του εκει.εχει να κανει με το τι θελει ο καθενας.ο τομ μορελο ας πουμε το εχει στο εφεκτ λουπ ο κιθαριστας των red hot το εχει μετα τα βρωμικα πεταλια ειναι καθαρα πιστευω στην κριση του κιθαριστα.συμφωνω παντος οτι η πιο συνηθησμενη θεση ειναι μετα την κιθαρα και στο ινπουτ του ενισχυτη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου