Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  καλησπερα παιδια..θα ηθελα απλα να εκφρασω μια γνωμη εντελως προσωπικη, οπου θα ητανε πολυ ευχαριστο να ''ακουγα'' και τους σχολιασμους σας.

χρησιμοποιω το site παρα πολυ καιρο και πραγματικα μου εχει ανοιξει τα ματια, εχω διδαχθει πραγματικα παρα πολλα που ουτε κατα διανοια δεν φανταζομουνα.οι εμπειριες του καθενος ειναι μαθημα και για τους υπολοιπους.ετσι κι αλλιως ολοι μας εχουμε μια μεγαλη αγαπη...μουσικη!

  τον τελευταιο καιρο εχω μπει και στην διαδικασια του να ψαχνω και τις αγγελιες, και εδω ειναι που θα ηθελα λιγο να σταθω.ενδιαφερον προιοντα σε δελεαστικες τιμες και οπως ολοι ξερουμε , το να παιζεις μουσικη ειναι σαν να συντηρεις ferrari, η λυση των μεταχειρισμενων ειναι κατι το οποιο μοιαζει πιο αναγκαιο απο ποτε....

  ολα καλα μεχρις εδω!!!τι γινεται ομως με αυτον που δεν ειναι απο Αθηνα???εδω σας θελω!εγω τυχαινει να ειμαι απο επαρχιακη πολη, και εδω ειναι που ξεκιναει ο γολγοθας.

  καλως η κακως η υποψηφιοι πωλητες στην πλειοψηφια τους μενουν αθηνα(λογικο κιολας...πρωτευουσα), εχω εκδηλωσει παρα πολλες φορες την επυθιμια μου για διαφορα προιοντα και με το που λεω οτι δεν ειμαι αθηνα τρωω χυλοπιτα!!καταλαβαινω τα παιδια - μελη του site που θελουν οι αγοραπωλησιες να γινονται μπαμ - μπαμ π.χ χερι με χερι, αλλα ελεος συναδελφοι εχω φαει τις ωρες μου στο να κοιτω αγγελιες και με το που βλεπω κατι που χρειαζομαι παιρνω την ιδια απαντηση..(εχω αναγκη τα χρηματα στο χερι και δεν εχω χρονο για ταχυδρομεια...σε προλαβε αλλος, που ειναι πιο κοντα κτλπ)

  ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ηδη!δεν κατηγορω κανεναν γιατι και εγω το ιδιο μαλλον θα λειτουργουσα.σκεφτειτε ομως οτι εγω για να το αγορασω θα χρειαστω +10ευρω(πανω κατω) για μεταφορικη για να το παρω στα χερια μου.παλι καλα που μερικοι γραφουν απο κατω απο την αγγελια τους(οχι αντικαταβολες και τετοια!!!)τουλαχιστον εκει ξερω να μην χασω καν τον χρονο μου

 συγνωμη αν σας φορτισα αρνητικα, αλλα η πικρια μου δεν κρατιοτανε.ευχαριστω εκ των προταιρων σε οποιον ενδιαφερθηκε να διαβασει το θεματακι μου...οι σχολιασμοι ανοιχτοι για ολους ευχαριστω!!!και καλες μουσικες σε ολους μας....

 

  • Λυπάμαι 1

καληνύχτα χιονάθρωποι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και εγώ μένω επαρχία, αλλά ότι χρειάστηκε να αγοράσω απο άλλες πόλεις, δέν είχα κανένα θέμα...

Πλήρωσα αντικαταβολή με την παράδοση του κούριερ, και όλα καλά...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ισως τοτε να ειναι μια λανθασμενη εκτιμηση μου και καπως βιαστικη...ειμαι σιγουρος ομως πως παιζει μεγαλο ρολο στην κριση του πωλητη, το που ειναι ο αγοραστης, για την προσωπικη του ευκολια...και σε αυτο δεν νομιζω να υπαρχει μεγαλη διαφωνια...βεβαια να τονισω και κατι οτι τα προιοντα μου με ενδιεφεραν δεν ξεπερνουσαν τα 100 ευρω...

  ειλικρινα δεν εχω λυση στο τι θα μπορουσε να γινει με το ζητημα που εθεσα, απλα ευχομαι απο δω και περα να ειμαι πιο τυχερος...

καληνύχτα χιονάθρωποι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μην τρελαίνεσαι... Διατηρείς το δικαίωμα σου να μη στελνεις αυτά που πουλάς στην Αθήνα, και κάνε νταλαβέρι μόνο με επαρχία. Οι Αθηναίοι έτσι κι αλλιώς πουλάνε αθηναίικο μάπα πράμα και πανάκριβα. ;D

 

 

 

Πλάκα κάνω φυσικά, αν και το πρόβλημα είναι υπαρκτό ως ένα βαθμό. Προσωπικά δεν κοιτάω καν την αγγελία άμα γράφει "Αθήνα", εκτός κι αν διευκρινίζει ότι στέλνει παντού. Δικαίωμα τους είναι άλλωστε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

χεχεχε...θα τους δειξω εγω θα βαλω τον orange Μου για πουλημα με τιμη 10 ευρω και θα λεω μονο για επαρχια και τα εξοδα δικα μου.... :D θα πεσει τρελη μετακομιση...παντως ολα καλα με ολους δεν εχω κακια για κανεναν.δικαιωμα του καθενος οπως ειπες να ''παιξει με ορους'' το προιον!

καληνύχτα χιονάθρωποι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η αλήθεια ίσως βρίσκεται και κάπου αλλού. Έχω κάνει κάποιες συναλλαγές μέσω του noiz και έχω βρεθεί σαν πωλητής και στην μία πλευρά και στην άλλη. Δηλαδή και να στείλω στην επαρχία (Βόλο) με αντικαταβολή και να ζητήσω άλλες φορές ο αγοραστής να είναι μόνο από Αθήνα. Η διαφορά στις δυο περιπτώσεις ήταν η εξής, την πρώτη απλά ήθελα να δώσω κάτι που δε χρησιμοποιούσα ή δε μου ταίριαζε, τη δεύτερη είδα μια άλλη αγγελία στο Noiz και ήθελα να το αγοράσω και ήθελα άμεσα να πουλήσω αυτό που είχα για να το πάρω.

Πιστεύω αυτό συμβαίνει με τους περισσότερους, χρειάζονται άμεσα τα μετρητά για την αγορά μιας άλλης αγγελίας κάτι το οποίο με το χρόνο που παίρνει η αντικαταβολή είναι απαγορευτικό.

 

Έχω κάνει τη μισή μου ζωή στην επαρχία και σε καταλαβαίνω απόλυτα. Νομίζω ότι με κατάθεση σε τράπεζα και να σου στείλουν μετά με courier ίσως να είχες μεγαλύτερη πιθανότητα να πάρεις κάτι, αν και σίγουρα είναι ρίσκο. Αλλά ως τώρα με όλα τα παιδιά του noiz που είχα συναλλαγές ποτέ δεν είχα πρόβλημα ως προς την ποιότητα αυτού που αγόρασα.  :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οντως η αληθεια βρισκεται καπου στην μεση..εχω ανεβασει και γω μια αγγελια προσφατα, και εφαγα τρελο γραψιμο..χεχεχε(μα κανενας ρε παιδι μου δεν ενδιαφερθηκε!!! :'( :'( :'()

παντως σας μιλαω πραγματικα οτι εδω και δυο μηνες που ψαχνομαι με τι αγγελιες και με ενδιαφερει να αγορασω,σε ολες τις περιπτωσεις ατυχησα , και πιστεψτε με ειναι γυρω στις 15!!

πουληστε μου κατιιιιιιιιιιιι...σας παρακαλω...μουσικοπειναω...ενας καημενουλης κιθαριστακος ειμαι!!εστω και ενα πετσετακι για να σκουπιζω την κιθαρουλα μου... :'( :'( :'( :'(

καληνύχτα χιονάθρωποι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομίζω οτι όπως σε πάρα πολλά ζητήματα στην ζωή, είναι και αυτό ακόμα ένα θέμα επικοινωνίας. Εννοώ δηλαδή ότι επικοινωνείς με τον πωλητή, και άν δώσεις στον άνθρωπο απο το τηλέφωνο την εικόνα ενός σοβαρού ανθρώπου που θέλει το αντικείμενο που πουλάει και είναι διατεθειμένος να του εξασφαλίσει ασφαλείς συνθήκες στην αγοραπωλησία, τότε δέν βλέπω τον λόγο να μήν γίνει η συναλλαγή. Π.χ. ένας λόγος για να μήν πουλάει ο Αθηναίος στην επαρχία, είναι τα έξοδα αποστολής.

Άν τα αναλάβεις εσύ, ( το κούριερ δέν είναι δα και τόοοοσο ακριβό), τότε δέν θα έχει και ο πωλητής πρόβλημα. Άν είναι να το πληρώσει απο την τσέπη του, τότε ασφαλώς προτιμάει να το πουλήσει τοπικά.

Ζήτησε επίσης να σου στέλνουν πράγματα με αντικαταβολή στην παράδοση του κούριερ.

Με αυτόν τον τρόπο, εσύ πληρώνεις για να σου επιδοθεί το αντικείμενο, και ο πωλητής την επόμενη ημέρα παίρνει τα χρήματά του.

Πού είναι το πρόβλημα?

Προσωπικά αποδέχομαι οτι η επιλογή μου να ζώ στην επαρχία έχει τέτοια μικρά μειονεκτήματα, αλλά μου προσφέρει απο την άλλη καλύτερη ποιότητα ζωής.  ;D

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου